Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Pececiorze obesrane jak się chcą rządzić na forum konsolowym, nie ma jakiegoś forum cede akszyn dla tych niegraczy?

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 669,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Tam pewnie trzeba używać zaimków dla zagracziszczy a wiadomo że tu same szowinistyczne prawackie anty lgbt naziole więc się nie przestawią już :pechowiec:

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

Pececiorze obesrane jak się chcą rządzić na forum konsolowym, nie ma jakiegoś forum cede akszyn dla tych niegraczy?

Może jeszcze do sekcji komentarzy na PPE iść, co? :oh_you:

Opublikowano
11 minutes ago, Pupcio said:

Tam pewnie trzeba używać zaimków dla zagracziszczy a wiadomo że tu same szowinistyczne prawackie anty lgbt naziole więc się nie przestawią już :pechowiec:

Ty młody uważaj bo zaraz pójdzie e-mail do pana i władcy Kaczyńskiego i tak się twoje pyskówki skończą. Będzie na TVP filmik z najazdu na ciebie, w kajdankach i bokserkach z zelda.

Opublikowano

Ja już nie mogę z tych pectowców! Najlepsze że oni chcą walczyć z konsolomaniakami a nawet nie posiadają rdr w swojej bibliotece! 

face-with-tears-of-joy_1f602.png

Opublikowano
2 minutes ago, Pupcio said:

Ja już nie mogę z tych pectowców! Najlepsze że oni chcą walczyć z konsolomaniakami a nawet nie posiadają rdr w swojej bibliotece! 

Możemy ograć na ps now dzięki :kaz: 

RDR był ograny na premierę w 24fps i z gorsza trawa na ps3 

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

PC ma KAŻDĄ grę w swojej bibliotece, w taki czy inny sposób ;)

Opublikowano

Pecet fajny, ale idźcie już gdzieś indziej

Opublikowano

Nawet tego oszukanego mesjasza zeldę można ograć w ludzkich warunkach

Opublikowano

O tym mówie. 2 filmiki z najbardziej konsolowych gier na planecie ziemia a pctowcy potrafili wyprać je z konsolowego pepperu żeby wyglądały jak te ich steamowe gierki za 5$ :)

Opublikowano

Konsolowy pieprz to był jak za nastolatka na przerobionym PSX próbowałem skończyć Soul Reavera i kumpel musiał stać przy konsoli i coś zapałką przy płycie i laserze majstrować, bo inaczej się wieszało. Ale już jakoś za tym nie tęsknię, tak samo jak za cinematic 24 fps :dunno:

Edytowane przez tjery

Opublikowano
15 minutes ago, Bigby said:

Nie ma tematu PC Wars. :nosacz2:

Bo PC to jedna wielka rodzina, czy masz smoka 3090, 1060,480 to jesteś akceptowany. Nie jak na tych tfu konsolach gdzie się kłócą która konsola jest lepsza 

Opublikowano

W pecetowym getcie wszyscy trzymają się razem. W końcu I tak grają w csa,wowa i lola A W przerwach liczą klatki i liście na drzewach w nowych grach :nosacz3:

Opublikowano
8 minutes ago, Pupcio said:

W pecetowym getcie wszyscy trzymają się razem. W końcu I tak grają w csa,wowa i lola A W przerwach liczą klatki i liście na drzewach w nowych grach :nosacz3:

Czyli tak jak boty i klapki na tym forum. Wy gracie w warzone i fortnite 

#wszyscyjestesmypececiarzami

Opublikowano
52 minuty temu, Pupcio napisał:

O tym mówie. 2 filmiki z najbardziej konsolowych gier na planecie ziemia a pctowcy potrafili wyprać je z konsolowego pepperu żeby wyglądały jak te ich steamowe gierki za 5$ :)

Kolego, chyba nie piszesz o tym zielonym kasztanie od Nintendo? XDDDD

Opublikowano
1 godzinę temu, messer88 napisał:

Dawaj petycję! Podpiszę wszystkimi kończynami.

Opublikowano
3 godziny temu, Wolfie_ napisał:

Czytanie widzę trudne. Budowa nowego PC od zera to koszt 1000€-1500€ i to będzie PC z średniej półki. Wiec tu się zgodzę ze droga zabawa. Ale jak masz budę już to upgrade gpu co pare lat wychodzi na to samo co kupno nowej konsoli  
Mój nowy smok którego mam plan zbudować pod koniec roku będzie służył do przyjemności ale tez pracy wiec w sumie wywalenie nawet tych 1800€ na gpu nie boli aż tak
Swoją droga nowe życie ułożyć za 10k zł? Może kuźwa w Afryce :dynia:

Ja parę miesięcy temu kupiłem za 7600 zł gotowca PC (akurat było promo z 8600 zł) i nowe gry na ultra w 1440p latają w 100-140 fps.

Opublikowano

Poyebane te blaszane łby. PC do word i excell, retro grania (jak na xboxie), przeglądania internetu, obróbki zdjęć i filmów. Granie w najnowsze hity? No tylko na Sonce:sonkassie:

Opublikowano

Dobra dość pierdolenia, wracamy na właściwy tor, zielona śmieciarka właśnie podrzuciła nowe gry do GP :kekw:

Opublikowano

Dziwnym trafem w temacie x kurwy jeszcze nikt nie wrzucił listy tych indykowych crapiszczy na sierpien:kekw: ktory zielony karaluch wezmie na bary ta smieciare z fekaliami i wyleje na lby reszty zielonych karaluchow?:kekw:

Opublikowano
9 godzin temu, Pupcio napisał:

bloodborne- Klejnot w koronie plejstejszyn, ukończone 100 razy, platyna wbita, hunter must hunt 

30 fps ze zjebanym framepacingiem na kartofelstation. Trzeba być totalnym zwierzęciem żeby czerpać przyjemność z takiej gry.

Opublikowano

W ogóle wystarczyło chwilę z QuickResume i już mam wrażenie, że PS5 odpala te gry jakby siedziało korzeniami w generacji HDD. :rotfl: Zaś jak ktoś pierdoli w temacie, że HDR jest lepszy od DolbyVision albo że dash zamula względem PS5 to mówię "sprawdzam!" i wychodzi na jaw wasz blef, klapy. :sonkassie: