Opublikowano 18 lutego18 lut Ale to już na serio musi być hit jak ludziom się nawet w GP nie chce sprawdzić xd Serio nikt się nie obrazi zielone matołki jak przyznacie ze ta gra to ścierwo jebane.
Opublikowano 18 lutego18 lut Godzinę temu, Beelzeboss napisał(a): Byłoby, ze takich gierek AA nam potrzeba jak to krychu zauważył w temacie thaumaturge czy banishers (albo nawet obu). Takich hipokrytów jak rozi czy krzychu tu pełno, wystarczy przejrzec ich posty. The Thaumaturge polecam mocno Ze store na Islandii ~94 zł
Opublikowano 18 lutego18 lut Już biegnę rzucić Rebirtha żeby zagrać w ałał tylko dlatego, że wyszło i jest NOWE, no, yhy, bankowo. Jak będzie susza w chuj to się włączy. A żeby nie było to Rebirth z tymi gównoubisoftowymi znacznikami to też przegina ostro Wejdź na wieżę, wciśnij Y, znajdź kryształek, wciśnij Y trzy razy. Niesamowita sprawa, w 9 rozdziale chyba olewam takie guwnoaktywności ciepłym moczem i idę do przodu z fabułką, dopiero tam samo gęste idzie
Opublikowano 18 lutego18 lut 13 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Ale to już na serio musi być hit jak ludziom się nawet w GP nie chce sprawdzić xd premiera o 19! 14 minut temu, Donatello1991 napisał(a): przyznacie ze ta gra to ścierwo jebane To GOTY tego miesiąca
Opublikowano 18 lutego18 lut 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Logo ałał tam powinno być, bo jak pan Xbox wydał NG2 Black za pieniążek spencera to rzuciłem tego Fajnala w pizdu na bite cztery dni, żeby zanurzyć się w tym arcydziele A ałał no to takie tam no, idzie se chopek z toporem i bije ryboludzi
Opublikowano 18 lutego18 lut 6 minut temu, Bzduras napisał(a): NG2 Black wybacz ale nie widzę nigdzie loga Xbox/Microsoft Games Studios w przypadku tej gry 8 minut temu, Bzduras napisał(a): A ałał no to takie tam no, idzie se chopek z toporem i bije ryboludzi no to jest podobne co pisałem w temacie Awoved, że można jak masz ograne praktycznie wszystko a jak nie masz to zawsze się znajdzie coś lepszego
Opublikowano 18 lutego18 lut Teraz, Krzysztof93 napisał(a): wybacz ale nie widzę nigdzie loga Xbox/Microsoft Games Studios w przypadku tej gry Jesteś czujny, a tak naprawdę to Ninja Gaiden 4 dopiero pieniążek od spencera weźmie 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): no to jest podobne co pisałem w temacie Awoved, że można jak masz ograne praktycznie wszystko a jak nie masz to zawsze się znajdzie coś lepszego A nie że sraka na gracza i na chuj to żyje? To musiałem Cię pomylić z potężnym krystianem na misji
Opublikowano 18 lutego18 lut Teraz, Bzduras napisał(a): A nie że sraka na gracza i na chuj to żyje? To musiałem Cię pomylić z potężnym krystianem na misji pisałem jeszcze, że nie do końca pasuje mi taka stylówa gier i że w TPP wygląda to tak jakby to świat przesuwał się pod postacią a nie postać poruszała po świecie, i że Rysław grifter pobił menela i uciekł do Bośni. Wchodziłem w temat dla jęków Paola
Opublikowano 18 lutego18 lut Już chyba bym wolał w Pentimenta pograć, bo tam przynajmniej scenariusz jest dobry
Opublikowano 18 lutego18 lut Dowództwo jest z ciebie dumne żołnierzu, jeszcze tego menelobójcę nadającego z rumuńskiej piwnicy wklej w statusy i może znajdzie się jakaś zniżka -5zł na plejstulejszyn store
Opublikowano 18 lutego18 lut Nie macie swojego rozumu?? Tyle lat siedzenia w giereczkowie a światopogląd muszą wam kształtować jakieś zjeby z youtube
Opublikowano 18 lutego18 lut Kolejny dzień i Krycha wciąż nie może przeboleć Avowed. W tym pustym łbie zamieszkać może całe Obsidian z pełną menażerią Pokemonów z BabyInc.
Opublikowano 18 lutego18 lut Fajnie jakby gry Sony były poddawane tak wnikliwej analizie jeśli chodzi o wpływ gracza na świat itp Chociaż tu na forum nie można nawet wkleić Alojki jak szczela z łuku bo to nie dobra jest
Opublikowano 18 lutego18 lut 3 dni temu Kiszczak publikuje swoje pierwsze i OSTATNIE wrażenia z Avowed: ten sam Kiszczak gdy zauważył że materiały jebiące Avowed dobrze się klikają: trzeba mu oddać monetyzyje trendy prawie niczym Ator z czy to już Spoiler
Opublikowano 18 lutego18 lut Gość czasem powie coś mądrego gdy chce żeby gry były zwyczajnie lepsze. Ale oczywiście robi to kurewsko wybiórczo, tam gdzie dobrze sie klika. A klika się jad i kontrowersyjne opinie typu Wiedźmin 3 był hujowy
Opublikowano 18 lutego18 lut OW2 -> AW 2 -> OW3 -> AW3 wygląda jak nieskończona spirala przeciętności, ale Obisidan chce życ 100 lat, więc może.