Opublikowano 10 października 202410 paź Klamczuszek tak gada to czemu nie da odrazu wszystkich swoich gier wszedzie? Przecież wszyscy by wygrali No to nie był zdecydowanie dobry rok Spencera, Bond i Bootyego
Opublikowano 10 października 202410 paź No, ale jak można tak wyruchać botów to nie wiem. Dupsko mnie aż boli, po takim 2021 - takiej ofensywie spuścić to wszystko w kiblu. NO ALE KOK O DUDI W XGP DLA KONSOLOŻA W PREMIUM DZIĘKI KACIE Xbox przegrał tę generację ośmieszeniem Spencera zapowiedzią Indiany na PS5.
Opublikowano 10 października 202410 paź Ktoś wrzucał kolekcjonera jakiegoś, co ma problemy z wysławianiem się, a ja polecam tego kolesia, jak ktoś lubi horrorki i gry wideło https://www.youtube.com/@dodiablazgrami
Opublikowano 11 października 202411 paź Lubi też bardzo Switcha, ale wybaczmy mu bo faktycznie spoko ziomek się wydaje
Opublikowano 11 października 202411 paź Mnie ujął swoją rolą w Motel Polska, gdzie na zlecenie PiSu siedział i cisnął po ich przeciwnikach politycznych.
Opublikowano 11 października 202411 paź Crash 4 miał gorszy marketing niż Astro Bot no i większość fanów crasha już umarło ze starości
Opublikowano 11 października 202411 paź 9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): co ma problemy z wysławianiem się, a ja polecam tego kolesia, jak ktoś lubi horrorki i gry wideło najlepiej oglądać i czytać tylko tych, którzy mówią to co chcesz usłyszeć. Jakakolwiek uwaga w stronę ulubionej gry to może być za dużo dla zagrajmera 2024. Recenzje nie pozytywne radosne opisy czyli najlepiej oglądać rozbudowane do granic absurdu teksty do gierek z tylnej części okładki. Krytyka = brak czerpania radości z gier, Jakiekolwiek obiekcje = Kiszczak Psycha graczy krucha jak krakowska
Opublikowano 11 października 202411 paź No Krychu szukający potwierdzenia nieskazitelności Sajlencika u Nintendofaga to już niezła beczunia, jednocześnie deprecjonując opinię innego recenzenta tylko dlatego, że coś tam źle wymawia
Opublikowano 11 października 202411 paź Obejrzałem jakiś skrót tego jak Kiszczak jebie po Fallen Order jak po burej suce po całości, spodobało mi się dlatego zagrałem w Fallen Order, przeszedłem, zabrałem się za Survivor i bawię się zajebiście Rozumiem wady ale gierki sztos i pasuje mi idealnie. Nie muszę słuchać jak się masturbują do gierek żeby się dobrze bawić. Wiem co lubię i co mi pasuje i gram bez wsparcia jakiegoś łysolca ze Switchem, któremu podoba się KURWA wszystko. tak wiem, że mam Spoiler
Opublikowano 11 października 202411 paź Tylko problem w tym, że kiszczak i ten drugi napierdalają na oślep w prawie wszystko, co nie jest soulsami Wiadomka, negatywne JEBANIE JAK PO BUREJ SUCE się klika, a te bezmózgi w komętkach czczą ich za to, że NIE SPRZEDALI SIĘ JAK RESZTA xD Dzięki, to ja postoję
Opublikowano 11 października 202411 paź 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): a te bezmózgi w komętkach czczą ich za to, że NIE SPRZEDALI SIĘ JAK RESZTA armia zjebów, którzy nawet nie grają w gierki bo siedzą z nimi na streamach cały dzień pewnie na utrzymaniu matki? Okropne community, w to nie można wchodzić i nie można za dużo tego oglądać ale krytyka jest potrzebna i na równi z toksycznymi ludźmi nie lubię tych którym wszystko pasuje.
Opublikowano 11 października 202411 paź Ale przecież jest od groma krytycznych recenzji dowolnej giereczki na jutubach i w sieci. Tylko krytyczna recenzja =/= rage baitowanie i teza "jest chujowe bo to nie soulsy" i robienie z siebie bożka gamingu dla biedaków
Opublikowano 11 października 202411 paź Najgorzej jak gada o gatunkach, których nie rozumie. Jest duża szansa, że jeśli Kiszak skrytykuje coś mocno to mi się akurat spodoba Ale ja bym nie powiedział, że jedynym argumentem jest ,,to nie soulsy'' często dobrze punktuje. W Fallen Order mu się udało no gierka ma te wady ale one dla mnie były jak lekki kurz na diamencie więc niech sobie Kiszczak wyje do księżyca a ja się będę wspaniale bawił. Mówiłem kumplowi, że w sumie fart z tym moim ponownym wejściem do gierek Jedi bo Fallen Order sztos ale Survivor to w czasach SW w Disneyu jedna z moich ulubionych historii. Pozwalają kochać SW w trudnych do tego czasach.
Opublikowano 11 października 202411 paź 30 minut temu, GearsUp napisał(a): No Krychu szukający potwierdzenia nieskazitelności Sajlencika u Nintendofaga to już niezła beczunia, jednocześnie deprecjonując opinię innego recenzenta tylko dlatego, że coś tam źle wymawia Akurat fan Nintendo dobrze mówiący o Silencie to nie jest norma kolego :D. 23 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Obejrzałem jakiś skrót tego jak Kiszczak jebie po Fallen Order jak po burej suce po całości, spodobało mi się dlatego zagrałem w Fallen Order, przeszedłem, zabrałem się za Survivor i bawię się zajebiście Rozumiem wady ale gierki sztos i pasuje mi idealnie. Nie muszę słuchać jak się masturbują do gierek żeby się dobrze bawić. Wiem co lubię i co mi pasuje i gram bez wsparcia jakiegoś łysolca ze Switchem, któremu podoba się KURWA wszystko. tak wiem, że mam Pokaż ukrytą zawartość To chyba widziałeś jedną jego recenzję, szkoda. Jak zwykle oceniasz coś po okładce. Poza tym obejrzałeś całe 50 minut? Na pewno nie, pozdro. Gracz teoretyk :).
Opublikowano 11 października 202411 paź Powoływanie się na Kiszczaka na tym forum? Naprawdę? Jebany toksyk żerujący na sprzedawaniu kontrowersji, wulgarności i biedy umysłowej. Przypominam ,że ta typ bił pijanego bezdomnego.
Opublikowano 11 października 202411 paź 5 minut temu, Ukukuki napisał(a): typ bił pijanego bezdomnego. A może ten ktoś był klapem? Może nawet z forum?
Opublikowano 11 października 202411 paź Teraz, drozdu7 napisał(a): A może ten ktoś był klapem? Może nawet z forum? Nawet jeśli to bicie osób niepełnosprawnych umysłowo jest jeszcze gorsze
Opublikowano 11 października 202411 paź 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a): Powoływanie się na Kiszczaka na tym forum? Naprawdę? Mi bardziej chodziło o to, że jeśli tutaj na forumku wypunktujesz wady w gierce to zjawi się kilka osób, które przypiszą cię od razu do Kiszaka. Bo jak tak można GIERKI OBRAŻAJO. Wrzuci ktoś nie do końca super pozytywną recenzję bez pochwał i lania wody no to pewnie kolega Kiszaka i lecą szukać innej recenzji taką jakie wszyscy znamy, czyli opis fabuły, streszczenie, pochwała grafiki, ocena od 8 w górę i gitarka
Opublikowano 11 października 202411 paź Godzinę temu, Krzysztof93 napisał(a): Mi bardziej chodziło o to, że jeśli tutaj na forumku wypunktujesz wady w gierce to zjawi się kilka osób, które przypiszą cię od razu do Kiszaka. Bo jak tak można GIERKI OBRAŻAJO. Wrzuci ktoś nie do końca super pozytywną recenzję bez pochwał i lania wody no to pewnie kolega Kiszaka i lecą szukać innej recenzji taką jakie wszyscy znamy, czyli opis fabuły, streszczenie, pochwała grafiki, ocena od 8 w górę i gitarka Nawpuszczaliśmy tu takich wynalazków rodem z fejsbuczka plejstejszon pl, moderacja nie wyrwała chwastów to teraz zbieramy tego owoce.
Opublikowano 11 października 202411 paź Kiszak to taki typowy ograniczony koleś z Polski. Gothik, Hirołsy 3, Warcraft chociaż brakuje tu Tonego Hawka i CS'a. No właśnie brakuje bo koleś jest mega ograniczony jak już wspomniałem. Stawiam całe 5 złotych , że Kiszak nie odróżni białej PS3 od DreamCasta. Nie ma pojęcia totalnie o ogromnym kawałku tego tortu i zaczyna wpierdalać się w gatunki i serie, które zna co najwyżej z YT i to go zaczyna skreślać. Gorsza od niego jest tylko społeczność utrzymanków rodziców gdzie znowu stawiam całe 5 złotych iż wielu z nich nigdy nie ukończyło żadnej gierki do napisów końcowych. Ale no jak już mówiłem chuj mnie obchodzi, że obraża mi gierkę skoro ja się dobrze bawię bo wiem czego szukam. No i jeszcze jedno kurcze no głupio mi trochę ale w ogóle nie robi na mnie wrażenia temat pobicia bezdomnego. Ten wyczyn jest najmniejszym problemem moim zdaniem. Czy to już jest ten mityczny chłód? Spoiler
Opublikowano 11 października 202411 paź Panowie ale jak ktoś ogląda YT bez już swoich założonych filtrów to gratuluję. Można sobie oglądać ale sugerować się wszystkim co powiedział jakiś koło z neta? Nawet Rysław który ma ogromną wiedzę w temacie szczególnie starszych gier, jak go słucham to on połowy największych gier ostatniej dekady nie skończył. A Red Deada 2 będzie męczył rok jeszcze
Opublikowano 11 października 202411 paź Oj tak, najczęstszy tekst Rysława ostatnio to "mam, grałem, ale nie skończyłem" Najwyraźniej to widać w tym podcaście z UV, bo łysy ostro giereczkuje i o co nie zagada to Rysiek blady i zaczyna lać wodę xD A z RDR2 to w ogóle kompromitacja.
Opublikowano 11 października 202411 paź Rysława można oglądać jak kogoś interesują rozmowy 2 gości, którzy z newsami mają dwuletniego laga