Jump to content

Splatoon 3

Featured Replies

• Replies 35
  • Views 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Oj będzie ciorane w multi na rankedach - najlepsza multi ever.

A ja mimo, że dwójkę uwielbiam (dlc singlowe meeega), to mam dylemat. Nie widzę co tu jest nowego.

W sumie dobre pytanie, nie wiem nadal po co jest ta gra. Zazwyczaj Nintendo wydaje jedną taką grę na generację. Splatoon 2 - to Splatoon na Switcha, wiadomo. A trójka co wnosi? 

Zmiany są, przemeblowania, nawet wyraźnie większe niż w dwójce względem jedynki. Niemniej praktycznie nic co dostrzegą osoby postronne.

Ano, to studio powinno było zrobić jakieś nowe IP, a trójeczkę zostawić na Switcha 2. 

• 3 months later...

bo nie ma sie czym jarac, po raz trzeci to samo, ja odpuszczam

17 godzin temu, Banan91PL napisał:

Jak wrażenia po pokazie ? Coś cicho w temacie

Wszędzie bardzo pozytywne.

Osobiście nigdy nie grałem w Splatoon, więc nie mam porównania, ale podoba mi się to co widzę.

• 3 weeks later...

I jak wrażenia po Splatoon Fest? Mi się niestety nie udało na niego załapać, a gra kusi. 

1 godzinę temu, xtomashx napisał:

I jak wrażenia po Splatoon Fest?

Nowy oręż i nowe plansze robią robotę. Rdzeń rozgrywki pozostał taki sam - i w sumie bardzo dobrze, bo bałem się, że w tej materii niepotrzebnie coś przekombinują. Prawda jest taka, że jak dzisiaj odpalam Splatoon na WiiU to potyczki bawią równie fajnie jak w Dwójce na Switchu. Wygląda na to, że Trójka będzie tym samym.

Na nowy tryb trójkolorowych bitew niestety załapałem się tylko raz, więc trudno mi oceniać. U mnie wyglądało to tak, że przez większość czasu był sojusz z mniejszym przeciwnikiem i atakowaliśmy tego większego, a pod koniec meczu biliśmy się już każdy z każdym. Ten tryb ma więcej zasad, ale nie zdążyłem się z nimi zapoznać w praktyce.

Czekam na 9 wrzesien rano paczkomat i weekend z ośmiornicami , ktoś czeka równiez. ? Niestety w demko nie grałem praca pochłonęła

Ja jeszcze walcze ze sobą czy brać czy nie. Jedynka pochłonęła mi ponad 700h życia, a dwójka ponad 600h i tak myślę czy mam jeszcze tyle czasu na trzecią odsłonę. Multi na rankedach w tej gierce działą na mnie jak narkotyk. Jak znowu wsiąknę to mnie żona.... 

• 2 weeks later...

Premiera za nami. Jak dla mnie wszystko super oprócz serwerów z ziemniaków które psują często zabawę. 

Gra sprzedała się w 3,5 miliona w pierwsze trzy dni.

...

...

Tylko w Japonii. Co za bestia. 

Wow to 7x więcej niż returnal na całym świecie. Jednak SONY I XBOX to pionki w tej branży.

To jakby się ktoś pytał po co kolejny Splatoon... :kekw:

14 minut temu, 20inchDT napisał:

:obama: może jednak trzeba kupić i sprawdzić

cada40fac15951142da58f499516374c.gif

Czekam na swoją kopię, koledzy z forum chętni do pogrania?

Cały czas pykamy ale na discordzie żyje bardziej społeczność niż tu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

6 godzin temu, Banan91PL napisał:

Cały czas pykamy ale na discordzie żyje bardziej społeczność niż tu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To jest serwer pod Splatoon czy ogolnie forumkowy?