Opublikowano piątek o 10:453 dni W dniu 5.06.2025 o 11:03, Homelander napisał(a):W dniu 5.06.2025 o 11:03, Homelander napisał(a):Ja mam w co grać, bo mam wszystkie sprzętyCzyli jednak kupiłeś Switcha 2 ?
Opublikowano piątek o 10:593 dni 13 minutes ago, funditto said:Czyli jednak kupiłeś Switcha 2 ?Po co. Akurat na nim nie ma w co grać
Opublikowano piątek o 11:053 dni 1) No to jak wszystkie ?2) To tak jak na Xboxie i PS5 Edytowane piątek o 11:063 dni przez funditto
Opublikowano piątek o 11:113 dni Nie ma w co grać nigdzie dlatego TLoU 2 na Steam Deczku wlatuje jak anioł
Opublikowano piątek o 11:113 dni Teraz, funditto napisał(a):No to jak wszystkie ?Teraz, Krzysztof93 napisał(a):coTo CW ;) jeśli wg niego nie ma w co grać na Switchu 2, bo z exów tylko Mario Kart to na tych konsolach też nie, bo z exów tylko Astro Bot.. ;)
Opublikowano piątek o 11:143 dni 2 minuty temu, funditto napisał(a):bo z exów tylko Astro BotPrzecież to było w zeszłym roku xd
Opublikowano piątek o 13:033 dni 1 hour ago, funditto said:To CW ;) jeśli wg niego nie ma w co grać na Switchu 2, bo z exów tylko Mario Kart to na tych konsolach też nie, bo z exów tylko Astro Bot.. ;)
Opublikowano piątek o 13:083 dni Sony? Jedna gra na rok, opłacone GOTY u Klakiera i tak się żyje w tym niebieskim kurwidole.
Opublikowano sobota o 10:282 dni Lato 2025 Sony, Xbox, PC DS2MAFIADEAD LIGHTWUCHONGLIES OF P DLC ( 20-30H)NINTENDO SWITCH 2BANAN
Opublikowano sobota o 10:412 dni Dwa takie pokazy że można było udaru dostać.Na szczęście w niedziele jedyna prezentacja gier wideo którą można oglądać bez zażenowania. Tym bardziej że teraz dla wszystkich.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie ma co wyzywać. Można mieć za złe MS za ten spin w środku generacji. Można mieć tak za złe że można się przenieść na PlayStation i jeśli zależy Ci na samych grach, nie jakimś ekosystemie hujach mujach, to powinieneś tak zrobić
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Chuj Ci w dupę Spencer, że dostarczasz na Xboxie tyle gier, że człowiek nie wie czy starczy mu czasu do końca generacji aby to skończyć kiedy konkurencja tworzy grę lub dwie na rok! Na tym etapie po co komu właściwie Plejka? Dla 2-3 czasowych eksów? Wolne żarty. Tylko Xbox, co wczorajszy pokaz (i związany z nim skowyt niebieskich kundli) dobitnie udowodnił.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dzięki pan Spencer, kolejny raz udowodnił, że Sonka 5 obecnie najlepszy sprzęt do grania.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Co prawda bez wsparcia 1st party, bez sensownego abonamentu z grami, bez funkcji cross-buy i cross-play, z najlepszymi wersjami swoich gier na PC, ale najlepszy!!Sonka mistrzem Sonki!Mając Xboxa musieliby mi płacić za granie na PlayStation.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tylko Sony, najlepsze miejsce do grania z potężną biblioteką gier, m.in od najpotężniejszego wydawcy XBOX , dzięki Spencer królu, za te spazmy maniaka Paolcia 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):Tylko Xbox, co wczorajszy pokaz (i związany z nim skowyt niebieskich kundli)Przeliteruje Ci to jeszcze raz.W S Z Y S T K I E T E G R Y Z P O K A Z U B Ę D Ą NA P L A Y S T A T I O N.Skowyt niebieskich XDDDD
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, Szermac napisał(a):W S Z Y S T K I E T E G R Y Z P O K A Z U B Ę D Ą NA P L A Y S T A T I O N.Prędzej czy później, część z tych gier jest przynajmniej w czasowej wyłączności na platformy MSu.i nie sraj tam po nogach cotek, bo na tym jebanym SoP wszystko co faktycznie dobre będzie na Xboxie WIERZYMY W GENERACJĘEXY NAJWAŻNIEJSZEjesteście psami dla samego Sony, a jeszcze dziękujecie2 minuty temu, Szermac napisał(a):Skowyt niebieskich XDDDDPięknie się czytało wczoraj ten płacz niebieskich. No, ale jak robią jedną grę na rok, od kilku lat nie mieli faktycznie dobrego pokazu 1st party i olali 30lecie marki to musiało to boleć.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie sram. Staram się Ciebie zrozumieć, ale nie idzie, może kiedyś się uda :*
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Teraz, Szermac napisał(a):Nie sram. Staram się Ciebie zrozumieć, ale nie idzie, może kiedyś się uda :*Nie wiem czego tu nie rozumiesz? Wyłącznosć przestała praktycznie istnieć, Sony olewa swoją platformę i graczy, firmy wycofują się z wyłączności z nimi (o ile nie zapłaci za nią Sonu), a Xbox pomimo, że rzekomo nie sprzedają się na niego gry i sam sprzedaje się słabo dostaje wszystko. Jebany paradoks. Po chuj siedzieć na martwym PlayStation bez jakiejkolwiek formy Play Anywhere, bez handhelda skoro i z nieistotnym abonentem kiedy na Xboxie mam praktycznie te same gry, lepszy abonament, a kupiony 3 lata temu komputer na martwej platformie oferuje mi lepsze doznania niż PRO? Sony to margines, a niestety wy jak to ludzie z marginesu czerpiecie jakąś dziwną satysfakcję z trwania w tym stanie kiedy w rzeczywistości jesteście chwastami gamingu. :)