Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Nie no, słaba ta kompania w BO6, spodziewałem się czegoś więcej po zachwytach. Za bardzo dziwaczne to, ale się nie znam bo ostatnia jaką grałem to WWII. Ten moment jak atakowały Cię zombie po raz pierwszy w kampanii i jacyś obcy czy co tam jeszcze było, cringe. No fakt B06 kampanie trochę przehypowali co poniektórzy, natomiast w porównaniu do pseudokampanii MW3 to wszystko jest sztosem.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Czyli nauczyliśmy się dziś tego, że ludzie grają w PoE II NA CHWAŁĘ PLAYSTATION dlatego w większości grają na PC. 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ten moment jak atakowały Cię zombie po raz pierwszy w kampanii i jacyś obcy czy co tam jeszcze było, cringe. No fakt B06 kampanie trochę przehypowali co poniektórzy, natomiast w porównaniu do pseudokampanii MW3 to wszystko jest sztosem. trzeba sobie umiejętnie dobierać porównania i wtedy wszystko się zgadza: BO6 jest zajebiste przy MW3
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 4 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Czyli nauczyliśmy się dziś tego, że ludzie grają w PoE II NA CHWAŁĘ PLAYSTATION dlatego w większości grają na PC. trzeba sobie umiejętnie dobierać porównania i wtedy wszystko się zgadza: BO6 jest zajebiste przy MW3 No z reguły porównuje się poprzednie "dzieło", czyli jak kiedyś zagramy w Veilguard to nie będzie nikt porównywać raczej z Origins, tylko z Andromedą, albo Inquisition (lub Anthem) i wtedy wyjdzie return to form .
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 12 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Czyli nauczyliśmy się dziś tego, że ludzie grają w PoE II NA CHWAŁĘ PLAYSTATION dlatego w większości grają na PC. O kurwa, napisał 3 posty i dalej nie rozumie. Probuj dalej, kiedyś w końcu się uda!
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 16 minut temu, drozdu7 napisał(a): Szykuje się najciekawsze głosowanie na forumowe goty od lat xd Nie no na forum wygra przecież SH2 i nawet nie będzie blisko.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Szansa na GOTY dla Indiany tylko jakby był day1 na PS5, a tak 3/4 forum nie zagra. W plebiscycie popularności na PSXE szanse na wygraną mają tylko gry Sony lub na Sonkę dostępne.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Szansa na GOTY dla Indiany tylko jakby był day1 na PS5, a tak 3/4 forum nie zagra. W plebiscycie popularności na PSXE szanse na wygraną mają tylko gry Sony lub na Sonkę dostępne. Starfield miał szanse, ale okazał się chujową grą i wygrał inny plebiscyt .
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Indiana przez nieporadność MS zostanie szybko zapomniany. Gdyby wydali we wrześniu na wszystkie platformy to goty murowane.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Starfield miał szanse, ale okazał się chujową grą i wygrał inny plebiscyt . Nie miał. To są proste liczby - klapów jest na forum więcej więc jak znów 67% ankietowanych ma tylko PS5 to jakie szanse ma mieć jakakolwiek gra która na niego nie wyszła? Nie ma co się oburzać, tak po prostu jest. To jakbym ja wypierał z siebie dlaczego Returnal nie dostał GOTY na forum CzujeDumeTylkoXbox.pl
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie miał. To są proste liczby - klapów jest na forum więcej więc jak znów 67% ankietowanych ma tylko PS5 to jakie szanse ma mieć jakakolwiek gra która na niego nie wyszła? Nie ma co się oburzać, tak po prostu jest. To jakbym ja wypierał z siebie dlaczego Returnal nie dostał GOTY na forum CzujeDumeTylkoXbox.pl Masz rację, Xbox to za maluczkie community na własne forum.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Małe community ale IQ wyższe niż u polskich klapów razem wziętych.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Małe community ale IQ wyższe niż u polskich klapów razem wziętych. i kompleksów nawet więcej jebać PlayStation i Xboxa. Tylko Anbernic!!!
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Community vote na TGA to Kong, DLC i 3 gry na telefony typu waifu symulator. Chiny przejmują branżę
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Małe community ale IQ wyższe niż u polskich klapów razem wziętych. Trzymaj się od nich z daleka bo też Ci ładnie przepaliło styki rok temu xd
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 34 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Indiana przez nieporadność MS zostanie szybko zapomniany. Gdyby wydali we wrześniu na wszystkie platformy to goty murowane. MS to nie Sony, nie zapomina o swoich grach po weekendzie.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 32 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Trzymaj się od nich z daleka bo też Ci ładnie przepaliło styki rok temu xd Na szczęście szybko wyleczyłem się z choroby PlayStation.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Mi się odechciało myśleć o PC bo to chora zabawa jeśli chodzi o hajs a pójście w kompromis czyli 5k za zestaw PC da rade tylko na chwilę patrząc na wymagania gier na UE5. Pokochałem granie na konsolach na nowo, wychodzi więcej gier niż mam czas grać, zapomniałem o PC i dokupiłem PS5 i jest zajebiście. Do tego czasem laptop na monitorze UW, Steam Deck w łóżku i jest zajebiście nic więcej mi nie trzeba. Poziom grafiki na XSX i PS5 jak dla mnie jest bardziej niż zadowalający. Microsoft ostatnio rozpieszcza grami, na PS5 nadrabiam zaległości od Sony, Amazon Prime rozdaje kilogramy gier na GOG. Jestem zadowolony, chciałbym tylko mieć więcej czas na zabawę a nie tylko w nocy.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Mi się odechciało myśleć o PC bo to chora zabawa jeśli chodzi o hajs a pójście w kompromis czyli 5k za zestaw PC da rade tylko na chwilę patrząc na wymagania gier na UE5. Pokochałem granie na konsolach na nowo, wychodzi więcej gier niż mam czas grać, zapomniałem o PC i dokupiłem PS5 i jest zajebiście. Do tego czasem laptop na monitorze UW, Steam Deck w łóżku i jest zajebiście nic więcej mi nie trzeba. Poziom grafiki na XSX i PS5 jak dla mnie jest bardziej niż zadowalający. Microsoft ostatnio rozpieszcza grami, na PS5 nadrabiam zaległości od Sony, Amazon Prime rozdaje kilogramy gier na GOG. Jestem zadowolony, chciałbym tylko mieć więcej czas na zabawę a nie tylko w nocy. PC to lepsza droga, nie okłamuj się już. Max w styczniu znowu pomyślisz o PC, wejdą nowe komponenty, tańsze, a konsole będą jeszcze starsze.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 57 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): PC to lepsza droga, nie okłamuj się już. Max w styczniu znowu pomyślisz o PC, wejdą nowe komponenty, tańsze, a konsole będą jeszcze starsze. Tak, o ile ktoś nie cierpi na chorobę PlayStation i mając (czysto hipotetycznie) RXa 7900 XTX gra na chujowym PlayStation.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Tak, o ile ktoś nie cierpi na chorobę PlayStation i mając (czysto hipotetycznie) RXa 7900 XTX gra na chujowym PlayStation. Fakt, kupiłem Pro, ale nie ma gier, więc nie gram :D.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Fakt, kupiłem Pro, ale nie ma gier, więc nie gram :D. to kurwa gratuluję zakupu x miliard
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Mi się odechciało myśleć o PC bo to chora zabawa jeśli chodzi o hajs a pójście w kompromis czyli 5k za zestaw PC da rade tylko na chwilę patrząc na wymagania gier na UE5. Ale argument. Za 5K kupisz mocniejszego kompa niż PRO, więc na pewno do końca generacji byś na nim grał w jakości o wiele lepszej niż na konsolach. A idąc tym tokiem rozumowania, że komp za 5K da radę tylko na chwilę, to konsole już dawno nie dają rady i też nie warto ich kupować.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Nom, Czoper, nawet z bekowym jak na dzisiejsze standardy RTX3060Ti jakość jest daleko przed PS5PRO i nie muszę liczyć na łaskę deva czy będzie mu się chciało robić patche. a patrząc ze z tymi patchami są cyrki, a realnie udało się się dowieźć w Finalu i biednym graficznie Stellar Sword to nie byłby taki super pewny przyszłości PRO
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nom, Czoper, nawet z bekowym jak na dzisiejsze standardy RTX3060Ti jakość jest daleko przed PS5PRO i nie muszę liczyć na łaskę deva czy będzie mu się chciało robić patche. a patrząc ze z tymi patchami są cyrki, a realnie udało się się dowieźć w Finalu i biednym graficznie Stellar Sword to nie byłby taki super pewny przyszłości PRO No i da się grać w Indianę z napisali PL i Troyem Bakerem na słuchawce xD.