Opublikowano 9 czerwca9 cze Abonamenty XD psy na smyczy ujadają. Xboxiarze z tego forum grają tylko na pc, wiec nie ma w ogole o czym gadac.
Opublikowano 9 czerwca9 cze Rozumiem, że wrogowie abonamentów nie korzystają z żadnych aplikacji do streamingu, nie chodzą do kina (bo też jest tylko to co wrzucił dystrybutor), a filmy i muzykę kupuje tylko i wyłącznie na nośnikach? Swoją drogą, pięknie wjedzie Death Stranding 2 Definitive w najlepszej wersji na blachę i crossbuyu z Xboxem. To jest prawdziwy NEXT gen a klapy pierdolone myślą, że wygrały życie bo dual zabaweczka ma silniczki jak na S1.
Opublikowano 9 czerwca9 cze 7 hours ago, Paolo de Vesir said:Rozumiem, że wrogowie abonamentów nie korzystają z żadnych aplikacji do streamingu, nie chodzą do kina (bo też jest tylko to co wrzucił dystrybutor), a filmy i muzykę kupuje tylko i wyłącznie na nośnikach? Swoją drogą, pięknie wjedzie Death Stranding 2 Definitive w najlepszej wersji na blachę i crossbuyu z Xboxem. To jest prawdziwy NEXT gen a klapy pierdolone myślą, że wygrały życie bo dual zabaweczka ma silniczki jak na S1.Mordo gry to zupełnie inne doświadczenie, w filmach nie ma tej magii i pieprzu co dają gry wideo w plastikowych pudełkach mieszczących game key Cardy albo puste płyty.
Opublikowano 10 czerwca10 cze W dniu 9.06.2025 o 09:53, Paolo de Vesir napisał(a):pięknie wjedzie Death Stranding 2 Definitive w najlepszej wersji na blachę i crossbuyu z Xboxem.
Opublikowano 10 czerwca10 cze Jak tam third party support Switcha 2, myślicie, że po Cyberpunku jeszcze coś wyjdzie w te 8 lat?
Opublikowano 10 czerwca10 cze 5 minutes ago, KrYcHu_89 said:Jak tam third party support Switcha 2, myślicie, że po Cyberpunku jeszcze coś wyjdzie w te 8 lat?Jest sporo gier z PS4 do przeportowania więc spokojnie
Opublikowano 10 czerwca10 cze Wyjdzie wszystko, każdy by chciał sprzedać swoją kilkuletnią grę znowu za 300 PLN, użytkownik GearsUp będzie mógł robić porównania do oporu. No chyba, że S2 wypadnie gorzej no to wtedy nie.
Opublikowano 10 czerwca10 cze Mam nadzieję, że Ci „prawdziwi gracze” z forumka, co kończą 2 gry rocznie (akurat więcej Sony i tak nie ma) to kupili już Kolekcjonerkę za 1K, oddzielnie Deluxe żeby mieć na płycie (płytka najważniejsza!) i dopłaca 1.5 bomby żeby zagrać 2 dni wcześniej, bo inaczej to gówno a nie prawdziwi gracze :)Dla niezdecydowanych - jak kupicie przedpremierowo to paczka będzie 2 dni szybciej w paczkomacie, IMO inwestycja życia.
Opublikowano 10 czerwca10 cze Pawelq, uważaj bo zaglądniemy w twojego gamercarda z prawdziwego zdarzenia
Opublikowano 10 czerwca10 cze nic nie mam do ukrycia, a Ty mentalnie dalej siedzisz na kolanach kolegi i oglądasz jak gra w Ragnaśmiecia :)
Opublikowano 10 czerwca10 cze 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):Mam nadzieję, że Ci „prawdziwi gracze” z forumka, co kończą 2 gry rocznie (akurat więcej Sony i tak nie ma) to kupili już Kolekcjonerkę za 1K, oddzielnie Deluxe żeby mieć na playcie (płytka najważniejsza!) i dopłaca 1.5 bomby żeby zagrać 2 dni wcześniej, bo inaczej to gówno a nie prawdziwi gracze :)Dla niezdecydowanych - jak kupicie przedpremierowo to paczka będzie 2 dni szybciej w paczkomacie, IMO inwestycja życia. Cyfrowa kolekcjonerka kupionaXD Ja zagram dwa dni wcześniej. Za jakość się płaci.
Opublikowano 10 czerwca10 cze 3 minutes ago, Paolo de Vesir said:Mam nadzieję, że Ci „prawdziwi gracze” z forumka, co kończą 2 gry rocznie (akurat więcej Sony i tak nie ma) to kupili już Kolekcjonerkę za 1K, oddzielnie Deluxe żeby mieć na płycie (płytka najważniejsza!) i dopłaca 1.5 bomby żeby zagrać 2 dni wcześniej, bo inaczej to gówno a nie prawdziwi gracze :)Dla niezdecydowanych - jak kupicie przedpremierowo to paczka będzie 2 dni szybciej w paczkomacie, IMO inwestycja życia. Tak trzeba, żeby wielka korporacja nie zbiedniała
Opublikowano 10 czerwca10 cze 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):nic nie mam do ukrycia,Nic to słowo klucz.
Opublikowano 10 czerwca10 cze 1 minutę temu, LiŚciu napisał(a):Nic to słowo klucz.U mnie wyjątkowo spokojny rok, jedynie 8 gier do tej porty. A Ty jak tam młody? Dalej na etapie 5 na rok + GoWik z pozycji pasażera kolan? :)
Opublikowano 10 czerwca10 cze A czy wśród tych 8 gier jest może Death Stranding? Bo coś kojarzę że nie skończyłeś i też kojarzę że jaranko było wielkie. Czy po prostu wiesz że masz czas przed dwójką którą kiedyś tak wyjdzie na Xboxa?
Opublikowano 10 czerwca10 cze Teraz, LiŚciu napisał(a):A czy wśród tych 8 gier jest może Death Stranding? Bo coś kojarzę że nie skończyłeś i też kojarzę że jaranko było wielkie. Czy po prostu wiesz że masz czas przed dwójką którą kiedyś tak wyjdzie na Xboxa?Na DS przyjdzie czas, może akurat sobie zrobię run na jakimś handheldzie? To nie PlayStation, że muszę grać w co dają, są lepsze/ciekawsze gry na horyzoncie :)
Opublikowano 10 czerwca10 cze 32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jak tam third party support Switcha 2, myślicie, że po Cyberpunku jeszcze coś wyjdzie w te 8 lat?Właśnie do mnie idzie gierka na 80 godzin więc będzie co robić