Opublikowano wczoraj o 20:01 1 dzień No nie powiem też jestem pod wrażeniem jak działa ten finał na switchu i poważnie się zastanawiam czy nie zacząć właśnie na tym sprzęcie- tylko ta cena…Na PC 70 zł, na Switchu 259…
Opublikowano wczoraj o 20:54 1 dzień 199 w MM pudełko. Na S2 w 30 fps - reszta wygląda i działa bardzo dobrze.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Będą przeceny w miarę szybko, oni wiedzą że ktoś kupi trójkę tylko jak to ogra. Remake już bodaj w marcu był za 140, a pewnie jeszcze będzie większa obniżka niedługo.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No podejrzewam, że jakieś umowy cenowe z danymi sklepami mają, tak jak na Playstation, tam też chyba nie było żadnej obniżki, może jedna, wyobrażam sobie, że gdyby to zależało od Square tylko to nie byłoby tak, że w każdym sklepie cena jest inna.Zresztą wystarczy spojrzeć na cały sklep NIntendo, niezależnie od wydawcy, od lat tam wszystko nawet na promocjach jest często pare razy droższe, niż w innych sklepach na promocj, wynika to pewnie z polityki samego Nintendo a nie widzimisie wydawcy.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Wiesz, Capcom np. zapowiedział siedmioletniego DMC5 na Switcha 2 i sprzedaje go obecnie w cyfrze za niecałe 130zł, więc tak, to zależy od wydawcy.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. SE Wie, że na S2 teraz jest teraz hype na FF7 Remake, szczególnie w Jp, na Famitsu widziałem, że nawet top 2, za jakimś chińskim czymś, przygotowania do Revelation pełną parą.Jak jakiś Japończyk 30-40 letni ma przejść trylogię FF7 w ciągu roku, to zrobi to w metrze, cena nieważna.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 28 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jak jakiś Japończyk 30-40 letni ma przejść trylogię FF7 w ciągu roku, to zrobi to w metrze, cena nieważna.Metro? Bardzo komfortowe warunki do grania.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 6 godzin temu, easye napisał(a):No podejrzewam, że jakieś umowy cenowe z danymi sklepami mają, tak jak na Playstation, tam też chyba nie było żadnej obniżki, może jedna, wyobrażam sobie, że gdyby to zależało od Square tylko to nie byłoby tak, że w każdym sklepie cena jest inna.Zresztą wystarczy spojrzeć na cały sklep NIntendo, niezależnie od wydawcy, od lat tam wszystko nawet na promocjach jest często pare razy droższe, niż w innych sklepach na promocj, wynika to pewnie z polityki samego Nintendo a nie widzimisie wydawcy.Tutaj trick jest taki, że sobie zmyślasz, to jest ten brakujący element.Ceny są jak wydawca ustali, ale zazwyczaj takie same.Na PlayStation, Rebirth miał praktycznie takie same przeceny, jak na Steamie. Przykładowo w marcu i maju była bodaj tygodniowa promka na 30 dolarów. Na znacznie odmiennym, uzgadnianym przez Gabe'a osobiście Steamie... w marcu i maju była tygodniowa promka na 30 dolarów. Cały czas są obniżki. Nie wiem skąd to wziąłeś, że na PlayStation "nie było żadnej obniżki". Ostatnia z nich zakończyła się dosłownie dwa tygodnie temu, 28 maja.Na Switchu gra jest nowsza więc wiadomo że chwilę pozbierają chętnych na pełną cenę. Ale tak to jest zawsze. Tak samo przecież gdy gra wychodziła na Świętym Steamie, to trzeba było zapłacić wtedy 70 dolarów, mimo że do tego czasu na PlayStation bywały już przeceny na 42 dolary.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No może nie mam racji, tak czy siak niesamowity jest ten Final na Switchu i nie wiem czy wytrzymam do pierwszych przecen…
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):Ta gra na steam nigdy nie kosztowala 70 dolarow.Nie no to był ex na PS5 i wtedy ustalali cenę z Panem Ryanem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A nie, jednak było coś tam 70 euro, ale pamietam, ze do premiery można bylo kupic za 50. Dziwna promocja przedpremierowa.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 minut temu, easye napisał(a):No może nie mam racji, tak czy siak niesamowity jest ten Final na Switchu i nie wiem czy wytrzymam do pierwszych przecen…Zostanie przy UE4 i wydanie Revelation na tym samym UE4 to decyzja idealna, Japończycy się rzucają na całą trylogię i teraz dopiero rozkręcą się z marketingiem.Mimo początkowych płaczów i decyzji biznesowych trylogia ma szansę na 25-30 mln kopii jak nic po wydaniu Revelation. Już sprzedali około 15 baniek jedynki i dwójki.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 28 minut temu, Donatello1991 napisał(a):A nie, jednak było coś tam 70 euro, ale pamietam, ze do premiery można bylo kupic za 50. Dziwna promocja przedpremierowa.Dokładnie ta sama promocja była na Switchu i Xboxie, przed premierą kosztowało chyba 207zł w cyfrze.Niech opędzlują i 30 baniek, bo Remake i Rebirth mimo drobnyvh bolączek to bardzo dobre giereczki są
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. no ja bym się w życiu nie spodziewał, że będę grał w Fajnala na switchu i to jeszcze z taką grafiką, wiem, ze jest popup, wiem, ze tekstury miejscami slabsze niz na duzych konsolach, ale gra na tym 8w sprzęcie i tak robi piorunujące wrażenie, ja zaś ostatnio mam ochotę grywać głównie na handheldzie. Wziąłem GameCarda za niecałe 200 zł, byle do poniedziałku!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, easye napisał(a):no ja bym się w życiu nie spodziewał, że będę grał w Fajnala na switchu i to jeszcze z taką grafiką, wiem, ze jest popup, wiem, ze tekstury miejscami slabsze niz na duzych konsolach, ale gra na tym 8w sprzęcie i tak robi piorunujące wrażenie, ja zaś ostatnio mam ochotę grywać głównie na handheldzie. Wziąłem GameCarda za niecałe 200 zł, byle do poniedziałku!Grzesiek co się stało z Twoim pc master race, przy dwójce dzieci już jednak tylko Switch pod schodami?Przepraszam jestem pijany
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. a to falami, obecnie po prostu mniej mi się chce grać na kompie - letnie przesilenie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, easye napisał(a):a to falami, obecnie po prostu mniej mi się chce grać na kompie - letnie przesilenie.Mam to samo xD. Znicz 2 wraca do łask.