Opublikowano 6 listopada 20246 lis Godzinę temu, Whisker napisał(a): Pan kurier jutro z rana zapuka, wejdzie na kawkę i zapyta czy to nie aby PRO, oczywiście zapraszam na obejrzenie tej najpotężniejszej konsoli na świecie I zapyta czy się dobrze czujesz kupując to żeby grać w pływajacych 30-50 klatkach w gry z ps4...
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 19 minut temu, kudlaty88 napisał(a): I zapyta czy się dobrze czujesz kupując to żeby grać w pływajacych 30-50 klatkach w gry z ps4... Nie no kto powiedział że mu odpalę, pudełko niech obejrzy bo ja nie wiem czy to nie skryty zielony i wyjąłby wtedy telefon i nagrywał obraz jak żyleta a później się tasował do tej jakości.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 1 minutę temu, Whisker napisał(a): Nie no kto powiedział że mu odpalę, pudełko niech obejrzy bo ja nie wiem czy to nie skryty zielony i wyjąłby wtedy telefon i nagrywał obraz jak żyleta a później się tasował do tej jakości. Raczej nagrał by dla beki typa który dał się ojebać na 3.5k za takiego kloca więc weź już dzisiaj nie pij bo jutro nie dasz rady mu drzwi otworzyć i jak to będzie wyglądało... na kacu i obrzygany chcesz zaprosić pro do domu?
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 33.5 -> ??? -> 16.7 jak to się stało? a jimmy slave taki że cotek może mu buty czyścić już zapłacił za 3 konsole i wciąga copium PlayStation to choroba, ale ja mam dla was lek klapki 8g odżywki ołowiowej
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 6 godzin temu, Pupcio napisał(a): ofi kupujesz prosiaka? Albo dobra tu dam ci klalna Tylko to ci pozostalo laptociarzu
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Ah, dobra, już czaję co wykminil Jimmy: 16.5 terafanka z PS5”PRO” + 2x9.2 tf z fatki i anniversary = 34.9 teraflopsa no nie za mądrze to wykminil, bo to tak nie działa
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Ja gram w jutuby - PS5 Pro rescales the resolution with PSSR replacing IGTI. This has mixed results. We get better AA quality, but lose some sharpness over Insomniac's temporal injection. - PS5 Pro replaces Fidelity and Performance modes and renames them Fidelity Pro and Performance Pro. There is no ability to select PS5 modes on PS5 Pro. Czyli rozwiązanie Insomniaca daje ostrzejszy obraz od PSSR i na Pro nie będzie można go wybrać bo zostało zastąpione przez PSSR, co tu się odjebuje.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 38 minut temu, GearsUp napisał(a): Ja gram w jutuby - PS5 Pro rescales the resolution with PSSR replacing IGTI. This has mixed results. We get better AA quality, but lose some sharpness over Insomniac's temporal injection. - PS5 Pro replaces Fidelity and Performance modes and renames them Fidelity Pro and Performance Pro. There is no ability to select PS5 modes on PS5 Pro. Czyli rozwiązanie Insomniaca daje ostrzejszy obraz od PSSR i na Pro nie będzie można go wybrać bo zostało zastąpione przez PSSR, co tu się odjebuje. Problem leży w tym ze trzeba mieć tv/monitor od sony wtedy masz +10 do klatek. Po dokupieniu psportal i sparowaniu tego z routerem asusa złotym kablem z kimereusa marki sony dostajesz ekstra 492x361 pikseli i obraz jest ostrzejszy,natomiast zakupienie remastera remaku danej gry daje -2 do czasu wczytywania menu konsoli. Podobno zakup słuchawek sony daje mocniejsze wibracje i dodatkową pojemność baterii w padzie dzięki czemu da sie pograc bez ładowania nawet 4 godziny* ale to trzeba dopytać forumowych ekspertów. *efekt dłuższego działania baterii i mocniejszych wibracji w padzie objawia się wyłącznie po spożyciu minimum 1.5l taniego alkoholu udajacego markę premium w czasie 10minut od właczenia konsoli.Przed spozyciem alkoholu skonsultuj sie z lekarzem psychiatrą lub farmaceutą i wylacz media społecznościowe aby uniknąc publicznego pisania głupot. Nierozumieta ekosystemu sony wy zazdrośnicy. Edytowane 7 listopada 20247 lis przez kudlaty88
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Panie i Panowie to TEN dzień, radość od samego rana, garnitur naszykowany i czekamy na Pana Kuriera
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 9 minut temu, Whisker napisał(a): Panie i Panowie to TEN dzień, radość od samego rana, garnitur naszykowany i czekamy na Pana Kuriera Zdawaj relacje na bieżąco.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Zdawaj relacje na bieżąco. Będę robić relacje na bieżąco i fotki
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 8 minut temu, messer88 napisał(a): czekamy na screeny z butelkami Pan Kurier dostanie dobre Whiskey jak dostarczy do 12
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Spiderman 2 przeruchany będzie setny raz Spidermana 2 i Milesa Moralesa odpalę później, najpierw idą nowości a później bawienie się w starsze dopakowane tytuły. Ciekawi mnie jak ten nowy pad wygląda Dobra aktualizacja - z centrum logistycznego już wyruszyła czyli Pan kurier musiał wstać specjalnie o 4 rano dla mnie
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Sprawdzę nowe gry na PRO i będą wreszcie chodziły tak jak chciał tego producent. Mam na liście 18 tytułów do pobrania i ja nie wiem czy 6TB (dla pytalskich, mam dodatkowe z poprzedniej PS5) dyski mi starczą. Edytowane 7 listopada 20247 lis przez Whisker
Opublikowano 7 listopada 20247 lis EJ czujecie że Silent Hill 2 dostaje kolejną edycję a XBOX nawet pierwszego wydania nie dostał? Hehe
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 6 minutes ago, Whisker said: Sprawdzę nowe gry na PRO i będą wreszcie chodziły tak jak chciał tego producent. Mam na liście 18 tytułów do pobrania i ja nie wiem czy 6TB (dla pytalskich, mam dodatkowe z poprzedniej PS5) dyski mi starczą. Które to nowości? A już wiem, Horizon Remaster.