Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

Dobra, idź wybierać czy mgła w 30fps czy brak mgły w niestabilnych 60

Za miesiąc nie będzie takich dylematów kiedy wjedzie Pro a teraz spokojnie grafika daje radę na bazowym.

1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Nie wierze że whisker się napierdolił w niedziele przed 12 haha

Jestem odłużony Silent Hillem 2 masz racje :D jak tam? Daleko doszedłeś w grze? :D :D :D 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Whisker ma swoje prywatne Silent Hill i piekło nałogu 

Drugie SH zacznie się wieczorem bo jutro wolne, jak wrócę z Wawy to Whiskey w ramach CELEBRACJI premiery Silent Hilla wypadałoby szklaneczkę wznieść. Specjalnie na okazję dla Krakowskich rzemieślników!

IMG_2923.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał(a):

Za miesiąc nie będzie takich dylematów kiedy wjedzie Pro a teraz spokojnie grafika daje radę na bazowym.

Jestem odłużony Silent Hillem 2 masz racje  jak tam? Daleko doszedłeś w grze?    

Chwalisz się że wspierasz rakowe taktyki twórców gdzie zapłaciłeś haracz za to żeby zagrać troche szybciej? oo-okej :) 

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał(a):

Chwalisz się że wspierasz rakowe taktyki twórców gdzie zapłaciłeś haracz za to żeby zagrać troche szybciej? oo-okej :) 

Wspieram rynek konsolowy, po prostu

Opublikowano
1 hour ago, izon said:

Microsoft ma najlepszą ofertę w tej generacji jeżeli chodzi o stosunek ceny do oferty. Natomiast Microsoft nie ma exow

nie dlatego, że wychodzą na PC tylko bo ich po prostu nie ma ;)

Mega logika :)

Opublikowano
1 minutę temu, Ryuk napisał(a):

Mega logika :)

Logika prosta, nie masz gier i sprzedaży to faktycznie cenę obniżasz i masz dobra ofertę. Sony może sobie pozwolić na windowanie cen bo mają większość rynku konsol a Nintendo może z grami ceny bić w górę bo na tym zarabiają 

Opublikowano
30 minutes ago, Pupcio said:

Nie wierze że whisker się napierdolił w niedziele przed 12 haha

Jak sie gra na ps5 w sh2 i chcesz miec mgle to jedyna opcja zeby grac w 60fps to sie najebac 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

jesteś szkodnikiem

Dupa pęka że kupiłem Pro i wszystkie inne generację konsol na przestrzeni ponad 25 lat? No nie uważam się za szkodnika ;) 

Opublikowano
10 minutes ago, Whisker said:

Wspieram rynek konsolowy, po prostu

:beka:

1 minute ago, Whisker said:

Dupa pęka że kupiłem Pro i wszystkie inne generację konsol na przestrzeni ponad 25 lat? No nie uważam się za szkodnika ;) 

To jest piekne po prostu nagle mid gen upgrade sa spoko. Rownie dobrze mozna na pc grac 

Opublikowano

Jak sie gra na ps5 w sh2 i chcesz miec mgle to jedyna opcja zeby grac w 60fps to sie najebac 

Haha co prawda to prawda, po minimalnej dawce whiskey mgła  się zagęszcza a obraz robi się ostry jak żyleta. Natomiast chce dziś skończyć grę więc pełne skupienie :) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał(a):

Nie dość, że szkodnik to jeszcze frajer. :D Konsola na 2 lata, bez gwarancji wsparcia i wciąż gorsza niż niewiele droższy PC.

Opublikowano

:beka:

Kupiłem pro, kupię switcha 2 i xsx2 taka kolej rzeczy :)

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Nie dość, że szkodnik to jeszcze frajer. :D

Widzę że jeszcze bardziej zapiekło :D 

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał(a):

Kupiłem pro, kupię switcha 2 i xsx2 taka kolej rzeczy

Widzę że jeszcze bardziej zapiekło  

Konsola na 2 lata, bez gwarancji wsparcia i wciąż gorsza niż niewiele droższy PC.

Znając życie to mój leciwy 3060Ti wsparty DLSS rozjebie PS5.25 w drobny mak. :kekw: Jeeezu, jak można było dać się nabrać na ŚmiećStation 5 Pro hahaha

Opublikowano
2 minutes ago, Whisker said:

Kupiłem pro, kupię switcha 2 i xsx2 taka kolej rzeczy

One of these is not like the others | Virginia Coalition for Open Government

Ja nie mam problemu z tym,ze ktos gra na konsolach ale wspieranie gowno praktyk sony z ''pro'' i mowieniu ze jest sie graczem jest zalosne. 

Z jednej strony ty i reszta klaposekty mowicie ze MS niszczy rynek a zdrugiej strony w z kutasem w reku lecicie po ''pro''

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Konsola na 2 lata, bez gwarancji wsparcia i wciąż gorsza niż niewiele droższy PC.

Znając życie to mój leciwy 3060Ti wsparty DLSS rozjebie PS5.25 w drobny mak. :kekw: Jeeezu, jak można było dać się nabrać na ŚmiećStation 5 Pro hahaha

Ale zrozum że mnie granie na PC nie interesuje, dodatkowo odpisywałem Ci w kwestii wspierania rynku konsol a nie PC 

Opublikowano
4 minuty temu, Ryuk napisał(a):

Ja nie mam problemu z tym,ze ktos gra na konsolach ale wspieranie gowno praktyk sony z ''pro'' i mowieniu ze jest sie graczem jest zalosne. 

Z jednej strony ty i reszta klaposekty mowicie ze MS niszczy rynek a zdrugiej strony w z kutasem w reku lecicie po ''pro''

Zgadzam sie z chujowymi praktykami ale bardziej mnie w chuja zrobił Microsoft ale obecnie konsole są w cenie połowy telefonu więc nie zastanawiam się długo, najwyżej się sprzeda, cała filozofia

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Miłej zabawy z gorszą wersją. :)

Przez cały czas PC miał lepszą grafikę i jakoś żyje ale powtarzam to dalej nie jest konsola czy tam nie ma duszy jak chcesz to nazwać :)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Dobrze rozumiem, że czujesz się wyruchany bo używane konsole staniały?

Jak ty sobie radziłeś w czasach PS4, PS3 i PS2 kiedy Sony kilkukrotnie obnizało cenę?

Opublikowano

A więc to dla Whiskera sony robi te podwyżki konsol zamiast obniżek. Niech mnie chuy jakie te klapy to są odklejusy xD

Opublikowano
3 godziny temu, Whisker napisał(a):

Kupiłem pro, kupię switcha 2 i xsx2 taka kolej rzeczy :)

tego nie kupisz, bo nie bedzie istniało

Opublikowano
3 godziny temu, Ryuk napisał(a):

Ale co jest niby złego w pro oprócz chujni z brakiem napędu? Niby jaki ma wybór konsolowy gracz, który chce mimo wszystko pograć w dobrej jakości i płynności, a interesują go takie takie tytuły jak SH2 czy FF7?

Edytowane przez izon

Opublikowano

Konsole powinny kosztować mniej więcej tyle co średnia pensja w Polsce wtedy czujesz że kupujesz coś porządnego a nie takie coś za 2k bo tyle to teraz kosztują 4 gry w wersji deluks