Opublikowano 23 października 202423 paź No Portal to tylko akcesorium do streamowania, nic znaczącego, nie wymagającego wspierania. Ale za PSVR2, który okazał się kolejnym sprzętem któremu trochę ludzi zaufało wydając 3000 zł, a który został błyskawicznie ubity brakiem wsparcia od Sony to nie powinno być żadnej taryfy ulgowej. Zwłaszcza że to nie pierwszy raz ,podobnie wyruchali ludzi, w tym mnie, na Vicie, która miała znaczyć życie, a okazało się śmiercią. Wydali na to kilka gier i potem całkowicie zapomnieli o swoim handheldie.
Opublikowano 23 października 202423 paź Sama Aloy jest spoko. A już napewno jest lepsza od tego nudziarza Decona, którego sapanie i pierdolenie podczas gry doprowadzało mnie do białej gorączki
Opublikowano 23 października 202423 paź 3 minuty temu, ASX napisał(a): No Portal to tylko akcesorium do streamowania, nic znaczącego, nie wymagającego wspierania. Ale za PSVR2, który okazał się kolejnym sprzętem któremu trochę ludzi zaufało wydając 3000 zł, a który został błyskawicznie ubity brakiem wsparcia od Sony to nie powinno być żadnej taryfy ulgowej. Zwłaszcza że to nie pierwszy raz ,podobnie wyruchali ludzi, w tym mnie, na Vicie, która miała znaczyć życie, a okazało się śmiercią. Wydali na to kilka gier i potem całkowicie zapomnieli o swoim handheldie. Trzeba być niespełna rozumu żeby brać jakiś sprzęt od sony na premiere który nie jest playstation z cyferką. Jest jakiś drugi producent na rynku który tak szybko ubija swoje sprzęty i zostawia klientów na lodzie?
Opublikowano 23 października 202423 paź 4 minutes ago, Pupcio said: Trzeba być niespełna rozumu żeby brać jakiś sprzęt od sony na premiere który nie jest playstation z cyferką. Jest jakiś drugi producent na rynku który tak szybko ubija swoje sprzęty i zostawia klientów na lodzie? Playstation VR2 ma i w nazwie Playstation i cyferkę, więc Twoje twierdzenie jest inwalidą lol
Opublikowano 23 października 202423 paź 8 minut temu, Homelander napisał(a): Sama Aloy jest spoko. A już napewno jest lepsza od tego nudziarza Decona, którego sapanie i pierdolenie podczas gry doprowadzało mnie do białej gorączki Kolejny przykład gry która jest zwyczajnym ubisofciakiem (którego to klapy przecież nienawidzą!), ale status exa uczynił z niej mesjasza.
Opublikowano 23 października 202423 paź 2 minuty temu, Homelander napisał(a): Playstation VR2 ma i w nazwie Playstation i cyferkę, więc Twoje twierdzenie jest inwalidą lol Dobrze wiesz że chodziło o główną rodzine konsol playstation a nie te nieudane ekspermenty
Opublikowano 23 października 202423 paź 2 hours ago, drozdu7 said: Ja osobiście wolę Tlou 2 od tych dwóch "arcydzieł" tam przynajmniej świetnie mi się grało i gra była jakaś, ale to moje zdanie. W sumie na Pleju to bym może zagrał w Stellar Blade, na resztę nie mam zupełnie ciśnienia (a małpa i SH2 będą na Xboxie), więc istnieje podejrzenie popełnienia sprzedaży jebanego małża. I pomyśleć że poleciałem po to w sumie pod wpływem forumkowych spustów po Ragnaroku xd a potem jeszcze dałem się nabrać na Forbidden West i S2 xd Nektar Z tym SH2 na Xboxa to nie byłbym taki pewien
Opublikowano 23 października 202423 paź 4 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Z tym SH2 na Xboxa to nie byłbym taki pewien A wszystko możliwe że Sony nie odda już tej marki :)) Za to kolejne newsy ze Xbox odda swoje gierki dla plejki
Opublikowano 23 października 202423 paź 11 minutes ago, Pupcio said: Dobrze wiesz że chodziło o główną rodzine konsol playstation a nie te nieudane ekspermenty Oczywiście. Ale musiałem się przyjebać, wiesz jak jest
Opublikowano 23 października 202423 paź 7 minut temu, drozdu7 napisał(a): A wszystko możliwe że Sony nie odda już tej marki :)) Za to kolejne newsy ze Xbox odda swoje gierki dla plejki Nagle to będą już dobre gry, bo odpalone na szmaciurze niebieskiej. Nawet Homelander będzie klaskał uszami, w końcu nie będzie musiał kalać się Xboxem.
Opublikowano 23 października 202423 paź 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Nagle to będą już dobre gry, bo odpalone na szmaciurze niebieskiej. Nawet Homelander będzie klaskał uszami, w końcu nie będzie musiał kalać się Xboxem. Gearsy na potężnym Playstation grane cudownym Dualsensem? Oczywiście, że będę klaskał uszami
Opublikowano 23 października 202423 paź Niestety choroba PlayStation sprawia, ze nigdy nie chodzi o gry - zawsze o sprzet na jakim sie gra. Upadek gracza.
Opublikowano 23 października 202423 paź 22 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Z tym SH2 na Xboxa to nie byłbym taki pewien Sony w swoich materiałach samo podkreślało że umowa na brak wersji xboxowej kończy się 8 października i po tym nie będzie przeszkód by remake trafił na Xboxa.
Opublikowano 23 października 202423 paź To równie dobrze może być wersja na Switcha 2, a patrząc jaką politykę Sony ma odnośnie swoich (console) exów 3rd party to praktycznie gwarantuje to brak wersji Xboxowie.
Opublikowano 23 października 202423 paź tak, na pewno Sony wykupiło roczną czasową ekskluzywność żeby zablokować port na Switcha 2
Opublikowano 23 października 202423 paź Może być jak mówisz, ale kojarzę zbyt wielu gier przy których Sony zapewniło sobie wyłączność, a ostatecznie wylądowały na Xboxa.
Opublikowano 23 października 202423 paź Deadpool, Ghostwire Tokyo,, Kena to tylko kilka przykładów. Im większa gra tym zasadniczo szybciej trafia na xboxa, po wygaśnięciu rocznej umowy z Sony.
Opublikowano 23 października 202423 paź Ghostwire i Deathloop to poniekąd gry MSu na zlecenie Sony, więc innej drogi nie było. Na razie jest Kena Vs wór tytułów w drugą stronę.
Opublikowano 23 października 202423 paź Z Deadloop i Ghostwire to głupi przykład skoro te tytuły należą już do MS. Kena i Sifu to małe gownogierki, ta druga już nawet na PC rozdawana jest za darmo. Najlepszy przykład to brak FF na Xboxa.
Opublikowano 23 października 202423 paź Na Sony można słusznie pluć, ale jest tam pewna konsekwencja - na pierwszym miejscu jest PlayStation, a z resztą się dogadamy. U MSu jest podobnie, ale na odwrót - z wszystkimi się dogadamy, ale na ostatnim miejscu jest Xbox.
Opublikowano 23 października 202423 paź Teraz MS musi grzecznie się zapytać Sony czy chcą Forze Girsy i Halo na swoją konsole. Pan i władca się zastanowi i jak pozwoli to niewolnicy spod ręki ms zrobią eleganckie porty. Tylko na błysk.
Opublikowano 23 października 202423 paź 3 hours ago, drozdu7 said: A wszystko możliwe że Sony nie odda już tej marki :)) Za to kolejne newsy ze Xbox odda swoje gierki dla plejki I co z tego? Gracz ma dzieki temu wybor gdzie gre chce ograc. Sony za to robi falszywy marketing, kazdy ich 'ex' wiadom ze wyjdzi na PC ale robia marketing jak by nigdzie w to nie bylo mozna zagrac. MS przynajmniej jest szczery
Opublikowano 23 października 202423 paź 3 godziny temu, drozdu7 napisał(a): A wszystko możliwe że Sony nie odda już tej marki :)) Za to kolejne newsy ze Xbox odda swoje gierki dla plejki Ten Silent sprzedaje się na tyle "słabo", że Sony raczej nie będzie się opłacało pakowanie kasy w trwałą wyłączność, bo po prostu nie zarobią na udziale w sprzedaży gry tyle żeby zwróciły się koszty takiego dealu.