Opublikowano 21 września 202421 wrz Pierwsze pierdolnięcie gier Sonki na steamie w postaci ilości graczy było całkiem przyzwoite ale coś czuję, że niedługo rozjebie sobie ryj i większość zacznie czekać jednak na przeceny tych gier zamiast brać na premierę Ciekawe czy Ragnarok chociaż w połowie dobije do wyniku pierwszego GoWa
Opublikowano 21 września 202421 wrz 2 godziny temu, GearsUp napisał(a): Pierwsze pierdolnięcie gier Sonki na steamie w postaci ilości graczy było całkiem przyzwoite ale coś czuję, że niedługo rozjebie sobie ryj i większość zacznie czekać jednak na przeceny tych gier zamiast brać na premierę Ciekawe czy Ragnarok chociaż w połowie dobije do wyniku pierwszego GoWa Nie ma szans. To przed premierą sprzedawało się gdzieś na poziomie Age of Mythology :p
Opublikowano 21 września 202421 wrz xbox zamyka program dla ambasadorow. Forumowe lemmingi juz nie musza sie osmieszac Edytowane 21 września 202421 wrz przez Beelzeboss
Opublikowano 21 września 202421 wrz Co to kurwa jest program dla ambasadorów?? Chłopie Ty graj w gry a nie się przejmujesz tysiącem innych rzeczy
Opublikowano 21 września 202421 wrz Niech nie gra, jak przestanie grać to może szybciej pójdzie spuścić się w kiblu, gdzie jego miejsce
Opublikowano 21 września 202421 wrz 14 minut temu, drozdu7 napisał(a): Co to kurwa jest program dla ambasadorów?? Jedziesz na placówkę dyplomatyczną do McDonalda w Nikaragui.
Opublikowano 21 września 202421 wrz 5 hours ago, GearsUp said: Pierwsze pierdolnięcie gier Sonki na steamie w postaci ilości graczy było całkiem przyzwoite ale coś czuję, że niedługo rozjebie sobie ryj i większość zacznie czekać jednak na przeceny tych gier zamiast brać na premierę Ciekawe czy Ragnarok chociaż w połowie dobije do wyniku pierwszego GoWa Watpie ze dobija nawet 40k. Ale ogolnie duzo lepiej mi sie gra(4k native +100fps robi robote) niz w Horizon forrbidden west bo sie nie moge zmusic do grania w tamta gierka
Opublikowano 21 września 202421 wrz Horizon Forbidden West xd fabułę tam pisał niedorżnięty gamoń Jak Ci przeszkadza historia i questy w Starfiedzie to zagraj przyjacielu w przygody Aloy, Lance Reddick napewno jest dumny
Opublikowano 21 września 202421 wrz 14 minut temu, Ryuk napisał(a): Watpie ze dobija nawet 40k. Ale ogolnie duzo lepiej mi sie gra(4k native +100fps robi robote) niz w Horizon forrbidden west bo sie nie moge zmusic do grania w tamta gierka W 4K DLAA pewnie wygląda jeszcze lepiej
Opublikowano 21 września 202421 wrz Wczoraj byłem u znajomego i pokazał mi pada do XSX. Ja pierdole Wy tym gracie
Opublikowano 21 września 202421 wrz 2 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Co to kurwa jest program dla ambasadorów?? Chłopie Ty graj w gry a nie się przejmujesz tysiącem innych rzeczy https://www.ign.com/articles/xbox-ambassadors-program-will-soon-shutter-after-more-than-13-years Program dla asaxów, snotow i daddiego
Opublikowano 21 września 202421 wrz 12 hours ago, GearsUp said: W 4K DLAA pewnie wygląda jeszcze lepiej 4K DLAA + Framerate generator cos pieknego i do tego 55 calowy oled samsung s95c @GearsUp i @SnoD fakt jest taki,ze ten port jest tragiczny co nie pomaga sprzedazy. Ja zrobilem refund request bo na 2 misji nie moge przejsc dalej bo gra sie wywala
Opublikowano 22 września 202422 wrz 12 godzin temu, Ryuk napisał(a): 4K DLAA + Framerate generator cos pieknego i do tego 55 calowy oled samsung s95c @GearsUp i @SnoD fakt jest taki,ze ten port jest tragiczny co nie pomaga sprzedazy. Ja zrobilem refund request bo na 2 misji nie moge przejsc dalej bo gra sie wywala Słyszałem o tym wywalaniu a jeszcze podobno na niektórych starszych lapkach gra podobno korzysta tylko z integry i nie idzie przełączyć na dedykowaną kartę, no jaja. Porównanie z PS5, graficznie nie odstaje no ale nie jest to wymagająca gierka A podobno 2 lata pracowali nad portem na pcty https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2024-the-big-god-of-war-ragnorak-pc-tech-interview Edytowane 22 września 202422 wrz przez GearsUp
Opublikowano 22 września 202422 wrz A podobno na PC nikt się nie bawi suwakami tylko włączasz gierkę i od razu grasz. A tymczasem zmiana teselacji z Medium na Ultra zabiera ci 60fpsów w jednej miejscówce xD
Opublikowano 22 września 202422 wrz Jakoś wiele osób na to nie czekało co pokazują wyniki na steam, widocznie są lepsze gierki do ogrywania niż wtórny GoW Ogra się kiedyś za 50 zł.
Opublikowano 22 września 202422 wrz Ragnorok to trochę mniejsze rozczarowanie niż Spiderman 2, ale nadal rozczarowanie. Kiedyś kontynuację to były opus magnum serii. W szczególności drugie części. Teraz bezpieczne sequele.
Opublikowano 22 września 202422 wrz 8 minut temu, Ukukuki napisał(a): Jakoś wiele osób na to nie czekało co pokazują wyniki na steam, widocznie są lepsze gierki do ogrywania niż wtórny GoW Ogra się kiedyś za 50 zł. Jest takie bogactwo singlowych, dużych gier AAA bez multi i otwartego świata, że Sonka stwierdziła że puści po 2 latach melę za 259 zł w twarz dla blacharzy.
Opublikowano 22 września 202422 wrz 13 minut temu, Ukukuki napisał(a): Jakoś wiele osób na to nie czekało co pokazują wyniki na steam, widocznie są lepsze gierki do ogrywania niż wtórny GoW Ogra się kiedyś za 50 zł. Liczby 2x mniejsze niż wydany na początku istnienia Playstation na Steam God of War, ale jak na kilkuletnią grę poprawny, na poziomie innych starszych tytułów od PS Studios. Jednak dużo lepiej w tym roku wypadła Tsushima. No i użytkownicy wciąż jeszcze walczą o ten PSN minusując jak mogą, temat się ciągnie od czasu wydania Helldrivers 2.
Opublikowano 22 września 202422 wrz 12 minutes ago, Donatello1991 said: Ragnorok to trochę mniejsze rozczarowanie niż Spiderman 2, ale nadal rozczarowanie. Kiedyś kontynuację to były opus magnum serii. W szczególności drugie części. Teraz bezpieczne sequele. Ale jak to? Obie gry sa na liscie yetiego! 2 minutes ago, balon said: Jest takie bogactwo singlowych, dużych gier AAA bez multi i otwartego świata, że Sonka stwierdziła że puści po 2 latach melę za 259 zł w twarz dla blacharzy. Ja dlatego puscilem mele w strone sony i zrobilem refund request
Opublikowano 22 września 202422 wrz 36 minut temu, balon napisał(a): Różnica generacji. Warto było czekać… To tylko pokazuje, że takie gry warto ogrywać na konsoli day1, a nie czekać na drogie porty na PC wymagające i tak PSN, ale co kto lubi :). 16 minut temu, GearsUp napisał(a): A podobno na PC nikt się nie bawi suwakami tylko włączasz gierkę i od razu grasz. A tymczasem zmiana teselacji z Medium na Ultra zabiera ci 60fpsów w jednej miejscówce xD Jw
Opublikowano 22 września 202422 wrz Jakiś tam zarobek z tego jest dla Sony ale pewnie zakładali tendencję wzrostową i ogólnie lepsze wyniki. Ciekawe kiedy skalkulują że w zalewie gier, wydawanie dwuletniego tytułu już wrażenia nie robi i może lepiej wykorzystać peak hajpu puszczając Day One PC