Opublikowano 20 stycznia20 sty Nie ma na to dowodów. Teraz, drozdu7 napisał(a): No ale GoTy przecież podkupiony czasowy ekskluzyw konsolowy
Opublikowano 20 stycznia20 sty 4 minuty temu, Shen napisał(a): Dominacja Sonki jak za czasów ps2. a co? zaczęli wydawać gry czy dalej festiwal multiplatform? Tak w ogóle, to mega szacun dla Microsoftu, kto by się spodziewał, że zmiotą z planszy PS5 tak jak zrobili to za czasów PS3? Ja się w sumie spodziewałem, bo zwyczajnie robią gry lepsze, gry bardziej różnorodne i gry dla hardcorowców, a Sony jedyne co robi to anuluje GAASy i głodzi niebieskie karaluchy. W ogóle line'up Xboxa w najbliższych dwóch latach to jest jakiś kosmos, nie dość, że najlepsze gry 1st party to dodajmy do tego najlepszą wersję Death Stranding 2, Silent Hill 2 oraz WuKonga. Wygrana w tej generacji jak Xbox360.
Opublikowano 20 stycznia20 sty Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): W ogóle line'up Xboxa w najbliższych dwóch latach to jest jakiś kosmos, nie dość Jedyny problem jest taki że lineup Xboxa=lineup PlayStation i Nintendo. Widać to już w tym roku, a będzie to tylko postępować
Opublikowano 21 stycznia21 sty Myślałem że na PS 5 poczuję się jak gówniarz z psx i ps2 ale bardziej się poczułem się dobrze zrobiony w dupala nie o takie playstation mi chodziło.
Opublikowano 21 stycznia21 sty Niestety ale jak chcesz się poczuć znowu jak szczęśliwe dziecko jarające się graniem to na rynku pozostało już tylko nintendo dla zajawkowiczów. Ps5 polecam jak chcesz poczuć się jak yebany frajer a xboxa jak nienawidzisz gier wideo
Opublikowano 21 stycznia21 sty On 1/19/2025 at 12:37 AM, Daddy said: Geoff sprzedajna kurwa w 24h po zapowiedzi ps5 pro natrzaskała 20 postów na twitterze jaka to wspaniała konsola jest i podczas CES 2025 kilka postów z jarankiem bo Sonka zpowiedziała TRZY FILMY....dla porównania po zapowiedzi switcha 2 wrzucił JEDEN post i drugi post gdzie stara się gryźć po kostkach MS przez kupno ABK. Oczywiście nic nie wrzucił o kolejnych skasowanych grach sony i ich first party które jest w totalnym rozpierdolu, wspaniała postać która rozdaje wcześniej opłacone nagrody Przecież pro jest na poziomie garnków za 14k w kredycie u providenta, wyparcie klapów że przep... 3500 kafla (i napędzik za jedyne 1200 piękny kawalerze). To już lepiej menelowi dać pod kościołem żeby na denaturat wydał, lepsze wrażenia niż scam pro 5 minutes ago, Pupcio said: Niestety ale jak chcesz się poczuć znowu jak szczęśliwe dziecko jarające się graniem to na rynku pozostało już tylko nintendo dla zajawkowiczów. Ps5 polecam jak chcesz poczuć się jak yebany frajer a xboxa jak nienawidzisz gier wideo No niestety, tylko nintendo, dlatego wjeżdza switchunio 2 day one
Opublikowano 21 stycznia21 sty 23 hours ago, Paolo de Vesir said: W ogóle line'up Xboxa w najbliższych dwóch latach to jest jakiś kosmos, nie dość, że najlepsze gry 1st party to dodajmy do tego najlepszą wersję Death Stranding 2, Silent Hill 2 oraz WuKonga. Wygrana w tej generacji jak Xbox360. Jesteś pewien? a jakieś daty premiery SH2 i WuKonga? Nie ma.
Opublikowano 21 stycznia21 sty No ten Wu Kong to obrośnie legendą jak te Fajnale co już za moment, za momencik wylądują :))
Opublikowano 21 stycznia21 sty 18 minut temu, zdrowywariat napisał(a): c0rwa jaki seks KONSOLA kompletna a nie te komputerki z odzysku xD
Opublikowano 21 stycznia21 sty 21 minut temu, zdrowywariat napisał(a): No trzeba przyznać że te chińskie anberniki się rozwijają nawet
Opublikowano 21 stycznia21 sty Sony chciało wydać 12 GaaSów, 8 anulowali, tak? Z góry założyli, że na tym zbiją fortunę? Jaka głupia decyzja ryzykować z tyloma GaaSami naraz. Czy to agent Microsoftu zarządza w Sony, czy jaki uj? Ktoś mi to wytłumaczy?
Opublikowano 21 stycznia21 sty Nawet na tej focie Switch2 wsadzony w jakieś etui bo cała kula ziemska wie że Nintendo znowu ma wyyebane na ergonomię i funduje ponownie płaską deskę wykrzywiającą nadgarstki i palce. Ale spokojnie Perfect Blue wrócił to każdy kupi gripa lub zamiennik dla joyconow
Opublikowano 21 stycznia21 sty Teraz, Pupcio napisał(a): Czaicie kupić takie gówno? Przecież to jest c0rwa chore Już nieraz pisałem, że piękno leży w prostocie, minimalizm to jest to, a na tym czymś wstyd grać, gdziekolwiek poza domem, tak jak na Steam Deklu.
Opublikowano 21 stycznia21 sty Ale jak musi być miło w zime jak ci bucha ciepłe powietrze przez te wywietrzniki!
Opublikowano 21 stycznia21 sty 13 minut temu, Pupcio napisał(a): Czaicie kupić takie gówno? Przecież to jest c0rwa chore Na którym odpuście to idzie kupić? Choroszczanskim?
Opublikowano 21 stycznia21 sty u chińczyka widziałem ostatnie sztuki ale steam gówna się dużo walało bo kto by chciał to bydle o mocy ps4 xD
Opublikowano 21 stycznia21 sty Mi trochę siur opadł na te PC handeldy. Steam Deck był bardzo spoko ale te Windowsowe to takie bezduszne (tak ja piszę o duszy) że szok niby masz na nim wszystko ale takie to jakieś nijakie kurwa Co utwierdziło mnie w przekonaniu że na Pc nie ma dla mnie miejsca i jeśli Spencer się zawinie to przedzej zostanę Sonowcem wyscigowcem i zdechnę z rozładowanym dual bezsensem na kolanach Edytowane 21 stycznia21 sty przez drozdu7
Opublikowano 21 stycznia21 sty Teraz, drozdu7 napisał(a): Mi trochę siur opadł na te PC handeldy. Steam Deck był bardzo spoko ale te Windowsowe to takie bezduszne (tak ja piszę o duszy) że szok niby masz na nim wszystko ale takie to jakieś nijakie kurwa Windowsowe OK, ale SD to jest kurwa mistrzostwo świata, zresztą od premiery do teraz to jest miazga jak to wszystko idzie w dobrą stronę pod względem supportu, gier verified, działania gier i biblioteki. Steam OS to przyszłość, zresztą Lenovo już też idzie w Steam OS, Windows się nadaje do excela.