Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 751,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Greg, tylko nie bierz tego dosłownie.

Spoiler na własną odpowiedzialność

image.png

Za późno :(

Opublikowano
W dniu 25.08.2025 o 12:05, KrYcHu_89 napisał(a):

Czaicie, Nintendowcy wykupili wszystkie kopie najgorszej wersji Cronosa na Switcha z braku gier, desperacja pod kołderką.

image.png

Całe 5 sztuk?

Opublikowano

Ależ Nintendno zostało pięknie wyjaśnione przez starego, dobrego Steam Decka. Nawet nie ma co zbierać. Xboxowy Asus pokaże to jeszcze dobitniej. Szkoda słów. W ciągu jednej generacji uwielbiane Nintendo z Zeldą BotW czy Marianem Odyssey stało się pośmiewiskiem z ich drogim, marnym sprzętem i koszykówką na wózkach. Miazga Panowie, miazga.

Opublikowano
8 godzin temu, Homelander napisał(a):

Ależ Nintendno zostało pięknie wyjaśnione przez starego, dobrego Steam Decka. Nawet nie ma co zbierać. Xboxowy Asus pokaże to jeszcze dobitniej. Szkoda słów. W ciągu jednej generacji uwielbiane Nintendo z Zeldą BotW czy Marianem Odyssey stało się pośmiewiskiem z ich drogim, marnym sprzętem i koszykówką na wózkach. Miazga Panowie, miazga.

Dwumiesięczna zjebana konsola przegrywająca z handheldami które wyszły już parę lat temu xddd

Do tego cyrk z dev kitami.

Dajcie jeszcze więcej exow typu koszykówka na wózku czy instrukcja obsługi by już dopełnić w pełni obraz spierdolenia

A miało być tak pięknie xddddd

Opublikowano

Już czułem, że coś śmierdzi jak pisali o ekranie MiniLED i potem poszło info o gamecardach. Pierwsza w historii konsola w early accessie, bez obiecanych przez twórców funkcji.

a miało być tak pięknie xDDD

Opublikowano
16 minutes ago, Daffy said:

Dwumiesięczna zjebana konsola przegrywająca z handheldami które wyszły już parę lat temu xddd

Do tego cyrk z dev kitami.

Dajcie jeszcze więcej exow typu koszykówka na wózku czy instrukcja obsługi by już dopełnić w pełni obraz spierdolenia

A miało być tak pięknie xddddd

Ale 777 bananów do wykopania

Opublikowano
8 godzin temu, Homelander napisał(a):

Jeżeli włączenie fake klatek przy 20 fpsach i myślenie, że się złapało pana boga za nogi to jest wyjaśnienie to .... niech mnie chuy xD

Opublikowano

Steam cwelowcy dostarczają od zawsze ale co się dziwić goście przy premierze tego gówna odkryli jak działa granie na komputerze xD

Opublikowano
15 minutes ago, GearsUp said:

Jeżeli włączenie fake klatek przy 20 fpsach i myślenie, że się złapało pana boga za nogi to jest wyjaśnienie to .... niech mnie chuy xD

Jak tam DLSS na Switchu?

Opublikowano

Kurwa co za czasy były obama jak sobie przypomnę, że mając S1 czekałem aż ktoś stwierdzi, że opłaca się robić port gierki na ten tablet i będzie tworzył specjalną wersję na ten szajs (i chuj wie kiedy skończy) zamiast po prostu sobie kupić na steam za 12,99. Mroczne wieki.

Opublikowano

Słuchajcie dalej takich ekspertów jak Pupcio.

Gościu nie rozpoznałby DOBREGO SPRZĘTU nawet gdyby usiadł mu na twarzy.

Chyba że nie mówimy o elektronice hehe

Opublikowano

Nie no, po prostu okazało się, że wielcy obrońcy prawdziwej konsolowości z Kyoto to zwykłe chuje, złodzieje i kurwy. Fagów to można spokojnie przeskrollować, ale pupcia szkoda, bo ma miesiąc miodowy które się zaraz skończy i wyjdzie, że elektroniczna miłość jego życia to nie żadna niewiasta nadobna, a zwykła kurwa ze szkorbutem co pod ZOO w Poznaniu podnosi kapsle z ziemi w nadziei, że ktoś przeoczył darmowego Harnasia Jasne Pełne. /

Opublikowano

Chłopaki ja się na technologii kompletnie nie znam więc szukam specjalistów pokroju Drozda! Gość sprzedał steam c0rwe po tygodniu więc chyba coś jest nie tak z tym palmtopem )

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Chłopaki ja się na technologii kompletnie nie znam więc szukam specjalistów pokroju Drozda! Gość sprzedał steam c0rwe po tygodniu więc chyba coś jest nie tak z tym palmtopem )

To tak kolego, bo młody jesteś i jeszcze nie znasz się tak dobrze na technologii.

Nintendo sprzedało Switcha 2 obietnicami gór złotych, ale okazało się, że w pudełku nie ma skarbu, a jedynie stosik ulubionego przysmaku wszystkich psiaków (tak, chodzi o GÓWNO).

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał(a):

Na szczęście wystarczy godzina z Deckiem żeby przekonać się jakim śmieciem jest "sprzęt" Nintendo

Opublikowano

Wczoraj sprawdzając loseless scaling na decku OLED gdy chciałem wieczorem odpalić splatoon3 to myślałem że coś mi się zjebało z ekranem bo kolory wyprane, obraz mleczny, wręcz monochromatyczny

Opublikowano

Pamiętajcie im więcej edycji pudełkowych kupicie na Switcha 2, tym lepsze będzie wasze DLSS 1.0

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Pamiętajcie im więcej edycji pudełkowych kupicie na Switcha 2, tym lepsze będzie wasze DLSS 1.0

DLSS 3.1

lepsze od jakiejkolwiek wersji pessara, które wysysa całą moc z prosiaka zamianiając go w PS3

Opublikowano

Niesamowity sprzęt, który jest dobry tylko w zestawieniu z niewypałami konkurencji... ale to tylko w domysłach bo przecież nie wiemy jak to działa niki
,,może i chujowo ale lepiej jak u was... chyba... no wiecie to trochę myślenie życzeniowe xd''