Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Kończy sie rok bez trailera GTA VI, bez Showcase'a, bez napędów, bez Switcha 2, za to z dobrymi giereczkami.
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Taak, rok wyjątkowo udany jeśli chodzi o gierki. Właściciele "klocków" cieszą sie bo w Forza wychodzi dodatek z nowym autem
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Sejwy za kasę, graczyki wypyerdoleni na Pro, sprawa napędów legendarna,z okazji 30 lecia kilkuletnie exy przecenione o parę groszy. A do tego mityczny Showcase z zapowiedziami który już zaraz będzie. To wszystko dopełnione pięknym nostalgicznym motywem. Oczywiście na czas określony xd co te Soniacze to ja nie wiem
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Wspaniały to był pokaz na 30 lecie plejsztejszon, nie zapomnę go nigdy darmowy avatar pobrany? napluć na mordy klapów to i tak ci podziękują
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Jeśli ktoś się zastanawia jak chujowa jest sytuacja Sony to nie wiem co jest gorsze: żałosny stan ich 1st party, żałosne 30-sto lecie marki, chujowo zaprojektowane PRO, kompletne olane PSVR2 czy to, że w 2024 rozjebał ją martwy od 2013 Xbox który nawet nie dostał wersji PRO.
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru "30. lecie PlayStation trwa, a Sony przygotowało kolejną niespodziankę dla graczy. Niestety większość z was będzie rozczarowana." Hiroki przystopuj już z tymi "prezentami" Ty chory japońcu!
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Przypominam że dorosłe chłopy wczoraj się prawie popłakały bo sony im rzuciło CZASOWY motyw z psxa xDDDD starość to jest jednak straszna rzecz. Dają sie ruchać w każdą dziure żeby tylko chociaż na sekunde przypomnieć sobie stare czasy i wypowiadać jak mantre "co sony to sony" bujając się w rogu pokoju izolatki
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Bo tak buduje się markę i jak tego nie rozumiesz jesteś z pokolenia co nie szanuje starszych i nikogo oprócz siebie, współczuję Twojemu szefowi takiego pracownika chyba że mieszkasz nadal na garnuszku. W przyszłości będziesz miał z takim podejściem kolego bardzo ciężko dorobić się czegokolwiek większego.
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Powiedz, że jesteś bezkrytycznym konsumentem nie mówiąc, że jesteś bezkrytycznym konsumentem. Odklejeńcy czują dumę z dawania się jebać dla Sony, bo gdzieś tam kiedyś w latach 90/00 pod strzechą z racji piractwa wylądował u nich szarak zamiast Nintendo czy SEGI xDdddd Ludzie, zacznijcie się szanować, kurwa.
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Posiadacze ps5 pro w wolnej chwili od pierdolenia głupot mają ciekawe hobby!
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Wybitnie wydane 3.5K + 1K za napęd. Przecież to jest wstyd jarać sie byciem dymanym przez Sony. Klapy równie dobrze mógłby chodzić w koszulce: proszę, opluj mnie. Wyszłoby na to samo.
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a): Przypominam że dorosłe chłopy wczoraj się prawie popłakały bo sony im rzuciło CZASOWY motyw z psxa xDDDD Jak czytałem o tych łzach w oczach to pomyślałem, że skoro chłopaki takie uczuciowe to mogliby wiersze pisać i byśmy mieli więcej noblistów
Opublikowano 4 grudnia 20244 gru Ej, widzieliście bomby na 30 lecie PlayStation? Dwa nowe IP i remake Bloodborne? JA TEŻ NIEx DD bo jedyne co może wam sony dać to
Opublikowano 4 grudnia 20244 gru Poczekajmy na dzisiejsze testy świecenia latarką po ścianach i inne bajery gdzie widać prawdziwą moc Pro4k60fps
Opublikowano 4 grudnia 20244 gru W takie święto 30-lecia to dobrze się bawią tylko mocno najebani, dla abstynenta tu niczego nie ma. Edytowane 4 grudnia 20244 gru przez Krzysztof93
Opublikowano 4 grudnia 20244 gru W ogóle widziałem, że umiera (nazwa nieprzypadkowa) XDefiant. Jak to w ogóle jest, że te wszystkie gry które zakompleksione klapy nazywają jakimiś killerami (HaloKiller, CoDkiller, Diablokiller) umierają potem w męczarniach? Jakieś szroty od Ubisoftu, Bolcen czy tam inny Stolcen albo Kilzone, wszystko zdechło. No rozjebuje potęzny microsoft niebieską dziwkę i rozjebuje to klaperskie banie. Czekam teraz na XboxKillera to się w końcu to yebane PlayStation zwinie z rynku i znów będzie dobrze.
Opublikowano 4 grudnia 20244 gru Tak Pawałek bo tylko zakompleksione klapy grające w MMO na kompie szukają kurwa cały czasu WoW-killera (zapominając, że formuła rozgrywki MMORPG to już jest pizda chujnia gówno)
Opublikowano 4 grudnia 20244 gru O własnie, Final Fantasy, kolejny WoW killer - aż zapomniałem o jego istnieniu taki to sztos.
Opublikowano 4 grudnia 20244 gru Jutro Troy Bayker najniższa ocena w historii jego kariery. Nie dziwne, że nie chciał brać w tym udział.
Opublikowano 4 grudnia 20244 gru Różnica taka, że Xbox znów dostaje sztosa i coś nowego a na PlayStation posucha.
Opublikowano 4 grudnia 20244 gru W dniu 3.12.2024 o 08:16, Donatello1991 napisał(a): Zanim kogut 3 razy zapieje dzisiaj w USA america to Sony zapowie 2 nowe IP i Bloodborne remake. Jak tam byczQ?