Opublikowano 8 listopada 20248 lis Teraz, GearsUp napisał(a): Ten Spiderman 2 lepiej wygląda na Facie, już wrzucałem info o tym - PS5 Pro rescales the resolution with PSSR replacing IGTI. This has mixed results. We get better AA quality, but lose some sharpness over Insomniac's temporal injection Heh, dokładnie do tego piłem w poprzednim poście, widzę efekt placebo wjeżdża na pełnej.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 5 minut temu, tjery napisał(a): A co się zmieniło względem wersji ze zwykłej PS5? Liczba szczegółów, detali została znacznie zwiększona, nawet kałuż jest 4 razy więcej na ulicach. Ostrość i RT przy odpowiedniej ilości klatek, to trzeba zobaczyć w ruchu bo łeb urywa.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 6 minut temu, Bzduras napisał(a): Spokojnie, jeszcze nie było morelasa, daj się rozkręcić Morales dobry spider bo podobno trwa na tyle krótko że nie da rady się zmęczyć człowiekowi
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 11 minut temu, Whisker napisał(a): Już na bazowym ta gra wyglądała jak film ale teraz z wszystkimi ficzerami to wygląda lepiej niż życie. Spiderman 2 Pro takiej grafy na xboxie jeszcze nie widziałem. Zazdro, nie byłeś frajerem i wybrałeś odpowiednią konsolę.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis No widzisz, a niektórzy i 300h pyknęli, a jeszcze drugie tyle zdjęć swoim premium Xiaomi Mi 9
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 16 minut temu, Whisker napisał(a): Liczba szczegółów, detali została znacznie zwiększona, nawet kałuż jest 4 razy więcej na ulicach. Ostrość i RT przy odpowiedniej ilości klatek, to trzeba zobaczyć w ruchu bo łeb urywa. Jak masz pokazane na wklejonym porównaniu ostrość jest na PRO gorsza, PSSR ma lepszy AA, ale kosztem ostrości właśnie, na PRO obraz jest bardziej rozmazany niż na Facie. RT w trybie performance ma troszkę wyższą rozdzielczość odbić, nic więcej. A skoro piszesz "Ostrość i RT przy odpowiedniej ilości klatek" to chyba właśnie o ten tryb Ci chodzi. Co do detali i szczegółów to nic takiego nie widzę na porównaniach, ale skoro tak twierdzisz. Edytowane 8 listopada 20248 lis przez tjery
Opublikowano 8 listopada 20248 lis No najfajniejsze w Spidermanach jest to że możesz cyknac ładne zdjęcie. Pozatym hamburgerowe raczycho i kwadratowa szczena MJ
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ten Spiderman wciąż w najlepszej wersji na PC z tego co widzę. Na odpowiednim PC zawsze są najlepsze wersje gier (które oczywiście tam wyszły, bo Spidera 2 jeszcze nie ma ). Zresztą, konsola to zwykły średni PC, więc to raczej oczywiste, że na mocniejszym PC coś wygląda lepiej niż na słabszym, hardware to hardware niezależnie od tego czy części zamknięte w opakowaniu nazwiemy Plejstejszyn, Xboks czy blaszak.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Wiadoma sprawa, ale ja tam czekam na fikołki karaluchów jak średniackie PRO i generujące artefakty PSSR kładzie na łopatki PCty.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Już generuje RT w Motorfeście, który nie ma RT, a będzie tylko lepiej, hehe
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 1 godzinę temu, tjery napisał(a): Heh, dokładnie do tego piłem w poprzednim poście, widzę efekt placebo wjeżdża na pełnej. Tylko do zestawu trzeba dodać nowoczesny TV bo tutaj serio ostrość jest na niespotykaną skalę 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dwójka w najlepszej jakości na XSX2 Będziecie nosić paczki ps pro w grze do graczy niebieskich Tymczasem chłopaki Edytowane 8 listopada 20248 lis przez Whisker
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 4 minuty temu, Whisker napisał(a): Tylko do zestawu trzeba dodać nowoczesny TV bo tutaj serio ostrość jest na niespotykaną skalę Aaa, ok.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Nie no, pocieszny jest whisker trzeba przyznać. Dobrze, że chłopak nie miał nigdy komputera to myśli że pana Boga za nogi złapał.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis No ale czego się spodziewaliście po sprzęcie ~35% mocniejszym od PS5. To nie PS4 Pro.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis O jakieś ~150%. Xbox One X był natomiast mocniejszy od Xbox One o 400%.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Mistrzowie hardware’u, jedyne sprzęty dla jakich warto robić upgrade. Chociaż ja następna generacje rozpocznę już z PC i z czasem dokupi się Xboxa. Przynajmniej będzie faktyczny skok a nie ScamStation5”PRO”.