Opublikowano 17 stycznia17 sty Teraz, ASX napisał(a): wynika z tego to że jest w co grać, a to chyba najważniejsze no niby tak ale kto mi odda moje 7h jakie zmarnowałem w Hellblade 2 i 3 h w Starfield?
Opublikowano 17 stycznia17 sty Na szczęście masz jeszcze całe multum innych tytułów które możesz ograć w to miejsce, a jak ktoś lubi Bethesdówki to za moment będzie miał Avowed, remake Obliviona i The Outer Worlds 2. PlayStation w tym czasie stworzyło całe 0 (czyt. Z E R O) RPG-ów, więc nawet nie trzeba zawracać sobie głowy wyborem, bo go zwyczajnie nie ma.
Opublikowano 17 stycznia17 sty A to nie wszystko, bo na N64 wydali jeszcze Blast Corps i Mickey's Speedway USA. RIP Rare RIP ND pod przewodnictwem tego woke pojebusa
Opublikowano 17 stycznia17 sty xDDD to pierdolenie o śmierci Rare nigdy nie przestanie śmieszyć Jak ktoś grał w SoT i bez zająknięcia powie, że to nie jest RARE to mogę powiedzieć, że chuja tak na dobrą sprawę o RARE wie.
Opublikowano 17 stycznia17 sty Zdrowy odkryje SoT dopiero jak wyjdzie na Switcha 2, czyli pewnie w 2025
Opublikowano 17 stycznia17 sty 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Avowed, remake Obliviona i The Outer Worlds 2. mamo ja nie chcę. 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): PlayStation w tym czasie stworzyło całe 0 (czyt. Z E R O) RPG-ów tak patrząc na Xboxa to może i brak gier jest lepszy niż te chujnie od MS Edytowane 17 stycznia17 sty przez Krzysztof93
Opublikowano 17 stycznia17 sty 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): xDDD to pierdolenie o śmierci Rare nigdy nie przestanie śmieszyć Jak ktoś grał w SoT i bez zająknięcia powie, że to nie jest RARE to mogę powiedzieć, że chuja tak na dobrą sprawę o RARE wie. Co Ty pierdolisz? Wszystkie te gry z obrazka zrobiłem na 100%, oprócz Banjo-Tooie, nawet Blast Corps! No i Kameo i PDZero i Pinatę pierwszą - ostatnie tchnienie Rare A ND po wydaniu U2 i TLOU swoich Magnum Opus już chyba niczym nie zaskoczy, chyba że szokowaniem i woke
Opublikowano 17 stycznia17 sty 6 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): tak patrząc na Xboxa to może i brak gier jest lepszy niż te chujnie od MS Spoko, ale to że nie znasz się na grach to nie czyni studiów jak Obsidian czy Inxile chujowymi. 4 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): No i Kameo i PDZero i Pinatę pierwszą - ostatnie tchnienie Rare Wydali kilka zajebistych Pinat, świetne Sea of Thieves i niekonwencjonalne Nuts and Bolts które w 2008 zrobiło lepsze budowanie pojazdów niż Zelda 15 lat później.
Opublikowano 17 stycznia17 sty Jest hujnia że studiami Sony? Pogadajmy więc o Xboxie, tam to jest dopiero beka. Nie ma gier, a jak są to Krzysiu nie chce w nie grać. Naprawdę lepiej żeby już się zawinęli z rynku ten MS, tak będzie lepiej bo i tak nie sprzedają konsol a ten Gamepass to zabija gry. I nie ma w co grać. Już wam lepiej?
Opublikowano 17 stycznia17 sty 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Spoko, ale to że nie znasz się na grach to nie czyni studiów jak Obsidian czy Inxile chujowymi. Wydali kilka zajebistych Pinat, świetne Sea of Thieves i niekonwencjonalne Nuts and Bolts które w 2008 zrobiło lepsze budowanie pojazdów niż Zelda 15 lat później. Pinata była spoko, najebałem tam godzin od uja, ale nie widziałem sensu, żeby grać w kolejne części. Za to na PDZero się zawiodłem, gra może nie była zła, ale gdzie tam porównywać z PD64? Kameo też było średnie. Edytowane 17 stycznia17 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 17 stycznia17 sty 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Dalej udajemy że obsydianowi udało się coś poza new vegas? Słaba prowokacja, nawet jak na twoje posty, użytkowniku wypalencio.
Opublikowano 17 stycznia17 sty @drozdu7 boże człowieku no wiadomo, że PlayStation chujnia no nawet jakbym chciał to nie widzę nawet światełka na końcu tunelu dla tej kurwy Sonowskiej, jebać ich maczetami kurde faja już lepiej?
Opublikowano 17 stycznia17 sty Być fanem PlayStation w tej generacji to jak być fanem AIDS - jak już masz to po ptakach, ale czy to powód by się tym chełpić?
Opublikowano 17 stycznia17 sty 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nuts and Bolts To ta gra, o której istnieniu dowiedziałeś się dzięki Zeldzie? xD
Opublikowano 17 stycznia17 sty 7 minut temu, Pupcio napisał(a): Dalej udajemy że obsydianowi udało się coś poza new vegas? I KOTOR 2
Opublikowano 17 stycznia17 sty Nie, tylko jak ktoś próbuje tworzyć narrację że na Xboxie nie ma nic a Sonka to jakieś wyjątkowe miejsce gdzie przez cały rok jest wypchany grami to ogarnia mnie śmiech Albo robienie ze Starfielda najgorszej gry, Halo hujowe, Gearsy to już nie to itp a jednocześnie mówienie że Spiderman 2, Horizon 2 i kilka innych to jest coś więcej, no to sroga beka;) Nawet Tsushima ładna klimatyczna, z posterunkami, wieżami itp taki asasyn. Do dziś kojarzę jak w finałowej walce trzeba było strzelić z łuku do typa albo coś, a jak nie to w kółko wylatywała dwójka dodatkowych przeciwników, a potem znowu i znowu xdd
Opublikowano 17 stycznia17 sty Zaraz, zaraz to Bluepoint, studio wyspecjalizowane w remasterowaniu gier SP robiło dla Sony God of War jako grę live service? XD Co tam się dzieje w tym burdelu XD
Opublikowano 17 stycznia17 sty 7 minut temu, drozdu7 napisał(a): Nie, tylko jak ktoś próbuje tworzyć narrację że na Xboxie nie ma nic a Sonka to jakieś wyjątkowe miejsce gdzie przez cały rok jest wypchany grami to ogarnia mnie śmiech Albo robienie ze Starfielda najgorszej gry, Halo hujowe, Gearsy to już nie to itp a jednocześnie mówienie że Spiderman 2, Horizon 2 i kilka innych to jest coś więcej, no to sroga beka;) a kto tak robi?
Opublikowano 17 stycznia17 sty Zanim Sony ogarnie co robi, to skasuje kilkanaście gier, nowe wyjdą pod koniec żywota PS6, a MS w tym czasie będzie już wydawał po 15 gier rocznie :p Playstation has no gamezzz! Coś mi mówi, że gdyby MS dobrze wstrzelił się w premierę z nową konsolą (tak z rok przed PS6) to by i multiplatformy na PS się skończyły :p Edytowane 17 stycznia17 sty przez SnoD
Opublikowano 17 stycznia17 sty Pamiętajcie też że liczą się tylko te gry które nie wychodzą gdzieś indziej. Dlatego są wyjątkowe i kupuje się konsole. Nie dla RdR2, Baldura 3, Eldena, Re4. Dla Ratchet & Clank