Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
46 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Dziwna zachcianka kupować Switcha pod koniec 2024 roku :sadkek:

No jak ktoś wcześniej nie miał Nintendo, to teraz idealny moment, jak już wszystkie gry na rynku są.

Akurat mój kumpel dzisiaj kupił w promo na Allegro OLED za 1200 zł i jeszcze 100 zł bonu na zakupy dostał :)

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 637,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
4 minutes ago, SnoD said:

No jak ktoś wcześniej nie miał Nintendo, to teraz idealny moment, jak już wszystkie gry na rynku są.

Akurat mój kumpel dzisiaj kupił w promo na Allegro OLED za 1200 zł i jeszcze 100 zł bonu na zakupy dostał :)

No za 1200 to można, to niewiele więcej niż koszt napędu do PS5 Pro xDDD

Opublikowano
9 minut temu, wojtas011 napisał(a):

No ale najlepszy z tych wszystkich sprzętów to i tak Portal

Przecież to jest zwykła przystawka xd to można porównać ze smartfonem tylko smartfon ma jeszcze milion dodatkowych opcji, Portal nie

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Przecież to jest zwykła przystawka xd to można porównać ze smartfonem tylko smartfon ma jeszcze milion dodatkowych opcji, Portal nie

doznań dualsense i nowych exów ps5 nie da steamdeck czy telefon który ma złe proporcje i czarne pasy

wybór jest jeden PS PORTAL

Opublikowano

Ogólnie portal mega syf ale i tak lepszy od komputera steam beks :)

Opublikowano
5 minut temu, wojtas011 napisał(a):

doznań dualsense i nowych exów ps5

Ale portal też Ci tego nie da xd musisz mieć Ps5

A streamowac można na Steam Decka też 

Ojoj, mamy tu do czynienia z melą na ryj którą przekształcono na niesamowite urządzenie ;) zapomniałem z kim mamy do czynienia 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Ale portal też Ci tego nie da xd musisz mieć Ps5

No kupuje sobie używane ps5 które teraz są tanie, bo głąby kupują pc 5 pro

sprzedaje dualsense z zestawu i mam super konsole przenośną z lepszą wydajnością niż steam deck w podobnej cenie

Opublikowano

A jak kupisz używanego portala, używane PS5 najlepiej bez pada bo jeszcze taniej, używaną grę, a prąd ciągniesz od somsiada, to laur konsumenta 2025 ;)

Opublikowano

Panowie, ale jak bierzecie narkotyki po których odlatujecie to wypadałoby się podzielić z towarzystwem, a nie tak samemu wszystko zeżreć :/ Niemiło.

Opublikowano

Ale dupa piecze o Bożego Portala. Granko w PS5 w łóżeczku? Tylko na Portalu, a nie jakieś kombinacje z protonami jak jakiś pryszczaty 16-letni piwniczak.

Jak tam beta MH Wilds na steam decku? 15 klatek w menu chociaż wyciąga? 

Opublikowano

Fajny zestawik stacjonarka i handheldzik. Jedna biblioteka i można cieszyć się grami albo pod kocykiem czy w tramwaju czy na kanapie. 

może lepiej mieć ekosystem xboxa czyli komputer i xboxa co? 

Opublikowano

Wybitny ekosystem, kupuje grę i mogę grać stacjonarnie lub przenośnie w najlepszej konsolowej jakości 

Opublikowano

Ten ekosystem ma nawet nazwę slangową w konsolowym półświatku

Spoiler

tak zwany "Bizariusz"

Opublikowano

jest tu taki chłop, mieszka w USA i nie udało mu się połączyć PS5 z Portalem :kekw: (przepraszam ale mnie bawi)

Opublikowano

lista zakupów by korzystać z najlepszej konsoli przenośnej robi się coraz dłuższa  :obama: a nawet nie można wyjść z nią z domu 

Opublikowano
39 minut temu, SnoD napisał(a):

No jak ktoś wcześniej nie miał Nintendo

Dla mnie to pierwsza styczność z Nintendo od połowy lat 90, kiedy w domu był mityczny "Pegazus".