Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 633,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Bloodborne to topka i must have dla miłośników souls like. Ale każdy już to ograł lata temu.

z Bloodbourne może być tak, że sporo osób nabyło konsolę tylko w celu zaliczenia Bloodbourne ale mimo wszystko nadal czekają na 60 klatek. Więc ból dupy trwa może nie 10 lat w pełni tylko z przerwami, dzień światowego bólu dupy przypada na premierę PS5 i oczekiwanie na wersję na małża i przy okazji na PC. 

Opublikowano
5 minutes ago, Czoperrr said:

Nie no Bloodborne to topka i must have dla miłośników souls like. Ale każdy już to ograł lata temu.

Tak tak. Sprzedaż Bloodborne 7 milionów. Sprzedaż PS4 117 milionów. Czyli ile, 6%? 6% posiadaczy PS4 to każdy?

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Nie no może będzie TLOU1+2  Definitive Experience

Cuckmann's Cut 

BB na pc nie wiem jak, pewnie ktoś się tam ucieszy to jeszcze zależy czy remake czy gównoremaster ale 99% soulsiarzy z pc to przez te lata pewnie kupili PS4 żeby se to zagrać. 

Opublikowano
29 minutes ago, Homelander said:

Tak tak. Sprzedaż Bloodborne 7 milionów. Sprzedaż PS4 117 milionów. Czyli ile, 6%? 6% posiadaczy PS4 to każdy?

Pisząc każdy miałem na myśli każdy kto chce.

Soulsy to niszowy gatunek mimo wszystko. Myślisz że nagle na PS5 każdy jej posiadacz kupiłby Bloodborne? To czemu nie kupi sobie wersji PS4? Chociaż w sumie sprzedaż mogłaby być dobra bo jest posucha na tej generacji jeśli chodzi o dobre gry.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Nic lepszego niż ER nie wymyślą

Wymyślili wcześniej Sekiro ;)

Opublikowano

Ale z Paolo o tych grach nie ma co dyskutować, unik atak i chłop nie wyszedł z tutoriala w żadnej :) 

Opublikowano
1 minute ago, Czoperrr said:

Soulsy to niszowy gatunek mimo wszystko. Myślisz że nagle na PS5 każdy jej posiadacz kupił Bloodborne? To czemu nie kupi sobie wersji PS4? Chociaż w sumie sprzedaż mogłaby być dobra bo jest posucha na tej generacji jeśli chodzi o dobre gry.

Niszowy? Elden Ring 25 baniek, trylogia Soulsów ponad 27. Sekiro 10 milionów. No taka dosyć duża ta nisza. Taka zajebiście duża. Wake up dude. Soulsy to mainstream

Opublikowano

Nie przeszedłem nic od From, bo szkoda mi czasu na słabe gry - ani to porządne rasowe slashery, ani faktyczne RPG. Jakieś maszynki do leczenia kompleksów. Jak mam ochotę na coś wymagającego, ale z dobrym gameplayem to odpalę sobie np. Returnala. :) 

11 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Soulsy to niszowy gatunek mimo wszystko. Myślisz że nagle na PS5 każdy jej posiadacz kupiłby Bloodborne? To czemu nie kupi sobie wersji PS4?

Nie kupują, bo to kurwa przehypowany średniak. :) 

Bądźmy poważni, BB zebrało propsy, bo PlayStation 4 przez pierwsze 1.5 roku dostarczyło swoim fanom chujnię jakiej nie powstydziłoby się Atari Jaguar. Najsłabszy Killzone, jakies indory, Driveclub bez contentu, The Order bez gameplayu i inFamous od wyrobników z Sucker Punch. Przy tym nawet taki Bloodborne musiał jawić się jak zbawienie i tak sobie ta gra wyrobiła cały marketing i legendarność. Kurwa, sami zacznijcie myśleć, bo ja nie będę żył wiecznie.

Opublikowano
9 minut temu, Homelander napisał(a):

Niszowy? Elden Ring 25 baniek, trylogia Soulsów ponad 27. Sekiro 10 milionów. No taka dosyć duża ta nisza. Taka zajebiście duża. Wake up dude. Soulsy to mainstream

ale co ci tutaj nie pasuje? Masz 27 trylogię na wszystko, 25 Eldena na wszystko, 10 Sekiro na wszystko no i 6 Bloodbourne tylko na PS4/PS5 premiera 2015. :niki: Hm?

Opublikowano
1 minute ago, Krzysztof93 said:

ale co ci tutaj nie pasuje? Masz 27 trylogię na wszystko, 25 Eldena na wszystko, 10 Sekiro na wszystko no i 6 Bloodbourne tylko na PS4/PS5 premiera 2015. :niki: Hm?

Mi? Patrząc na liczby nie pasuje mi nazywanie Soulsów niszą

Opublikowano

Jeden Elden sprzedał się 4x lepiej niż BB na podobnej bazie sprzętów, a Krzysztof dalej nie rozumie. Normalna sprawa, PlayStation to nie jest wybór inteligentnego człowieka.

edit: a to powinno być przypięte na samej górze tematu

Bądźmy poważni, BB zebrało propsy, bo PlayStation 4 przez pierwsze 1.5 roku dostarczyło swoim fanom chujnię jakiej nie powstydziłoby się Atari Jaguar. Najsłabszy Killzone, jakies indory, Driveclub bez contentu, The Order bez gameplayu i inFamous od wyrobników z Sucker Punch. Przy tym nawet taki Bloodborne musiał jawić się jak zbawienie i tak sobie ta gra wyrobiła cały marketing i legendarność. Kurwa, sami zacznijcie myśleć, bo ja nie będę żył wiecznie.

Opublikowano

Ale FIFiarze, CoDziarze, WoWiarze i inne baśniowe stwory raczej nie kupują takich gier więc ile ten Bloodbourne na PS4 miał wygenerować przed wybuchem popularności soulsów jaki znamy dzisiaj. Masz racje, dziś gatunek nie jest niszowy ale w okolicach 2015?

Opublikowano

Ten jak się dalej wije xD Co z tego, że mieliśmy przed BB 3 gry z serii i już pojawiało się mnóstwo klonów. Nie sprzedało się, bo nisza. :kekw: Nie, nie sprzedało się, bo to żaden mesjasz. Obudź się, chłopie.

Opublikowano

O skurwysyn, to nawet ja, który z soulsów przeszedł ledwo jedynkę i Bloodborne nie wyjebałbym z hasłem, że to chujowe gry :kekyayaya: Paweł, odstaw tego wowika bo ci SZKODZI i nawet tego nie widzisz

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Ten jak się dalej wije xD Co z tego, że mieliśmy przed BB 3 gry z serii i już pojawiało się mnóstwo klonów. Nie sprzedało się, bo nisza. :kekw: Nie, nie sprzedało się, bo to żaden mesjasz. Obudź się, chłopie.

To jest ten typ co zamknięty w celi bez klamek, tocząc pianę z ust wrzeszczy, że wszyscy są psychiczni. 

Opublikowano

7 baniek to solidna sprzedaż. Bardziej niż solidna. A sama gra jest super, czasem żałuję, że nie skończyłem. Za to zamierzam Eldenika, bo eksploracja w tej grze jest supcio

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dostałeś faktami na pysk i się wijesz. Japa tam.

nie powinieneś robić teraz jakiegoś daily questa no nie wiem w The Barrens czy coś? Poszedłbyś chociażby na inste albo zrobił repkę. 

Opublikowano

Najgorsze, że ten spierdolony Blizzard nie potrafi jakością swoich gier przytrzymać WoWiarzy na dłużej przed monitorem :/