Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pan Hideo Kojima Xbox Game - OD

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

potwierdziło się

• Odpowiedzi 116
  • Wyświetleń 25 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj dałbym wiele, żeby na Series X wyszła znowu podobna do Quantum Break gra a nie jakieś GaaSy.

• W sumie Kojima już zgotował fanom Sony niezły horror gdy ogłosił że robi grę na Xboxa, może taki był jego plan

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Figaro napisał:

he? czemu to jest w tym dziale? xD 

no właśnie Figaro, bo przyznaje że jestem trochę zagubiony w tych szachach Kojimy, ta Elle Fanning będzie w nowej grze Kojimy którą robi dla XGS, czy chodzi o jakąś inną grę której jeszcze nie zapowiedział?

Opublikowano

Szkoda, miałem nadzieję że to naprawdę będzie geoff keighley :(

I w grze musielibyśmy chodzić i dbać o poziom excited

Opublikowano

To pewnie niezapowiedziane DS2 a nie gra na Xboxa :kaz:

Opublikowano
  • Autor

albo na VR

Opublikowano

Albo ten cloud title na Xboxa. Będzie wiadomo jak mistrz zapowie. 

Opublikowano
  • Autor

@Figuś to można przenieść albo usunąć  posty żeby nie robić balaganu :lapka:

Opublikowano

Więcej chodzenia Normanem Reedusem z paczkomatu do paczkomatu? Day 1

Opublikowano

Raczej Death Stranding 2, o którym ostatnio głośno.

Opublikowano

Ja to się od tego totalnie odbiłem. Dla mnie to był idealny tytuł na bezsenność. Łażenie od punktu a do b. W połowie gry to sprzedałem. W sumie dziwne ze robią dwójkę. To nawet się chyba dobrze nie sprzedało.

Opublikowano

Bo to trzeba wrażliwości, żeby docenić kunszt Kojimbo :fsg:

Opublikowano
1 godzinę temu, Ma_niek napisał:

Ja to się od tego totalnie odbiłem. Dla mnie to był idealny tytuł na bezsenność. Łażenie od punktu a do b. W połowie gry to sprzedałem. W sumie dziwne ze robią dwójkę. To nawet się chyba dobrze nie sprzedało.

Rok temu w lipcu podawano że przekroczyło 5 mln. Może będzie tego z 6 baniek teraz. Czy to dużo?

Edytowane przez Jakim

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

Rok temu w lipcu podawano że przekroczyło 5 mln. Teraz może bzie tego z 6. Czy to słabo?

Gra wyszła na 3 różne platformy i jest tworem legendarnego twórcy. Nie jest to rewelacyjny wynik, ale nie jest też zaskoczeniem, że najlepiej sprzedają się gry lekkie w odbiorze.

Opublikowano

Widocznie wystarczająco dobrze na tyle, że dostali zielone światło na kontynuację. 

Chociaż z Sony to czasem nie wiadomo o co im biega. Taki Days Gone sprzedał się lepiej i leży zagrzebany.

Opublikowano
8 minut temu, Jakim napisał:

Widocznie wystarczająco dobrze na tyle, że dostali zielone światło na kontynuację. 

Chociaż z Sony to czasem nie wiadomo o co im biega. Taki Days Gone sprzedał się lepiej i leży zagrzebany.

Days Gone nie potrzebała sprzedaż, a to, że Bend (które było raczej drugą ligą 1st party Sony) dostarczyło na premierę technicznego gniota. Chociaż i tak mieli więcej szczęścia niż Evolution które zaliczyło przy DriveClub swoją pierwszą poważną wtopę i skończyło się to zamknięciem studia. :reggie: 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Death Stranding miało zapoczątkować nowy gatunek, a kolejna gra ma być niczym zupełnie nowe medium.

Czego jak czego, ale skromności sympatycznemu Japończykowi nie można odmówić 

Opublikowano

<soul.gif> lubie chińczyka i jego gry ale przestałem go słuchać po mgs4. Bajkopisarzem jest wspaniałym

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wizjoner, :kojima:/10, kojima na starosc postradał zmysły i robi dwa walking simy.