Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ale to już na serio musi być hit jak ludziom się nawet w GP nie chce sprawdzić xd

Serio nikt się nie obrazi zielone matołki jak przyznacie ze ta gra to ścierwo jebane.

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 744,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Godzinę temu, Beelzeboss napisał(a):

Byłoby, ze takich gierek AA nam potrzeba jak to krychu zauważył w temacie thaumaturge czy banishers (albo nawet obu). Takich hipokrytów jak rozi czy krzychu tu pełno, wystarczy przejrzec ich posty.

The Thaumaturge polecam mocno :cool2:

Ze store na Islandii ~94 zł :leo:

Opublikowano

Już biegnę rzucić Rebirtha żeby zagrać w ałał tylko dlatego, że wyszło i jest NOWE, no, yhy, bankowo. Jak będzie susza w chuj to się włączy.

A żeby nie było to Rebirth z tymi gównoubisoftowymi znacznikami to też przegina ostro :kekw: Wejdź na wieżę, wciśnij Y, znajdź kryształek, wciśnij Y trzy razy. Niesamowita sprawa, w 9 rozdziale chyba olewam takie guwnoaktywności ciepłym moczem i idę do przodu z fabułką, dopiero tam samo gęste idzie

Opublikowano
13 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Ale to już na serio musi być hit jak ludziom się nawet w GP nie chce sprawdzić xd

premiera o 19!

14 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

przyznacie ze ta gra to ścierwo jebane

To GOTY tego miesiąca

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

9km7rq.gif.dfe4e2d215c4355287c8a8ae9473b6f7.gif

Logo ałał tam powinno być, bo jak pan Xbox wydał NG2 Black za pieniążek spencera to rzuciłem tego Fajnala w pizdu na bite cztery dni, żeby zanurzyć się w tym arcydziele :fsg: A ałał no to takie tam no, idzie se chopek z toporem i bije ryboludzi

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał(a):

NG2 Black

wybacz ale nie widzę nigdzie loga Xbox/Microsoft Games Studios w przypadku tej gry

8 minut temu, Bzduras napisał(a):

A ałał no to takie tam no, idzie se chopek z toporem i bije ryboludzi

no to jest podobne co pisałem w temacie Awoved, że można jak masz ograne praktycznie wszystko a jak nie masz to zawsze się znajdzie coś lepszego :niki:

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

wybacz ale nie widzę nigdzie loga Xbox/Microsoft Games Studios w przypadku tej gry

Jesteś czujny, a tak naprawdę to Ninja Gaiden 4 dopiero pieniążek od spencera weźmie

2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

no to jest podobne co pisałem w temacie Awoved, że można jak masz ograne praktycznie wszystko a jak nie masz to zawsze się znajdzie coś lepszego :niki:

A nie że sraka na gracza i na chuj to żyje? To musiałem Cię pomylić z potężnym krystianem na misji

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

A nie że sraka na gracza i na chuj to żyje? To musiałem Cię pomylić z potężnym krystianem na misji

pisałem jeszcze, że nie do końca pasuje mi taka stylówa gier i że w TPP wygląda to tak jakby to świat przesuwał się pod postacią a nie postać poruszała po świecie, i że Rysław grifter pobił menela i uciekł do Bośni. Wchodziłem w temat dla jęków Paola :sir:

Opublikowano

Już chyba bym wolał w Pentimenta pograć, bo tam przynajmniej scenariusz jest dobry :niki:

Opublikowano

Dowództwo jest z ciebie dumne żołnierzu, jeszcze tego menelobójcę nadającego z rumuńskiej piwnicy wklej w statusy i może znajdzie się jakaś zniżka -5zł na plejstulejszyn store

Opublikowano

Ale czemu tak ostro o skillupie?

Opublikowano

Fajnie jakby gry Sony były poddawane tak wnikliwej analizie jeśli chodzi o wpływ gracza na świat itp ;)

Chociaż tu na forum nie można nawet wkleić Alojki jak szczela z łuku bo to nie dobra jest

Opublikowano

3 dni temu Kiszczak publikuje swoje pierwsze i OSTATNIE wrażenia z Avowed:

image.png.7430fd71318a4be2bbd58aecc7fc0f56.png

ten sam Kiszczak gdy zauważył że materiały jebiące Avowed dobrze się klikają:

image.png.6f2b72ce2d32e34a858e660ea7e75781.png

image.png.4212153517d0f384236c5f0e7a9e2c88.png

image.png.1b2a75a9809952a2e72dd7654248eb56.png

trzeba mu oddać monetyzyje trendy prawie niczym Ator z czy to już

Spoiler

Zaczęło się? #ator (@M.....s) :: Wykop.pl

Opublikowano

Czekamy na film "Kiszczak powinien ZAMKNĄĆ morde" :)

Opublikowano

Gość czasem powie coś mądrego gdy chce żeby gry były zwyczajnie lepsze. Ale oczywiście robi to kurewsko wybiórczo, tam gdzie dobrze sie klika. A klika się jad i kontrowersyjne opinie typu Wiedźmin 3 był hujowy

Opublikowano

Ja już nie mogę się doczekać Avowed 2

Spoiler

a potem Outer Worlds 3 :banderas:

Opublikowano

OW2 -> AW 2 -> OW3 -> AW3 wygląda jak nieskończona spirala przeciętności, ale Obisidan chce życ 100 lat, więc może.