Opublikowano 6 lutego6 lut No temat prosiaka i wielkiego N to ostra SIECZKA w wykonaniu naszego Paolo! Gość nienawidzi gier wideo
Opublikowano 6 lutego6 lut Trochę śmiechłem jak napisał, że pad Seriesa jest idealny bo ma idealną wagę Według tej logiki pad Elite Series już jest złomem bo jest znacznie cięższy
Opublikowano 6 lutego6 lut Myślę, że to: zamienię PS5 Pro na PS5 Slim i to: wiele wyjaśnia, odnośnie klapów i botów xD
Opublikowano 6 lutego6 lut 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): No temat prosiaka i wielkiego N to ostra SIECZKA w wykonaniu naszego Paolo! Gość nienawidzi gier wideo Kolego, nigdy nie chodzi o nienawiść do gier - nienawiść jedynie do klapów i fagów odklejonych Do klapów yebanych co gardzą CW a robią sieczkę w statusach i moderacji co przymyka na to oko. Konsole Sony czy Nintendo nie są tutaj winne, że mają spyerdolonych wyznawców.
Opublikowano 6 lutego6 lut Dlaczego nie dziwi mnie, że zdrowy wybrał VIRGIN Mobile na swojego operatora? Nawet w telefonii komórkowej trzeba podkreślać przynależność do nintendo! Anyway, śpijcie słodko, niebieskie aniołki
Opublikowano 6 lutego6 lut 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Trochę śmiechłem jak napisał, że pad Seriesa jest idealny bo ma idealną wagę Według tej logiki pad Elite Series już jest złomem bo jest znacznie cięższy Dla Paola ciąży jakiś pad a później chwali tego yebanego ulańca od steama? xDDD
Opublikowano 6 lutego6 lut 4 minuty temu, Bzduras napisał(a): Oho, awendżersi małpiszona w tag teamie Jest nas trzech! Zapomniałeś o Papciu!
Opublikowano 6 lutego6 lut 6 minut temu, Bzduras napisał(a): Dlaczego nie dziwi mnie, że zdrowy wybrał VIRGIN Mobile na swojego operatora? Nawet w telefonii komórkowej trzeba podkreślać przynależność do nintendo! Anyway, śpijcie słodko, niebieskie aniołki Nie wymienił Vity z imienia, nie szanuję.
Opublikowano 6 lutego6 lut Vita? Przykład jak kończy konsola bez wsparcia. Tak skończyłoby PS3 i PS5 gdyby nie udane poprzedniczki.
Opublikowano 6 lutego6 lut Mam to! Stoisz mi piwo Pablo! „Katatymia (potocznie nazywana myśleniem życzeniowym) to silna wiara w to, że jest/będzie tak, jak byśmy chcieli by było. Takie zniekształcanie rzeczywistości lub powstawanie przeżyć, pod wpływem silnych nastawień lub oczekiwań uczuciowych jest pospolitym zjawiskiem u zdrowych ludzi. W niektórych przypadkach jednak katatymia może doprowadzić do całkowitego zafałszowania obrazu otaczającej rzeczywistości. Jaskrawe przykłady takich zachowań mogą być objawem występującym w takich chorobach jak nerwice, psychozy i schizofrenia. Ciekawostką jest fakt, że myślenie katatymiczne nie jest niczym złym w przypadku dzieci. Co więcej, jest dla nich bardzo charakterystyczne i uznaje się to za normalny etap rozwoju. Dzieci mają bogatą wyobraźnię, która zmienia ich postrzeganie świata, np. wiara w Świętego Mikołaja sprawia, że są przekonane, że to Mikołaj przynosi im prezenty na Gwiazdkę. Nie potrzebują na to żadnych dowodów i nawet jeśli przyłapią swoich rodziców na pakowaniu prezentów, wypierają myśli o tym, że Mikołaj nie istnieje.“ Edytowane 6 lutego6 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 6 lutego6 lut Stać to mi może, ale chuj na baczność jak myślę, że dzieli nas pół generacji od śmierci Sony.
Opublikowano 6 lutego6 lut Sonka? Dominacja jak za czasów ps2, xbox zdegradowany do roli wydawcy gier na nadkonsole, nie ma już żadnej konkurencji
Opublikowano 6 lutego6 lut 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Stać to mi może, ale chuj na baczność jak myślę, że dzieli nas pół generacji od śmierci Sony. Taka wdzięczność! Męczysz się sromotnie z katatymią, o czym nie wiedziałeś i o czym Cię poinformowałem, dzięki temu możesz udać się na terapię i nawet nie podziękujesz? Teraz już wiesz, co robić, gdzie się udać i że to się leczy. W końcu będziesz mógł się cieszyć grami na S1 i S2. Uratowałem człowieka Edytowane 6 lutego6 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 6 lutego6 lut xDDDD oh boy, dobra że mam YT bo skoro nie mam żadnego sprzętu do grania to chociaż sobie POOGLĄDAM
Opublikowano 6 lutego6 lut 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): xDDDD oh boy, dobra że mam YT bo skoro nie mam żadnego sprzętu do grania to chociaż sobie POOGLĄDAM Na tym lapku, co masz pozostaje tylko YouTube, albo stary Prince of Persia. Top ten best-selling Nintendo Switch games: Mario Kart 8 Deluxe – 67.35M Animal Crossing: New Horizons – 47.44M Super Smash Bros. Ultimate – 35.88M Zelda: Breath of the Wild – 32.62M Super Mario Odyssey – 29.04M Pokemon Sword & Shield – 26.60M Pokemon Scarlet & Violet – 26.38M Zelda: Tears of the Kingdom – 21.55M Super Mario Party – 21.10M New Super Mario Bros. U Deluxe – 18.06M Recently released titles: Super Mario Party Jamboree- 6.17M Zelda: Echoes of Wisdom – 3.91M Paper Mario: The Thousand Year Door – 2.06M Mario & Luigi Brothership – 1.84M Luigi’s Mansion 2 HD – 1.80M Nintendo opchnęło 2x więcej Mario Kart, niż Microsoft Xboxów! Edytowane 6 lutego6 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 6 lutego6 lut Paolo pisałeś że jesteś tu w sumie dla sportu. Czy ten sport to akrobatyka? Bo fikoły i szpagaty mocne
Opublikowano 6 lutego6 lut Coś się zmieniło od kiedy wiemy, że Horizon 5 wjeżdża na PS5 w sumie to nie rozumiem dlaczego jest takie poruszenie bo ja to wolę FH4. I tak niesmak pozostaje bo w nazwie Forza Horizon jest słowo Horizon a to się kojarzy z rudą dziwką szmatą obesraną symbolem PlayStation kurwa ich mać.
Opublikowano 6 lutego6 lut 16 minut temu, drozdu7 napisał(a): Paolo pisałeś że jesteś tu w sumie dla sportu. Czy ten sport to akrobatyka? Bo fikoły i szpagaty mocne można wręcz powiedzieć, że wszystko w temacie 11 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Horizon 5 wjeżdża na PS5 w sumie to nie rozumiem dlaczego jest takie poruszenie bo ja to wolę FH4. Normalna sprawa, najlepsza część dalej na Xboxie, a dla Plejaka najgorsza. Chociaż te ochłapy serii to wciąż najlepsza rzecz jaką spotkała PS5 od wyjścia Returnala.
Opublikowano 6 lutego6 lut 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Normalna sprawa, najlepsza część dalej na Xboxie, a dla Plejaka najgorsza. Paolo ale ty już pisałeś, że waliłeś sobie pod FH5. Nieszczery jesteś jakiś ostatnio
Opublikowano 6 lutego6 lut Po prostu Paweł nie widzę tej walki już za Xboxa, nawet Twój szef mówi że najważniejsze są gry i graj gdzie chcesz. Ja bym powiedział że można się rozejść w pewnym sensie
Opublikowano 6 lutego6 lut Xbox to już tylko maszynka do Gamepassa i tyle, jeśli to zaakceptujecie to można z tym faktem żyć.
Opublikowano 6 lutego6 lut Walka za Xboxa w 2025 Sami włodarze wysrali się na markę, a tu jeszcze latają jakieś niedobitki jak ci żołnierze z Wietnamu, co 20 lat chodzili po dżungli i myśleli, że dalej trwa wojna. Nie ma wojny, zostało tylko hobbystyczne ubliżanie plejstejszon, ale to już tak dla sportu raczej