Opublikowano 6 października 20246 paź Teraz, Bzduras napisał(a): Dobra, idź wybierać czy mgła w 30fps czy brak mgły w niestabilnych 60 Za miesiąc nie będzie takich dylematów kiedy wjedzie Pro a teraz spokojnie grafika daje radę na bazowym. 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Nie wierze że whisker się napierdolił w niedziele przed 12 haha Jestem odłużony Silent Hillem 2 masz racje jak tam? Daleko doszedłeś w grze?
Opublikowano 6 października 20246 paź 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Whisker ma swoje prywatne Silent Hill i piekło nałogu Drugie SH zacznie się wieczorem bo jutro wolne, jak wrócę z Wawy to Whiskey w ramach CELEBRACJI premiery Silent Hilla wypadałoby szklaneczkę wznieść. Specjalnie na okazję dla Krakowskich rzemieślników! Edytowane 6 października 20246 paź przez Whisker
Opublikowano 6 października 20246 paź 13 minut temu, Whisker napisał(a): Za miesiąc nie będzie takich dylematów kiedy wjedzie Pro a teraz spokojnie grafika daje radę na bazowym. Jestem odłużony Silent Hillem 2 masz racje jak tam? Daleko doszedłeś w grze? Chwalisz się że wspierasz rakowe taktyki twórców gdzie zapłaciłeś haracz za to żeby zagrać troche szybciej? oo-okej
Opublikowano 6 października 20246 paź 7 minut temu, Pupcio napisał(a): Chwalisz się że wspierasz rakowe taktyki twórców gdzie zapłaciłeś haracz za to żeby zagrać troche szybciej? oo-okej Wspieram rynek konsolowy, po prostu
Opublikowano 6 października 20246 paź 1 hour ago, izon said: Microsoft ma najlepszą ofertę w tej generacji jeżeli chodzi o stosunek ceny do oferty. Natomiast Microsoft nie ma exow nie dlatego, że wychodzą na PC tylko bo ich po prostu nie ma Mega logika
Opublikowano 6 października 20246 paź 7 minut temu, Whisker napisał(a): Wspieram rynek konsolowy, po prostu jesteś szkodnikiem
Opublikowano 6 października 20246 paź 1 minutę temu, Ryuk napisał(a): Mega logika Logika prosta, nie masz gier i sprzedaży to faktycznie cenę obniżasz i masz dobra ofertę. Sony może sobie pozwolić na windowanie cen bo mają większość rynku konsol a Nintendo może z grami ceny bić w górę bo na tym zarabiają
Opublikowano 6 października 20246 paź 30 minutes ago, Pupcio said: Nie wierze że whisker się napierdolił w niedziele przed 12 haha Jak sie gra na ps5 w sh2 i chcesz miec mgle to jedyna opcja zeby grac w 60fps to sie najebac
Opublikowano 6 października 20246 paź Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): jesteś szkodnikiem Dupa pęka że kupiłem Pro i wszystkie inne generację konsol na przestrzeni ponad 25 lat? No nie uważam się za szkodnika
Opublikowano 6 października 20246 paź 10 minutes ago, Whisker said: Wspieram rynek konsolowy, po prostu 1 minute ago, Whisker said: Dupa pęka że kupiłem Pro i wszystkie inne generację konsol na przestrzeni ponad 25 lat? No nie uważam się za szkodnika To jest piekne po prostu nagle mid gen upgrade sa spoko. Rownie dobrze mozna na pc grac
Opublikowano 6 października 20246 paź 1 minutę temu, Ryuk napisał(a): Jak sie gra na ps5 w sh2 i chcesz miec mgle to jedyna opcja zeby grac w 60fps to sie najebac Haha co prawda to prawda, po minimalnej dawce whiskey mgła się zagęszcza a obraz robi się ostry jak żyleta. Natomiast chce dziś skończyć grę więc pełne skupienie Edytowane 6 października 20246 paź przez Whisker
Opublikowano 6 października 20246 paź 2 minuty temu, Whisker napisał(a): Dupa pęka że kupiłem Pro i wszystkie inne generację konsol na przestrzeni ponad 25 lat? No nie uważam się za szkodnika Nie dość, że szkodnik to jeszcze frajer. Konsola na 2 lata, bez gwarancji wsparcia i wciąż gorsza niż niewiele droższy PC.
Opublikowano 6 października 20246 paź 1 minutę temu, Ryuk napisał(a): Kupiłem pro, kupię switcha 2 i xsx2 taka kolej rzeczy 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie dość, że szkodnik to jeszcze frajer. Widzę że jeszcze bardziej zapiekło
Opublikowano 6 października 20246 paź 1 minutę temu, Whisker napisał(a): Kupiłem pro, kupię switcha 2 i xsx2 taka kolej rzeczy Widzę że jeszcze bardziej zapiekło Konsola na 2 lata, bez gwarancji wsparcia i wciąż gorsza niż niewiele droższy PC. Znając życie to mój leciwy 3060Ti wsparty DLSS rozjebie PS5.25 w drobny mak. Jeeezu, jak można było dać się nabrać na ŚmiećStation 5 Pro hahaha
Opublikowano 6 października 20246 paź 2 minutes ago, Whisker said: Kupiłem pro, kupię switcha 2 i xsx2 taka kolej rzeczy Ja nie mam problemu z tym,ze ktos gra na konsolach ale wspieranie gowno praktyk sony z ''pro'' i mowieniu ze jest sie graczem jest zalosne. Z jednej strony ty i reszta klaposekty mowicie ze MS niszczy rynek a zdrugiej strony w z kutasem w reku lecicie po ''pro''
Opublikowano 6 października 20246 paź 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Konsola na 2 lata, bez gwarancji wsparcia i wciąż gorsza niż niewiele droższy PC. Znając życie to mój leciwy 3060Ti wsparty DLSS rozjebie PS5.25 w drobny mak. Jeeezu, jak można było dać się nabrać na ŚmiećStation 5 Pro hahaha Ale zrozum że mnie granie na PC nie interesuje, dodatkowo odpisywałem Ci w kwestii wspierania rynku konsol a nie PC
Opublikowano 6 października 20246 paź 4 minuty temu, Ryuk napisał(a): Ja nie mam problemu z tym,ze ktos gra na konsolach ale wspieranie gowno praktyk sony z ''pro'' i mowieniu ze jest sie graczem jest zalosne. Z jednej strony ty i reszta klaposekty mowicie ze MS niszczy rynek a zdrugiej strony w z kutasem w reku lecicie po ''pro'' Zgadzam sie z chujowymi praktykami ale bardziej mnie w chuja zrobił Microsoft ale obecnie konsole są w cenie połowy telefonu więc nie zastanawiam się długo, najwyżej się sprzeda, cała filozofia 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Miłej zabawy z gorszą wersją. Przez cały czas PC miał lepszą grafikę i jakoś żyje ale powtarzam to dalej nie jest konsola czy tam nie ma duszy jak chcesz to nazwać Edytowane 6 października 20246 paź przez Whisker
Opublikowano 6 października 20246 paź Dobrze rozumiem, że czujesz się wyruchany bo używane konsole staniały? Jak ty sobie radziłeś w czasach PS4, PS3 i PS2 kiedy Sony kilkukrotnie obnizało cenę?
Opublikowano 6 października 20246 paź A więc to dla Whiskera sony robi te podwyżki konsol zamiast obniżek. Niech mnie chuy jakie te klapy to są odklejusy xD
Opublikowano 6 października 20246 paź 3 godziny temu, Whisker napisał(a): Kupiłem pro, kupię switcha 2 i xsx2 taka kolej rzeczy tego nie kupisz, bo nie bedzie istniało
Opublikowano 6 października 20246 paź 3 godziny temu, Ryuk napisał(a): Ja nie mam problemu z tym,ze ktos gra na konsolach ale wspieranie gowno praktyk sony z ''pro'' i mowieniu ze jest sie graczem jest zalosne. Z jednej strony ty i reszta klaposekty mowicie ze MS niszczy rynek a zdrugiej strony w z kutasem w reku lecicie po ''pro'' Ale co jest niby złego w pro oprócz chujni z brakiem napędu? Niby jaki ma wybór konsolowy gracz, który chce mimo wszystko pograć w dobrej jakości i płynności, a interesują go takie takie tytuły jak SH2 czy FF7? Edytowane 6 października 20246 paź przez izon
Opublikowano 6 października 20246 paź Konsole powinny kosztować mniej więcej tyle co średnia pensja w Polsce wtedy czujesz że kupujesz coś porządnego a nie takie coś za 2k bo tyle to teraz kosztują 4 gry w wersji deluks