Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Paolo gra w wowa więc nic nam to nie mówi gdy napisze że jakaś gra jest fajna :/

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Sam miód i orzeszki 
9kq78w.jpg.848cfe2d0781cfeab91147b9fe387c4f.jpg

Avowed smakuje jak danie z państwowego szpitala, smacznego więc!

Opublikowano

A to już inna bajka, ale chyba leczenie wowa nie łapie się na refundację z NFZu - nie wiem, na szczęście w mojej rodzinie nikt na to nie chorował

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

A to już inna bajka, ale chyba leczenie wowa nie łapie się na refundację z NFZu - nie wiem, na szczęście w mojej rodzinie nikt na to nie chorował

a to jest mega proste, ja grałem w WoWa wystarczy być świadomym, że gimnazjum się skończyło. Tylko tyle i aż tyle :kekw:

2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Avowed smakuje jak danie z państwowego szpitala, smacznego więc!

przecież ja sobie jajcuje, ciekawe czy Paolo będzie na tyle uparty by ukończyć Awoved

Opublikowano

Wyszedł znakomity “Metroid” 2D, a Pablo gra w erpega na 6, bo jest za darmo. Z jednej strony oszczędzasz pieniądze, ale z drugiej marnujesz czas na gówno gierki, tym właśnie jest GP.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

a to jest mega proste, ja grałem w WoWa wystarczy być świadomym, że gimnazjum się skończyło. Tylko tyle i aż tyle :kekw:

przecież ja sobie jajcuje, ciekawe czy Paolo będzie na tyle uparty by ukończyć Awoved

No wiem, ja też.  

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Wyszedł znakomity “Metroid” 2D, a Pablo gra w erpega na 6, bo jest za darmo. Z jednej strony oszczędzasz pieniądze, ale z drugiej marnujesz czas na gówno gierki, tym właśnie jest GP.

ten rpg na 6 ma lepsze recenzje niż Donkey Kong którego propagandę uskuteczniałeś przez kilka tygodni. Może by tak w ramach rozwoju duchowego pozwolić ludziom grać w co im się podoba? 

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Piękne, mądre a zarazem inspirujące słowa zdrowy! Dobrze że jesteś, Nintendo potrzebuje takich forumowiczów 

Opublikowano

Krystian nadal na misji, takiego preorder DLC i to za darmo ekskluzywnie dla użytkowników FPE żadna gierka nie dostanie :banderas: Dzięki obsidiana

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał(a):

ten rpg na 6 ma lepsze recenzje niż Donkey Kong którego propagandę uskuteczniałeś przez kilka tygodni. Może by tak w ramach rozwoju duchowego pozwolić ludziom grać w co im się podoba? 

To jest CW, żeby się pośmiać, czy wytknąć nieudolność danego korpo. Graj w co chcesz, nie mój czas ;)

Opublikowano
5 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Czy mowa o Guns of Fury? Czemu skasowana temat tej gry?

Opublikowano
7 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Który to Metroid? Ja bym nie wycierał sobie mordy doskonałością serii Nintendo porównując ją do jakiegoś bieda indora. :)

3 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Krystian nadal na misji, takiego preorder DLC i to za darmo ekskluzywnie dla użytkowników FPE żadna gierka nie dostanie :banderas: Dzięki obsidiana

W tej pustej bani zmieściłoby się całe Obsidian.

z biurowcem

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Który to Metroid? Ja bym nie wycierał sobie mordy doskonałością serii Nintendo porównując ją do jakiegoś bieda indora. :)

W tej pustej bani zmieściłoby się całe Obsidian.

z biurowcem

Jutro wychodzi dobre RPG w gamepassie, zobacz wowiarzu, może wreszcie dojdziesz.

Opublikowano

To jest niesamowite jak wielkie spustoszenie w klaperskich łbach sieje martwy Xbox.

Nie ma takiej drugiej grupy w internecie chyba która musi tak bardzo skupiać się na sprzęcie który ich nie interesuje i którego nie lubią. Na każdym kroku podkreślanie jakiejś swojej wyższości, oczywiście w kontekście konkretnie Xboxa (bo PC wyjmujemy z równania bo tak). 

Najwięksi hipokryci w necie? Zdecydowanie 

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał(a):

To jest niesamowite jak wielkie spustoszenie w klaperskich łbach sieje martwy Xbox.

jajca niesłychane 

Opublikowano

Jakby ta gra nie była robiona przez XGS to roast byłby na poziomie Concord, albo nowego DA, a tak obrona Częstochowy, jakby to była chociażby najlepsza premiera w Gamepassie na ten rok, a nawet nie skończy w top10. 

Opublikowano
17 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Nie ma takiej drugiej grupy w internecie chyba która musi tak bardzo skupiać się na sprzęcie który ich nie interesuje i którego nie lubią.

XDDDD typ to napisał, przeczytał i wysłał

Opublikowano

Wycie w temacie Avowed, coś niesamowitego. Martwy Xbox wciąż powoduje pieczenie pizdy i spustoszenie w tych zakutych, niebieskich łbach. Nawet mejmowi żyjącemu w swoim matrixie lekko popuszcza zwieracz z nerwów, bo jebany Xbox wciąż nie chce zdechnąć.

4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Jakby ta gra nie była robiona przez XGS to roast byłby na poziomie Concord, albo nowego DA, a tak obrona Częstochowy, jakby to była chociażby najlepsza premiera w Gamepassie na ten rok, a nawet nie skończy w top10. 

Po prostu wyszła bardzo dobra gra w ciekawym uniwersum, a kaperskim zostaje liczenie, że coś spadnie z pańskiego stołu. Głód w tym waszym piździchowie jak nigdy, ale spokojnie - za moment premiera South of MIdnight i DOOMa. Pamiętaj o zapasie maści, bo dupsko pęknie Ci jeszcze kilka razy w tym roku. :banderas:

Opublikowano

Premiery każdej gry MS'u
- o jeju jak was boli 
- o kyrje elejson ale Xbox wywołuje zamieszanie
- potężny Microsoft 
- Sony też ma średnie gry
- niesamowite jak bardzo was to obchodzi
- o kurde faja szkalują 
- jebać milicję PlayStation
- takich gier też potrzeba
- miód
- pański stół 
- przejdę kiedyś, na pewno wrócę!

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Czy mowa o Guns of Fury? Czemu skasowana temat tej gry?

Bo to jest średniak 4/10, żaden tam czysty fun, męczyłem się niemiłosiernie, nie kupuj!

Spoiler

IMG-8303.png

:banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

- o jeju jak was boli 
- o kyrje elejson ale Xbox wywołuje zamieszanie

A weź przeglądnij ostatnie 10 stron tematu ałał i powiedz tak z reką na serduszku, że tak nie jest, a fani plejstulejszon co nawet koło gry nie stali to potulne gołąbeczki niosące gałązkę oliwną na znak pokoju :)

Opublikowano

Myślę, że to już czas, że powstała gra Xbox vs Playstation Battle Royale. 

Opublikowano

Ja już jestem po etapie pokojowych rozmów. Jeszcze myślałem, że któryś z naczelnych klaperskich faktycznie gra w gry i zależy im głównie na nich, a nie platformie, ale to mrzonka. Że idzie porozmawiać w normalnych tematach, ale te karaluchy dostają szału pizdy na widok czegokolwiek na Xboxa - jak gra ma dobre oceny to kupione, jak chujowe to jakość gamepassa. W gamepassie nie ma ani jednej dobrej gry, na Xboxie to samo. DOOM wyjdzie to i tak będzie chujowy, bo jedyny dobry to ten sprzed Microsoftu. DriveClub najlepszy. 7/10 na Plejce to perła, na Xboxie 8/10 to gówno. 

Klapy?