Opublikowano 5 listopada 20245 lis 46 minut temu, Czoperrr napisał(a): Dziwna zachcianka kupować Switcha pod koniec 2024 roku No jak ktoś wcześniej nie miał Nintendo, to teraz idealny moment, jak już wszystkie gry na rynku są. Akurat mój kumpel dzisiaj kupił w promo na Allegro OLED za 1200 zł i jeszcze 100 zł bonu na zakupy dostał
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 4 minutes ago, SnoD said: No jak ktoś wcześniej nie miał Nintendo, to teraz idealny moment, jak już wszystkie gry na rynku są. Akurat mój kumpel dzisiaj kupił w promo na Allegro OLED za 1200 zł i jeszcze 100 zł bonu na zakupy dostał No za 1200 to można, to niewiele więcej niż koszt napędu do PS5 Pro xDDD
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 9 minut temu, wojtas011 napisał(a): No ale najlepszy z tych wszystkich sprzętów to i tak Portal Przecież to jest zwykła przystawka xd to można porównać ze smartfonem tylko smartfon ma jeszcze milion dodatkowych opcji, Portal nie
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Przecież to jest zwykła przystawka xd to można porównać ze smartfonem tylko smartfon ma jeszcze milion dodatkowych opcji, Portal nie doznań dualsense i nowych exów ps5 nie da steamdeck czy telefon który ma złe proporcje i czarne pasy wybór jest jeden PS PORTAL
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 5 minut temu, wojtas011 napisał(a): doznań dualsense i nowych exów ps5 Ale portal też Ci tego nie da xd musisz mieć Ps5 A streamowac można na Steam Decka też Ojoj, mamy tu do czynienia z melą na ryj którą przekształcono na niesamowite urządzenie zapomniałem z kim mamy do czynienia Edytowane 5 listopada 20245 lis przez drozdu7
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Ale portal też Ci tego nie da xd musisz mieć Ps5 No kupuje sobie używane ps5 które teraz są tanie, bo głąby kupują pc 5 pro sprzedaje dualsense z zestawu i mam super konsole przenośną z lepszą wydajnością niż steam deck w podobnej cenie
Opublikowano 5 listopada 20245 lis A jak kupisz używanego portala, używane PS5 najlepiej bez pada bo jeszcze taniej, używaną grę, a prąd ciągniesz od somsiada, to laur konsumenta 2025
Opublikowano 5 listopada 20245 lis Panowie, ale jak bierzecie narkotyki po których odlatujecie to wypadałoby się podzielić z towarzystwem, a nie tak samemu wszystko zeżreć Niemiło.
Opublikowano 5 listopada 20245 lis Ale dupa piecze o Bożego Portala. Granko w PS5 w łóżeczku? Tylko na Portalu, a nie jakieś kombinacje z protonami jak jakiś pryszczaty 16-letni piwniczak. Jak tam beta MH Wilds na steam decku? 15 klatek w menu chociaż wyciąga?
Opublikowano 5 listopada 20245 lis Fajny zestawik stacjonarka i handheldzik. Jedna biblioteka i można cieszyć się grami albo pod kocykiem czy w tramwaju czy na kanapie. może lepiej mieć ekosystem xboxa czyli komputer i xboxa co?
Opublikowano 5 listopada 20245 lis Wybitny ekosystem, kupuje grę i mogę grać stacjonarnie lub przenośnie w najlepszej konsolowej jakości
Opublikowano 5 listopada 20245 lis Ten ekosystem ma nawet nazwę slangową w konsolowym półświatku Spoiler tak zwany "Bizariusz"
Opublikowano 5 listopada 20245 lis jest tu taki chłop, mieszka w USA i nie udało mu się połączyć PS5 z Portalem (przepraszam ale mnie bawi)
Opublikowano 5 listopada 20245 lis lista zakupów by korzystać z najlepszej konsoli przenośnej robi się coraz dłuższa a nawet nie można wyjść z nią z domu
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 39 minut temu, SnoD napisał(a): No jak ktoś wcześniej nie miał Nintendo Dla mnie to pierwsza styczność z Nintendo od połowy lat 90, kiedy w domu był mityczny "Pegazus".