Opublikowano 27 października 202427 paź 12 minutes ago, Beelzeboss said: super ten cod. Zobaczyłem, ze trzeba stworzyc kolejne konto i wyłączone. W GP i do tego ciebie nie ma na serwerach?
Opublikowano 27 października 202427 paź 23 minuty temu, izon napisał(a): A tutaj sonka też nic nie dostarczyla od czasów Uncharted 4 w sumie Już miałem pisać „Returnal”, ale Sony HMQ kupiło dopiero po stworzeniu gry
Opublikowano 27 października 202427 paź Godzinę temu, creatinfreak napisał(a): Jak masz pc to Xbox totalnie zbędny. No dla mnie to też jest najbardziej kuriozalne rozwiązanie ale niektórzy mają taką konfigurację. Ile w kolejnym roku Sony da gier na PC ? S2 a potem pewnie Tlou 2, Stellar Blade i Rebirth Kiedyś i tak każdy wejdzie w cloud itp I Sony tez
Opublikowano 27 października 202427 paź MS zaciera rączki, Czarny Klops 6 na Steam najwięcej graczy od startu Warzone 2.0, na pozostałych platformach pewnie podobny trend.
Opublikowano 27 października 202427 paź 3 godziny temu, Ryuk napisał(a): W GP i do tego ciebie nie ma na serwerach? I tak bysmy sie nie spotkali, bo nie gram z low elo scrubami
Opublikowano 28 października 202428 paź 9 hours ago, Beelzeboss said: I tak bysmy sie nie spotkali, bo nie gram z low elo scrubami Dziecko jak ty na gówno mówiłeś papu to ja się wyzywałem w cod lobby
Opublikowano 28 października 202428 paź DZIECKO weźcie idźcie na fejsbuka dla upośledzonych z takimi dissami
Opublikowano 28 października 202428 paź A to dopiero początek. A teraz wyobraźmy sobie jak genialną platformą grową będzie Xbox za np 5 lat
Opublikowano 28 października 202428 paź Nie mogę się doczekać XSX II w kartonie z graficzką z Everwilda.
Opublikowano 28 października 202428 paź 4 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Albo Ps6 z graficzką z The Last of Us 2 Piszesz o Sony, na bank będzie na premierę bundelek z TloU 1 remake super remaster a pro6 z tlou2
Opublikowano 29 października 202429 paź Ale że najchętniej kupowanym exem Sony w tym roku będzie napęd?
Opublikowano 29 października 202429 paź W dniu 27.10.2024 o 18:59, creatinfreak napisał(a): Xsx + pc. Dobre sobie. Jak masz pc to Xbox totalnie zbędny. kurde jakbym wiedział że tak jest to bym nie kupił a teraz jak debil dobrze sie bawie grając na jednym i drugim
Opublikowano 29 października 202429 paź Gamepass i Xbox niszczy to zachłanne japońskie kurwisko. Pomyśleć, że gram w taki tytuł jak Black Ops 6 za grosze, że wspaniałym singlem i zajebistym multi. Za miesiąc wpada wyczekiwany Stalker 2, w grudniu wspaniała przygoda z Indiana Jonasem. Gry piękne i chodzące na xboxie jak żyleta. A te pokraki już latają dziurę PRO bez napędu za 4 kola i zamiast 2 trybów gier, będą 4, pewnie wszystkie niedorobione
Opublikowano 29 października 202429 paź Hahaha tyle lat roboty, tyle kasy. Zamiast zrobić dobrą singlówkę to się chcieli bawić w gassy.
Opublikowano 29 października 202429 paź Ano bo chciałoby się mieć takie kury znoszące złote jaja jak Pan Spencer
Opublikowano 29 października 202429 paź 32 minuty temu, creatinfreak napisał(a): Hahaha tyle lat roboty, tyle kasy. Zamiast zrobić dobrą singlówkę to się chcieli bawić w gassy. spokojnie, odbiją sobie na swoich klientach podnosząc ceny tu i ówdzie i przygotowując kolejne remastery, do tego porty na pc
Opublikowano 29 października 202429 paź 44 minuty temu, MaZZeo napisał(a): teraz insiderzy sie podobają? jak wiatr zawieje
Opublikowano 29 października 202429 paź 26 minutes ago, Beelzeboss said: teraz insiderzy sie podobają? jak wiatr zawieje Ale co ty pierdolisz? Studio jest zamkniete
Opublikowano 29 października 202429 paź 52 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): teraz insiderzy sie podobają? jak wiatr zawieje tobie cały czas wiatr wieje w pustym łbie
Opublikowano 30 października 202430 paź Zamknięte pokaziki Indiany dla wybrańców? Czym ta sytuacja różni się od ocen dla Drago Wokeage? Nowy zawód w branży. Koperta pod stołem.