Opublikowano 9 stycznia 20232 l Od czasów titanfall2 nie było bardziej pomysłowej strzelanki online. Wady? Patrząc na chłodno to trójka tak na prawdę powinna być dwójka jeśli chodzi o zmiany i różnice. Patrząc na popularność to farbki4 na next genie to rzecz pewna i tu już liczę na jakoś rewolucje w serii.
Opublikowano 19 lutego 20232 l Zapowiedzieli expansion passa, w nim dwa dodatki, o ile drugi to dlc singlowe na wzór dodatku do dwójki, który wyjdzie kiedyś tam w tym roku, to pierwsze debiutujące już na przełomie miesiąca jest dość dziwne...powraca hub z pierwszej części i tyle. Mam nadzieję, że dojdzie info że np hub będzie mieć ekskluzywną zawartość w sklepach bo w przeciwnym razie sens kupowania żaden. Cena 100zl W marcu rusza nowy sezon, a wraz z nim jak zwykle patch z nową zawartością, powraca special kraken z jedynki, dwie nowe plansze (min. powrot statku z dwójki) , nowy turbo boss do salmonidow oraz standardowo nowe bronie, ciuszki i katalog
Opublikowano 23 lutego 20232 l Od nowego sezonu i patcha z zawartością tableturf battle będzie dostępny online, można grać z ludźmi z sieci, a nie jak dotychczas tylko z AI, całkiem spoko minigierka karciana Edytowane 23 lutego 20232 l przez Daffy
Opublikowano 29 maja 20231 r Ja już dawno nie włączałem bo co chwilę inna gra odciąga ale jakby co to chętnie, tylko na długie sesje ze mną nie licz
Opublikowano 14 lutego 20241 r Expension Pass zawiera wszytskie dodatki? Nigdy nie grałem i nagle przyszła ochota na spróbowanie multi od Nintendo.
Opublikowano 17 lutego 20241 r Wszystkie tzn jakie? Dotychczas chyba był cały jeden nic nie wnoszący czyli hub z splatoona1, a zaraz ma dojść drugi czyli tryb pseudo rogala. Jeśli o to ci chodzi to tak - expension pass będzie mieć te oba
Opublikowano 22 lutego 20241 r A kiedy ten rogal wpada? Matko w życiu bym nie pomyślał że farbki będą jedna z moich ulubionych gier na switchu. Piękna jest ta gra!
Opublikowano 23 lutego 20241 r 14 godzin temu, easye napisał: A kiedy ten rogal wpada? Matko w życiu bym nie pomyślał że farbki będą jedna z moich ulubionych gier na switchu. Piękna jest ta gra! Wczoraj
Opublikowano 14 sierpnia 202414 sie Ciekawe czy ktos tez tlucze od czasow dwojki w kolko te defaultowe pojedynki online? W dwojke na dawnym koncie mialem 100+h nabite tylko na 3-minutowych rundkach online i teraz jade od nowa z trojka to samo nawet nie odpalajac na sekunde niczego innego, z singlem wlacznie. Mega fun i odprezenie wieczorem jak wytargam od zony Switchu po sesji w Stardew na kilka szybkich meczykow, polecam