Opublikowano 30 listopada 202430 lis 11 godzin temu, Czoperrr napisał(a): W temacie PS5 tez, polecam temat SH2. W sumie nie dziwi mnie to. Na PC granie jest komfortowe i względnie tanie jak nigd\o. Wciąż są gry, które wolę ogrywać na konsolach ale np. pod takiego Wiedźmina 4 to już wiem, że wymienię PC zamiast grać w beta wersję na konsoli.
Opublikowano 30 listopada 202430 lis W dniu 29.11.2024 o 21:14, Paolo de Vesir napisał(a): W temacie gier MSu albo akcji XGS jest dystans Dystans przebyty przez kursor do przycisku "zgłoś". Największe płaczki i pussies na forum.
Opublikowano 1 grudnia 20241 gru 13 godzin temu, Beelzeboss napisał(a): Dystans przebyty przez kursor do przycisku "zgłoś". Największe płaczki i pussies na forum. Japa tam kurwa, dostajesz za bycie dzbanem. Każdy warn dla ciebie to krok do wywalenia szkodnika jakim jesteś :6
Opublikowano 1 grudnia 20241 gru Nic! Oddelegowali do tej produkcji najwybitniejszych specjalistów z elektronicznej branży!
Opublikowano 1 grudnia 20241 gru On 11/29/2024 at 8:15 PM, KrYcHu_89 said: Plus jest taki, że przy PS6 PSSR już jakoś podziała, a Microsoft pewnie ze swoim upscalingiem będzie dopiero w powijakach, chyba, że rozegrają to sprytnie i kupią od kogoś innego, jak to mają w zwyczaju, złodzieje jebani . Microsoft ma mozg, jezeli uzywaja AMD i AMD ma juz FSR to na chuj maja inwestowac czas i pieniadze jezeli jest gotowe rozwiazanie? Sony wlasnie wydymalo klapow znowu na pare tysiakow a ty i tak znalazles sposob jak w to wciagnac MS Sony sekta to jest najwiekszy rak tej branzy, i dowod na to ze dla was nie ma znaczenia co MS zrobi bo wy tak kochacie sony jak na was pluje i was jawnie dyma
Opublikowano 1 grudnia 20241 gru Poczekaj na 2025. Rok przebudzenia. Rok first party. Rok gta 6. Cipbox nie ma nic na 2025. Dodaj do tego Nintendo switch 2 z Zelda, Mario i metroid na premierę.
Opublikowano 1 grudnia 20241 gru 1 minute ago, Donatello1991 said: Poczekaj na 2025. Rok przebudzenia. Rok first party. Rok gta 6. Cipbox nie ma nic na 2025. Dodaj do tego Nintendo switch 2 z Zelda, Mario i metroid na premierę. Klapy serio zaczynaja brzmiec jak boty, xbox tez od lat sie budzi i cos nie moze
Opublikowano 1 grudnia 20241 gru 39 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Poczekaj na 2025. Rok przebudzenia. Rok first party. Rok gta 6. Cipbox nie ma nic na 2025. Dodaj do tego Nintendo switch 2 z Zelda, Mario i metroid na premierę. Przecież sam DOOM wyjaśni te gierki Sony z gameplayem dla ulungów xD To Sony nic kompletnie nie ma, Nintendo to szkoda gadać - remastery remasterów ze Switcha same się nie zrobią.
Opublikowano 1 grudnia 20241 gru 6 godzin temu, Ryuk napisał(a): Klapy serio zaczynaja brzmiec jak boty, xbox tez od lat sie budzi i cos nie moze Różnica dla mnie między XSX a PS5 w tej generacji jest taka, że Microsoft dostarczył kawał dobrego sprzętu za niewielkie pieniądze, a Sony wypuszcza zupdatowaną wersję za 2x większe pieniądze, która dalej jest gówniana. Walki exów praktycznie nie ma, Sony ma Astrobota i kilka czasowych exów ale wolę MS z tanim gamepassem i napędem na pokładzie. Do tego dostaje na premierę BO 6, Indiane Jonesa, DOOma. Sony nie ma kontroferty. Gearsy E Day w 2025 to byłby piękny kop w ryj. Edytowane 1 grudnia 20241 gru przez izon
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Zapraszam na dwie ostatnie strony do działu PRO. Takiego cyrku i upokorzenia tu jeszcze nie grali. Chłopaki dają Fornite jako przykład gierki, która pokazuje pazur na nowej konsoli
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Ale przecież to wina developerów że nie dają patcha, albo dają taki co psuje grę. Co ma do tego biedne Sony?
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Wczoraj wieczorem w końcu miałem chwilę by sprawdzić moje PS5 i wrażenia dość kiepskie. Odpaliłem SH Short Message, Astro Playroom i GoT premierowen z PS4. Pomijając sam wygląd konsoli i wykonanie to nie podoba mi się dashboard, strasznie nieintuicyjny i przeładowany, napęd włącza się co chwilę nie wiem po co nawet jak nie grałem akurat w Tsushime (ona jest na płycie) i szumi strasznie. Nie wystarczy raz się odpalić po włączeniu konsoli/gry? Pad bardzo fajny ale ta haptyka czasami nakurwia tak głośno że grając w Astro bałem się że zaraz dziecko się obudzi i musiałem wyłączyć grę. W Tsushima niby miał być jakiś boost a w opcjach gry mam tylko wybór albo FPS albo rozdzielczość (ustawienia PS4 Pro). No i brak Quick Resume, trudno teraz grać bez tego bo się przyzwyczaiłem do dobrego. No nie wiem, po godzinie wróciłem do XSX zapewniającego większy komfort.
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru 51 minut temu, Czoperrr napisał(a): dashboard, strasznie nieintuicyjny i przeładowany że co? Jak kumpel odpala XSX to mam wrażenie, że włączył sklepik z aplikacjami na smartfonie ale, że przeładowany dashboard w PS5? WTF 51 minut temu, Czoperrr napisał(a): haptyka czasami nakurwia tak głośno że grając w Astro no grając w Astro to tak bo to jedyna gierka, która to wykorzystuje w takim stopniu, w innych grach nawet jeśli jest ,,haptyka'' to nie jest głośno a szkoda bo w Astro może i jest głośno i padzik pracuje na pełnych obrotach ale przynajmniej czuć porządnie. 51 minut temu, Czoperrr napisał(a): napęd włącza się co chwilę nie wiem po co nawet jak nie grałem akurat w Tsushime (ona jest na płycie) i szumi strasznie. Nie wystarczy raz się odpalić po włączeniu konsoli/gry? Gram ciągle w Elden Ring, mam wersję fizyczną i to chyba działa właśnie tak, że szumi na początku albo wtedy gdy gra nie jest do końca zainstalowana. Mimo wszystko napęd jest mega głośny jeśli cokolwiek robi. Edytowane 2 grudnia 20242 gru przez Krzysztof93
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru 16 minutes ago, Pupcio said: Przecież Czoperr to jest bot nie ma co brać na poważnie tego posta Bot? Od zawsze PS było u mnie na pierwszym miejscu, dopiero w tej generacji najpierw kupiłem Xboxa, poprzedniego nawet nie brałem pod uwagę.
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Ja pierdole w temacie Pro masamuro to już sam działa w osobnym trybie Dziwie się że jeszcze Jimmy nie napisał że w jego rocznicowej Ps5 też chyba coś poprawili bo jakby lepiej to wygląda
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Jeden i drugi odklejony na maksa, aż przykro się to czyta. Z tym, że jimmy to zwykły fanbojek - pocieszy ale nieszkodliwy, a muramasa to zwyczajny kłamca i troll. No, ale czego się spodziewać jak chłop napisał (parafrazują), że PRO wyjaśnia PCty jak to Sony robi OD ZAWSZE. Tam musi być już srogo w deklu napierdolone i podszyte jakimiś kompleksami.
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru 8 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ja pierdole w temacie Pro masamuro to już sam działa w osobnym trybie Dziwie się że jeszcze Jimmy nie napisał że w jego rocznicowej Ps5 też chyba coś poprawili bo jakby lepiej to wygląda Jimmy później napisze bo teraz jest tak ROZSIERDZONY przez homelandera i tjerego że chłopak nie trafia w klawiature