Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Dzwonił rok 1998, prosił żeby pozdrowić użytkownika Mendrek :shieeet:

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

W ogóle Mendek powinien być twarzą jakiejś kampanii reklamowej VPNów.

"Czy wiesz, że za TWOJE bezpieczeństwo w sieci odpowiada ktoś to nie wie nawet jak zainstalować Spotify? Nie pozwól aby szemrani goście położyli łapy na twoich danych, zabezpiecz się i używaj WezyrVPN - czuj się bezpiecznie i pierdol niebieskie karaluchy z dwolnego miejsca na ziemi, jedynie 21.37 BYN/god"

Opublikowano
32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Sony jest jak yebany Frezer, a Xbox to Songoku SSJ. Niby coś tam łysa pała stawia opór, ale Goku robi z niego miazgę, rozpierdalając typa w drobny mak.

Chyba w pici polo na małe bramki. Bo na pewno nie w grach :)

https://www.psu.com/news/guide-every-ps5-game-that-outperforms-the-xbox-series-x-version/

Cytat

Abonament Xbox też ma gorszy. Droższa cena, mniej gier, brzydszy cloud stream gaming. Kto wybiera Xboxa ponad PlayStation, ten nie zna się na branży ;)

Opublikowano

Co za kłamliwa lista zrobiona w oparciu o premierowe wersje przed patchami. Nie spodziewalem sie niczego wiecej po portalu o playstation

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

O masakra, niezłe starocie, ale od 2021 każda gra już dawno lepsza na XSX, nie mówiąc już o wstecznej bo tam w ogóle wyjaśnienie śmiecia niebieskiego o mile. :obama: 

3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Co za kłamliwa lista zrobiona w oparciu o premierowe wersje przed patchami. Nie spodziewalem sie niczego wiecej po portalu o playstation

watching-you-damage-control-is-fun.jpg

Serio poddajcie się, nie brnijcie dalej już w to szambo bzdur. PlayStation po prostu jest lepsze od Xboxa. Zawsze było. Czas abyście przyznali się do błędu i dołączyli w pokucie do niebieskiego królestwa. Piszcie od dziś, że PlayStation jest najlepszym miejscem do grania, a wasze winy zostaną wybaczone ;)

Opublikowano

O masakra, najgorsze jest, że ktoś przychodzi potem do tematu, czyta mendrka i myśli, że to prawda, a menda nawet sam nie kupił plejki, ogólno dostępnej w sieci? Dlaczego? Bo nie ma na niej nic ciekawego, kurytna. Tak samo jak coś pierdoli o abonamencie Sony, że lepszy a tam gry z komórek za 8zł XDDDDDD

Opublikowano

Mało wam upokorzeń, xboty? Mało wam tych zawiedzionych nadziei? Tym pluciem wam w twarz kolejnymi konferencjami, tym brakiem ex'ów, tymi przesunięciami premier i grami klatkującymi nawet na pokazach. Po co się tak dalej oszukiwać? Macie tylko jedno życie. Zamiast przegrywać je na Xboxie, wygrajcie je na PlayStation ;)

Opublikowano

ten twoj profil nie bardzo przekonuje mnie, ze cokolwiek wygrywasz xd

Opublikowano
3 godziny temu, 20inchDT napisał:

Tam chuj z Eunie czy Mio, ale Melka jaka piękna jest w 3 :wub:

Boty widzę odkąd zostały wyruchane i porzucone przez grubego teraz szukają szczęścia u mangowych dziewczynek. Upadek? Nie to już było dawno, to jest taplanie się we własnym gównie :shieeet:

Opublikowano

patrząc po tym w co gra włącza Mendrek to jakby pokonał nienawiść do xboxa to byłby szczęśliwym człowiekiem z gamepassem 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

jRPG to dowód na to, że jako gatunek - zawiedliśmy.

A tam, stare Finale czy takie Vagrant Story dawały radę. Albo cudowne mariaże typu Parasite EVE :wub: No ale to były GRY a nie jakieś hentaje dla zboczeńców.

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Boty widzę odkąd zostały wyruchane i porzucone przez grubego teraz szukają szczęścia u mangowych dziewczynek. Upadek?

xenoblade-chronicles-defnitive-adition-m

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

patrząc po tym w co gra włącza Mendrek to jakby pokonał nienawiść do xboxa to byłby szczęśliwym człowiekiem z gamepassem 

Mendrek nawet gier z Plejki nie lubi, a ty chcesz go namawiać na inne sprzęty? xd Przypominam, że ten pojeb napisał kiedys felieton na PPE nt. Master Chiefa chociaż w życiu nie grał w Halo, ten gość to żywy mem i dowód na to, że zamknięcie ogólnodostępnych szpitali psychiatrycznych było błędem.

3 minuty temu, izon napisał:

A tam, stare Finale czy takie Vagrant Story dawały radę. Albo cudowne mariaże typu Parasite EVE :wub: No ale to były GRY a nie jakieś hentaje dla zboczeńców.

no wiadomka, ale dzisiaj jRPGi są jak gry taneczne na matach - niby można, ale po co?

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

Też mi się tak wydaje, że Mendrek odnalazłby się w tych wszystkich niskobudżetowych gierkach i indykach dodowanych do Game Passa. Na szczęście jednak nienawiść do Xboxa jest silniejsza. Mówię na szczęście, bo nikt lepiej nie zachęca do Xboxa i zniechęca do Plejki niż Mendrek

Opublikowano

Pierdolenie o szopenie. Takie xenoblade zjada dupą te jrpgi z psx i gameplayowo i fabularnie. Jestescie starzy, znudzeni grami i uprzedzeni.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Pierdolenie o szopenie. Takie xenoblade zjada dupą te jrpgi z psx i gameplayowo i fabularnie

No niestety, ale za bardzo niszowe i japońskie dla większości z nas. Pomyśl, że teraz miałbym inwestować pewnie z 200h na remaster jedynki, dodatek do niej i chujową dwójkę żeby docenić XB3. xddd no nie ma szans, warto więc popluć nieco na dziwadło aby FOMO nie bolało zbyt mocno

Opublikowano

Jakie 200, 50h razem z jakimis sidequestami w 1 i samo mieso, a nie jak w tych gniotach final fantasy co 5 krokow random encounter i szybkie naciskanie x zeby skonczyc walke

Opublikowano
19 minut temu, ASX napisał:

Też mi się tak wydaje, że Mendrek odnalazłby się w tych wszystkich niskobudżetowych gierkach i indykach dodowanych do Game Passa. Na szczęście jednak nienawiść do Xboxa jest silniejsza.

Ale ja nie nienawidzę Xboxa, po prostu uważam że PlayStation to lepszy wybór, bo stoją za tym fakty.

Game Pass? Może, może. Może gdybym nie miał kalkulatora? No bo sorry, czemu mam płacić za coś co kosztuje 680 PLN, a nie 480. Czemu mam kupować coś co ma 430 gier, a nie ponad 800 gier? Czemu mam brać co ma gorszą jakość cloud streamingu, skoro mogę kupić coś co ma lepszą jakość streamingu?

Czemu @ASXpróbujesz mi wcisnąć GORSZY produkt na rynku i wmawiasz mi, że to nienawiść gdy go nie chcę kupić?
Bo ci za to płacą? Ok, ale wtedy to zm, scammerze ;)

Opublikowano
59 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No niestety, ale za bardzo niszowe i japońskie dla większości z nas. Pomyśl, że teraz miałbym inwestować pewnie z 200h na remaster jedynki, dodatek do niej i chujową dwójkę żeby docenić XB3. xddd no nie ma szans, warto więc popluć nieco na dziwadło aby FOMO nie bolało zbyt mocno

Jedynka dosc krótka, z dwojki tylko zakonczenie na youtube trzeba obejrzec, a trojka to złoto:banderas:

Opublikowano

Co to się odpyerdala, mendrek i najgłupszy człowiek w internecie, obaj znaniu z wielu wstydliwych rzeczy, ale NA PEWNO NIE Z POSIADANIA PLEJŚMIECIARY5 :shieeet: :obama:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiadomo lepiej w wowie pobiegać samicą Tauren-nekromantką 30 razy tyle w grze z 2004 w piwnicy. Ciekawe czy poszczególne questy czytają te wariaty od deski do deski żeby zrozumieć lore xd