Opublikowano 30 stycznia30 sty BezsensBox kolejny rok grubo na minusie i to nawet w gierkach XD Spoko Satyna, uratujemy chmurą i gempasem!
Opublikowano 30 stycznia30 sty 9 minut temu, Daffy napisał(a): Zdrowy>>>>>>>Paulo whatever, przynajmniej nie jestem śl*zakiem
Opublikowano 30 stycznia30 sty 33 minuty temu, Daffy napisał(a): Zdrowy>>>>>>>Paulo Ja do Paolo nic nie mam, jest wporzo. Gorsi są Ci, co latają po wątkach i nękają innych, bo przecież są lepsi. Zdanie na temat takiej, czy innej marki każdy może mieć jakie chce. Wpływ na to ma wiele czynników, sentyment, czy ulubione gry, gatunki. W sumie najlepiej byłoby mieć wszystkie konsole i grać we wszystko co najlepsze, raz to przeżyłem z DC/PS2/GC/Xboxem, ale teraz nie mam już tyle czasu, a i muszę mieć wenę na granie Edytowane 30 stycznia30 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 30 stycznia30 sty 7 minut temu, messer88 napisał(a): Szybko poszło, już teksty o nękaniu xD Ja, gdy za kimś nie przepadam to go po prostu unikam, proste. A jak nie chcę już kogoś w swoim życiu to stosuję door slam (klasyk INFJtów). Wrócę do tematu, najważniejsze są gry, to dla nich zawsze kupowałem konsole, dlatego długo nie kupowałem PS5, bo nie widziałem tam żadnego system sellera, w sumie gdyby nie rimejki moich gier życia to pewnie dalej PS5 bym nie kupił. No fajny ten GP, ale na Xboxie też nie widzę system sellera, gdyby Rare wydało nowe Banjo-Kazooie lub Conkera w oczekiwanej przeze mnie jakości to dziś idę do sklepu, nawet gdybym miał tylko przejść te gry, po czym odsprzedać Xboxa. Już tak robiłem Edytowane 30 stycznia30 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 30 stycznia30 sty 13 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Ja, gdy za kimś nie przepadam to go po prostu unikam, proste. A jak nie chcę już kogoś w swoim życiu to stosuję door slam (klasyk INFJtów). Powiedz mi w jaki sposób mogę trzasnąć ci tymi drzwiami tutaj na forum (klasyk ZTJM-ów). Kurwa, no idź sobie typie
Opublikowano 30 stycznia30 sty Wspomniałem o tym jaki, kiedyś pomysł miał na „pożyczanie” sobie gier Microsoft, był też epizod z dopłacaniem do używek 10e, żeby móc grać online. Był też czas, że Sony było niechętne to crossgenowego multiplayera. To pokazuje do czego są zdolne korporacje, gdy górują nad konkurencją. Jebać tego typu praktyki!
Opublikowano 30 stycznia30 sty Udawany dystansik, hehe nie odpiszę, nie widzę nic, jestem ponad razem z moim kongiem
Opublikowano 30 stycznia30 sty Odklejeniec stawia xboxa przy switchu XDD Nie ta liga, zestawiaj go sobie ze steam beką.
Opublikowano 30 stycznia30 sty 43 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): A jak nie chcę już kogoś w swoim życiu to stosuję door slam (klasyk INFJtów).
Opublikowano 30 stycznia30 sty Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Hiroki Pitoki down, one more to go pieknie, jest szansa ze Gran Turismo 8 wyjdzie na PC w najlepszej wersji wtedy plejkurwa odejdzie na śmietnik historii
Opublikowano 30 stycznia30 sty No ostatnio robiłem sobie bilans, czy warto już kupić PS5 i ograć te niesamowite eksy, bo taki był plan od początku. Wyszło mi, że dla jednego Astrobota kupować tę zabawkę to chuj nie interes - cała reszta albo już leży na PC albo za chwilę będzie leżeć (Ronin i Stellar Blade, zapraszamy na stemka). A tu jeszcze znajdują się mistrzowie co zapłacili za wersję PRO i próbują na to namówić innych
Opublikowano 30 stycznia30 sty Przecież każda jedna gra Sony wyjdzie na PC/inne konsole w ciągu 6-12 miesięcy od premiery, więc Astroboy w najlepszej wersji w 2025.
Opublikowano 30 stycznia30 sty Czekajcie bo warto, superowa gierka może to być jakiś przełom Paolo w końcu coś pogra skoro gry studia MS nie potrafią utrzymać jego uwagi do końca.
Opublikowano 30 stycznia30 sty No nie wiem, przecież tam postacie gier Sony będą go atakować na każdym kroku xD
Opublikowano 30 stycznia30 sty 18 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Paolo w końcu coś pogra Jak nie będzie zabijania goblinów na autopilocie to nie liczyłbym na to.
Opublikowano 30 stycznia30 sty chciałbyś żeby forumkowi koledzy poszukali dla ciebie gierki na odblokowanie gracza w skamieniałym sercu?
Opublikowano 30 stycznia30 sty Xbox? Spoiler Zawsze będę szanował! Czekam na promkę, żeby wrócić po raz enty
Opublikowano 30 stycznia30 sty Jest aktualnie na promocji przecież https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/ninja-gaiden-black/C17KKS83S9GS
Opublikowano 30 stycznia30 sty 13 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): chciałbyś żeby forumkowi koledzy poszukali dla ciebie gierki na odblokowanie gracza w skamieniałym sercu? Na BeastBoxie Ninja Gaiden 2 Black (dzięki Microsoft za faktyczny slasher!), na 3DSie Final Fantasy Tactics A2. Jest w co grać. Dziwne, że martwicie się o mnie kiedy w pół roku robię więcej gier niż niejeden klap w cały rok. No ale doceniam troskę.
Opublikowano 30 stycznia30 sty Teraz, ASX napisał(a): Jest aktualnie na promocji przecież https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/ninja-gaiden-black/C17KKS83S9GS Dzięki, ale Xboxa dawno się już pozbyłem, więc muszę pocieszyć się wersją Sigma na Switchu. Czy ta wersja jest gorsza? No nie, jest trochę rozbudowana, jedynie nie lubię grać babką, ale te 3-4 chaptery jakoś przeżyję. Zabawne, że w moim top3 ever znajdują się gry od każdego producenta w CW xD: 1. BOTW 2. TLOU 3. NG
Opublikowano 30 stycznia30 sty Trzeba kupić tego NG na promce żeby nie niszczyć lasera w czytniku od płytki xD Jeszcze mam do upolowania obie Otogi, których chyba nigdy w promce nie było i jakieś inne niedobitki. Trzeba to w końcu skupić i zainstalować na dysku przenośnym bo z tymi sklepami online to różnie bywa ostatnio (kończące się licencje itp)