Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ale to już na serio musi być hit jak ludziom się nawet w GP nie chce sprawdzić xd

Serio nikt się nie obrazi zielone matołki jak przyznacie ze ta gra to ścierwo jebane.

• Odpowiedzi 33,8 tys.
  • Wyświetleń 681,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Godzinę temu, Beelzeboss napisał(a):

Byłoby, ze takich gierek AA nam potrzeba jak to krychu zauważył w temacie thaumaturge czy banishers (albo nawet obu). Takich hipokrytów jak rozi czy krzychu tu pełno, wystarczy przejrzec ich posty.

The Thaumaturge polecam mocno :cool2:

Ze store na Islandii ~94 zł :leo:

Opublikowano

Już biegnę rzucić Rebirtha żeby zagrać w ałał tylko dlatego, że wyszło i jest NOWE, no, yhy, bankowo. Jak będzie susza w chuj to się włączy.

A żeby nie było to Rebirth z tymi gównoubisoftowymi znacznikami to też przegina ostro :kekw: Wejdź na wieżę, wciśnij Y, znajdź kryształek, wciśnij Y trzy razy. Niesamowita sprawa, w 9 rozdziale chyba olewam takie guwnoaktywności ciepłym moczem i idę do przodu z fabułką, dopiero tam samo gęste idzie

Opublikowano
13 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Ale to już na serio musi być hit jak ludziom się nawet w GP nie chce sprawdzić xd

premiera o 19!

14 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

przyznacie ze ta gra to ścierwo jebane

To GOTY tego miesiąca

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

9km7rq.gif.dfe4e2d215c4355287c8a8ae9473b6f7.gif

Logo ałał tam powinno być, bo jak pan Xbox wydał NG2 Black za pieniążek spencera to rzuciłem tego Fajnala w pizdu na bite cztery dni, żeby zanurzyć się w tym arcydziele :fsg: A ałał no to takie tam no, idzie se chopek z toporem i bije ryboludzi

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał(a):

NG2 Black

wybacz ale nie widzę nigdzie loga Xbox/Microsoft Games Studios w przypadku tej gry

8 minut temu, Bzduras napisał(a):

A ałał no to takie tam no, idzie se chopek z toporem i bije ryboludzi

no to jest podobne co pisałem w temacie Awoved, że można jak masz ograne praktycznie wszystko a jak nie masz to zawsze się znajdzie coś lepszego :niki:

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

wybacz ale nie widzę nigdzie loga Xbox/Microsoft Games Studios w przypadku tej gry

Jesteś czujny, a tak naprawdę to Ninja Gaiden 4 dopiero pieniążek od spencera weźmie

2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

no to jest podobne co pisałem w temacie Awoved, że można jak masz ograne praktycznie wszystko a jak nie masz to zawsze się znajdzie coś lepszego :niki:

A nie że sraka na gracza i na chuj to żyje? To musiałem Cię pomylić z potężnym krystianem na misji

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

A nie że sraka na gracza i na chuj to żyje? To musiałem Cię pomylić z potężnym krystianem na misji

pisałem jeszcze, że nie do końca pasuje mi taka stylówa gier i że w TPP wygląda to tak jakby to świat przesuwał się pod postacią a nie postać poruszała po świecie, i że Rysław grifter pobił menela i uciekł do Bośni. Wchodziłem w temat dla jęków Paola :sir:

Opublikowano

Już chyba bym wolał w Pentimenta pograć, bo tam przynajmniej scenariusz jest dobry :niki:

Opublikowano

Dowództwo jest z ciebie dumne żołnierzu, jeszcze tego menelobójcę nadającego z rumuńskiej piwnicy wklej w statusy i może znajdzie się jakaś zniżka -5zł na plejstulejszyn store

Opublikowano

Ale czemu tak ostro o skillupie?

Opublikowano

Fajnie jakby gry Sony były poddawane tak wnikliwej analizie jeśli chodzi o wpływ gracza na świat itp ;)

Chociaż tu na forum nie można nawet wkleić Alojki jak szczela z łuku bo to nie dobra jest

Opublikowano

3 dni temu Kiszczak publikuje swoje pierwsze i OSTATNIE wrażenia z Avowed:

image.png.7430fd71318a4be2bbd58aecc7fc0f56.png

ten sam Kiszczak gdy zauważył że materiały jebiące Avowed dobrze się klikają:

image.png.6f2b72ce2d32e34a858e660ea7e75781.png

image.png.4212153517d0f384236c5f0e7a9e2c88.png

image.png.1b2a75a9809952a2e72dd7654248eb56.png

trzeba mu oddać monetyzyje trendy prawie niczym Ator z czy to już

Spoiler

Zaczęło się? #ator (@M.....s) :: Wykop.pl

Opublikowano

Czekamy na film "Kiszczak powinien ZAMKNĄĆ morde" :)

Opublikowano

Gość czasem powie coś mądrego gdy chce żeby gry były zwyczajnie lepsze. Ale oczywiście robi to kurewsko wybiórczo, tam gdzie dobrze sie klika. A klika się jad i kontrowersyjne opinie typu Wiedźmin 3 był hujowy

Opublikowano

Ja już nie mogę się doczekać Avowed 2

Spoiler

a potem Outer Worlds 3 :banderas:

Opublikowano

OW2 -> AW 2 -> OW3 -> AW3 wygląda jak nieskończona spirala przeciętności, ale Obisidan chce życ 100 lat, więc może.