Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Fajne fikoły klapków :dynia:

>Tylko PS5 kurvo 

>Nie potrzebuję PS5 eksy na plejkę gram na PC 

>Jakie PC, przeca grom na Mac Book 

Trochę się gubią w zeznaniach niebieskie biedaki bez PS5 :yakubu:

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 hour ago, 20inchDT said:

Ekspert od zabezpieczeń :kekw:

Wydaje mi sie,ze sam fakt ze ma obsesje na punkcie sony to wystarczajace zabezpieczenie.... A miales na mysli sieci :kaz::kekw:

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Pamiętam jak Mendrek udowadniał że PC jest chuyowy bo przerosło go zainstalowanie Spotify xD

Nie przerosło, do dziś używam.

Problemem było, że po instalacji już zaczęło coś się pieprzyć XD

Na konsolach po prostu działa. I do tego piłem.

Nic nie poradzę, że MS nie potrafi już w systemy operacyjne, a PC jest problematyczny do grania (chyba, że w retro). No ale dzięki jego zawodności mam pracę ;)

Opublikowano
9 minutes ago, Mendrek said:

Nic nie poradzę, że MS nie potrafi już w systemy operacyjne, a PC jest problematyczny do grania (chyba, że w retro). No ale dzięki jego zawodności mam pracę ;)

43k tylko w zeszlym roku przesluchane glownie przez apke na win zero problemow :dynia: typowy klap dwie lewe rece 

Opublikowano
9 minut temu, Mendrek napisał:

Po tych dyrdymałach co tu piszesz ciężko uwierzyć, że Twoja praca ma cokolwiek wspólnego z PC.

Opublikowano
47 minut temu, tjery napisał:

Po tych dyrdymałach co tu piszesz ciężko uwierzyć, że Twoja praca ma cokolwiek wspólnego z PC.

Chcesz nam powiedzieć, że granie na PC jest wygodniejsze od grania na konsoli? ;)

Opublikowano
4 godziny temu, 20inchDT napisał:

Ekspert od zabezpieczeń :kekw:

Coś kojarzę...

comment_HTw8bVQzdWdWDQqst6M61VK5Ep2tFjfr.jpg.545a78593dfbd47b21cae62486d722b7.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Jaką sukienkę sobie do tego kupić?

20220810_223615.jpg

Klap z tym rozpierdolem pod tv i zle skręconą szafką jeszcze dał się oscamować nintendo i kupił ten badziew. Nie no, wszystko ma swoje granice, przesada

Opublikowano

Po tym chorym bydlaku nie spodziewałem się więcej niż switch lite :/

Opublikowano

Jaki to jest sztos ja pierdole. Astral Chinatown zajebał wszystko co xsmiec wydał od 2013.

60 euro dla jego poszło cyfrowo.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Klaperski beton spyerdala z pokładu plejśmieciary5 jak ruskie z Krymu xD

Opublikowano

Nic tak nie wychujało jak ms swoich poddanych w tej generacji.

Opublikowano
27 minut temu, Jakim napisał:

Nic tak nie wychujało jak ms swoich poddanych w tej generacji.

Żeby tylko w tej :) MS mógłby sobie podać rękę z producentami Star Citizen jako największy scam w historii branży gier.

Chociaż oni raczej chcą Star Citizenowi zrobić konkurencję w postaci Starfielda :kaz: