Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Fajne fikoły klapków >Tylko PS5 kurvo >Nie potrzebuję PS5 eksy na plejkę gram na PC >Jakie PC, przeca grom na Mac Book Trochę się gubią w zeznaniach niebieskie biedaki bez PS5
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l 1 hour ago, 20inchDT said: Ekspert od zabezpieczeń Wydaje mi sie,ze sam fakt ze ma obsesje na punkcie sony to wystarczajace zabezpieczenie.... A miales na mysli sieci
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l 3 godziny temu, ASX napisał: Pamiętam jak Mendrek udowadniał że PC jest chuyowy bo przerosło go zainstalowanie Spotify xD Nie przerosło, do dziś używam. Problemem było, że po instalacji już zaczęło coś się pieprzyć XD Na konsolach po prostu działa. I do tego piłem. Nic nie poradzę, że MS nie potrafi już w systemy operacyjne, a PC jest problematyczny do grania (chyba, że w retro). No ale dzięki jego zawodności mam pracę
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l LMAO niezły ulung XDDD Nie potrafić wykorzystać najprostrzego systemu na rynku, praktycznie niezawodnego. no ale to klap things XDDDD
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l 9 minutes ago, Mendrek said: Nie przerosło, do dziś używam. Problemem było, że po instalacji już zaczęło coś się pieprzyć XD Na konsolach po prostu działa. I do tego piłem. Nic nie poradzę, że MS nie potrafi już w systemy operacyjne, a PC jest problematyczny do grania (chyba, że w retro). No ale dzięki jego zawodności mam pracę 43k tylko w zeszlym roku przesluchane glownie przez apke na win zero problemow typowy klap dwie lewe rece
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l 9 minut temu, Mendrek napisał: Nie przerosło, do dziś używam. Problemem było, że po instalacji już zaczęło coś się pieprzyć XD Na konsolach po prostu działa. I do tego piłem. Nic nie poradzę, że MS nie potrafi już w systemy operacyjne, a PC jest problematyczny do grania (chyba, że w retro). No ale dzięki jego zawodności mam pracę Po tych dyrdymałach co tu piszesz ciężko uwierzyć, że Twoja praca ma cokolwiek wspólnego z PC.
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l 47 minut temu, tjery napisał: Po tych dyrdymałach co tu piszesz ciężko uwierzyć, że Twoja praca ma cokolwiek wspólnego z PC. Chcesz nam powiedzieć, że granie na PC jest wygodniejsze od grania na konsoli?
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Te odklejone odpowiedzi mendrka, absolutnie nie wynikające z tematu rozmowy. XDDD Daję wam kilka lat i chłop sam zgłosi się do Choroszczy.
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l 4 godziny temu, 20inchDT napisał: Ekspert od zabezpieczeń Coś kojarzę...
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Widzę, że LGP dopadło i ciebie kolego. Jaki FC? SW-4162-6914-2421
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: SW-4162-6914-2421 ale plotwist P.S. jestem/byłem fanem
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Jaką sukienkę sobie do tego kupić? Klap z tym rozpierdolem pod tv i zle skręconą szafką jeszcze dał się oscamować nintendo i kupił ten badziew. Nie no, wszystko ma swoje granice, przesada
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Jaki to jest sztos ja pierdole. Astral Chinatown zajebał wszystko co xsmiec wydał od 2013. 60 euro dla jego poszło cyfrowo. Edytowane 10 sierpnia 20222 l przez Donatello1991
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Klaperski beton spyerdala z pokładu plejśmieciary5 jak ruskie z Krymu xD
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Wszystko pięknie, ale go do tv podłączyć nie mogę. Nintendo mnie wychujalo. Szczurtendo. No, ale gra fajna. Xbox mnie wychujal, że gry będą.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Najlepszy sprzęt i 1st party, ale nikt jak MS. TAK NIKT TAK JAK MS NIE ROBI TEGO DOBRZE
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 27 minut temu, Jakim napisał: Nic tak nie wychujało jak ms swoich poddanych w tej generacji. Żeby tylko w tej MS mógłby sobie podać rękę z producentami Star Citizen jako największy scam w historii branży gier. Chociaż oni raczej chcą Star Citizenowi zrobić konkurencję w postaci Starfielda