Opublikowano 2 stycznia2 sty 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Między DSem a 3DSem jest astronomiczna różnica w sprzedanych egzemplarzach, sama konsola też nie robiła już takiego wrażenia, miała mega biedną bibliotekę, wyszła niedopracowana i zeszła natychmiastowo z ceny. 3DS w pierwszej rewizji był wręcz niewypałem. Dziwnym trafem nastąpiło to po tym kiedy Sony wydało PSP jako konkurencję dla NDS. Nintendo? Kolos na glinianych nogach, S2 WiiU konsol przenośnych. No jest spadek, ale dalej jednak 75mln konsol to solidny wynik
Opublikowano 2 stycznia2 sty Z trzech gigantów aktualnie kibicuje tylko czerwonym bo pozostali już mnie nie interesują, ale Paolo może mieć rację. Na dzień dzisiejszy ns2 wygląda jak midgen a nie nowa generacja. Do tego coraz mocniej rozrastajacy się rynek pocket pc i natarcie steamos. Coś czuję, że każdy z wiodących producentów zrobi konsolkę ze steam os i nawet czerwoni dostaną po dupie.
Opublikowano 2 stycznia2 sty I te mróweczki ciężko pracują aby dostarczyć najlepszą rozrywkę dla właścicieli a Nintendo jak jebany sołtys w pisowskiej wsi Polski C jebie wszystkich bez litości za gruby hajs oferując podłe doświadczenia obcowania z tym chamem
Opublikowano 2 stycznia2 sty Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): I te mróweczki ciężko pracują aby dostarczyć jak najlepszy emulator konsol nintendo bo poza tym chuya oferują
Opublikowano 2 stycznia2 sty Jaranko Remastertendo albo PROgównem to jakby jarać się PO albo PiSem, no można ale świadczy o niedojebaniu umysłowym
Opublikowano 2 stycznia2 sty Czasami nie doceniam jakie mamy szczęście że jesteśmy na forum gdzie mamy jeszcze żywe egzemplarze xbotów nad którymi można się znęcać
Opublikowano 2 stycznia2 sty Gdzie te boty do jebania bo w temacie xboxa pusto, to zupełnie jak z grami
Opublikowano 2 stycznia2 sty Niestety dali nam w poprzednim roku tylko pierdyliard fajnych gierek zamiast jakiegoś ograniczonego czasowo filmiku przy uruchamianiu na chujwieile-lecie marki więc o czym tu gadać przez 30 stron
Opublikowano 2 stycznia2 sty Ja już na mojego Switcha patrzeć nie mogę, niech zapowiadają tego następcę
Opublikowano 2 stycznia2 sty Mój Xbox działa całkiem normalnie, gierka za gierką leci. Ale oczywiście narracja musi być pchana że na innych konsolach to jest, a u zielonych nie ma Najlepsze że w podsumowaniach to większość tych mitycznych keksów hooya ograła, albo jednego i wystarczy Każdy niech sobie gra na czym chce, ja planuję w tym roku na Xboxie ograć sporo całkiem zajebistych mam nadzieję gier, część w ramach abonamentu BO MOGĘ. I tyle mi wystarczy, nie potrzebuję tej otoczki jakiejś wyjątkowości którą wytwarzają na Sonce, że lepiej mi się śpi bo konsole się sprzedają i mam te dwie gry w roku.
Opublikowano 3 stycznia3 sty W bibliotece też wypożycza się książki, a jest ona skarbnicą wiedzy. Klapy zaś książki wypożyczają w księgarni, a i tak durne dalej są jak but. Fagi zaś jeszcze przed pierwszą czytanką.
Opublikowano 3 stycznia3 sty Czy XGP chce zaimponować komuś na początku roku wokeAwowedwoke dei, gdzie będziemy mieli takie hity jak MHW, assassin kcd2 yakuza? Czy oni są mądrzy? Jakie książki czytali? Sztuka manipulacji samego siebie?
Opublikowano 3 stycznia3 sty 14 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Jakie książki czytali? A jakie byś im polecił? "Lot nad kukułczym gniazdem" się nie liczy, nie każdy ma chęć czytać autobiografię klapa
Opublikowano 3 stycznia3 sty 38 minut temu, Bzduras napisał(a): Tak, a laptopersi będą tam robić za kelnerów Ja będę w GOGowym apartamencie balował z moimi grami na własność i oglądał z góry steamowe fawele
Opublikowano 3 stycznia3 sty A ten profil na stemku z 112 grami i 252 godzinami w RE4 to tak dla beki trzymasz? Oks pawciokratosie, może być i tak
Opublikowano 3 stycznia3 sty Liczenie po xbocku: raz, dwa, pierdyliard, cztery... Spenser wez im tam do uslugi wgraj jakas aplikacje do nauki majzy bo chlopy w podstawowce ze duzo w gierki graly.
Opublikowano 3 stycznia3 sty Xbox powstał w usa po roku 2000 więc to nie mogło się udać Zostawmy gejming w rękach profesjonalistów (z Kyoto)
Opublikowano 3 stycznia3 sty jeszcze 2 miesiące bez oficjalnej zapowiedzi i pierdole to Nintendo to mój oficjalny statement . Już mnie to lekko wkurwia bo już ze dwa razy chciałem kupić nowe nintendo po sprzedaniu Switcha i się okazało, że to ten sam Switch co już miałem może i fajna zabawka ale eksponaty to się kurwa w muzeum trzyma a nie w domu.