Opublikowano 19 lutego19 lut Paolo gra w wowa więc nic nam to nie mówi gdy napisze że jakaś gra jest fajna
Opublikowano 19 lutego19 lut 6 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Sam miód i orzeszki Avowed smakuje jak danie z państwowego szpitala, smacznego więc!
Opublikowano 19 lutego19 lut A to już inna bajka, ale chyba leczenie wowa nie łapie się na refundację z NFZu - nie wiem, na szczęście w mojej rodzinie nikt na to nie chorował
Opublikowano 19 lutego19 lut 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): A to już inna bajka, ale chyba leczenie wowa nie łapie się na refundację z NFZu - nie wiem, na szczęście w mojej rodzinie nikt na to nie chorował a to jest mega proste, ja grałem w WoWa wystarczy być świadomym, że gimnazjum się skończyło. Tylko tyle i aż tyle 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Avowed smakuje jak danie z państwowego szpitala, smacznego więc! przecież ja sobie jajcuje, ciekawe czy Paolo będzie na tyle uparty by ukończyć Awoved
Opublikowano 19 lutego19 lut Wyszedł znakomity “Metroid” 2D, a Pablo gra w erpega na 6, bo jest za darmo. Z jednej strony oszczędzasz pieniądze, ale z drugiej marnujesz czas na gówno gierki, tym właśnie jest GP.
Opublikowano 19 lutego19 lut Teraz, Krzysztof93 napisał(a): a to jest mega proste, ja grałem w WoWa wystarczy być świadomym, że gimnazjum się skończyło. Tylko tyle i aż tyle przecież ja sobie jajcuje, ciekawe czy Paolo będzie na tyle uparty by ukończyć Awoved No wiem, ja też.
Opublikowano 19 lutego19 lut 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Wyszedł znakomity “Metroid” 2D, a Pablo gra w erpega na 6, bo jest za darmo. Z jednej strony oszczędzasz pieniądze, ale z drugiej marnujesz czas na gówno gierki, tym właśnie jest GP. ten rpg na 6 ma lepsze recenzje niż Donkey Kong którego propagandę uskuteczniałeś przez kilka tygodni. Może by tak w ramach rozwoju duchowego pozwolić ludziom grać w co im się podoba?
Opublikowano 19 lutego19 lut 3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Wyszedł znakomity “Metroid” 2D, a Pablo gra w erpega na 6, bo jest za darmo. Z jednej strony oszczędzasz pieniądze, ale z drugiej marnujesz czas na gówno gierki, tym właśnie jest GP. Piękne, mądre a zarazem inspirujące słowa zdrowy! Dobrze że jesteś, Nintendo potrzebuje takich forumowiczów
Opublikowano 19 lutego19 lut Krystian nadal na misji, takiego preorder DLC i to za darmo ekskluzywnie dla użytkowników FPE żadna gierka nie dostanie Dzięki obsidiana
Opublikowano 19 lutego19 lut 1 minutę temu, ASX napisał(a): ten rpg na 6 ma lepsze recenzje niż Donkey Kong którego propagandę uskuteczniałeś przez kilka tygodni. Może by tak w ramach rozwoju duchowego pozwolić ludziom grać w co im się podoba? To jest CW, żeby się pośmiać, czy wytknąć nieudolność danego korpo. Graj w co chcesz, nie mój czas
Opublikowano 19 lutego19 lut 5 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Wyszedł znakomity “Metroid” 2D, a Pablo gra w erpega na 6, bo jest za darmo. Z jednej strony oszczędzasz pieniądze, ale z drugiej marnujesz czas na gówno gierki, tym właśnie jest GP. Czy mowa o Guns of Fury? Czemu skasowana temat tej gry?
Opublikowano 19 lutego19 lut 7 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Wyszedł znakomity “Metroid” 2D, a Pablo gra w erpega na 6, bo jest za darmo. Z jednej strony oszczędzasz pieniądze, ale z drugiej marnujesz czas na gówno gierki, tym właśnie jest GP. Który to Metroid? Ja bym nie wycierał sobie mordy doskonałością serii Nintendo porównując ją do jakiegoś bieda indora. 3 minuty temu, Bzduras napisał(a): Krystian nadal na misji, takiego preorder DLC i to za darmo ekskluzywnie dla użytkowników FPE żadna gierka nie dostanie Dzięki obsidiana W tej pustej bani zmieściłoby się całe Obsidian. z biurowcem
Opublikowano 19 lutego19 lut 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Który to Metroid? Ja bym nie wycierał sobie mordy doskonałością serii Nintendo porównując ją do jakiegoś bieda indora. W tej pustej bani zmieściłoby się całe Obsidian. z biurowcem Jutro wychodzi dobre RPG w gamepassie, zobacz wowiarzu, może wreszcie dojdziesz.
Opublikowano 19 lutego19 lut To jest niesamowite jak wielkie spustoszenie w klaperskich łbach sieje martwy Xbox. Nie ma takiej drugiej grupy w internecie chyba która musi tak bardzo skupiać się na sprzęcie który ich nie interesuje i którego nie lubią. Na każdym kroku podkreślanie jakiejś swojej wyższości, oczywiście w kontekście konkretnie Xboxa (bo PC wyjmujemy z równania bo tak). Najwięksi hipokryci w necie? Zdecydowanie
Opublikowano 19 lutego19 lut Doszedłem widząc widząc wasze pęknięte dupska w temacie Avowed. Nawet karaluchy jak czarny69 wyszły z nor.
Opublikowano 19 lutego19 lut Teraz, drozdu7 napisał(a): To jest niesamowite jak wielkie spustoszenie w klaperskich łbach sieje martwy Xbox. jajca niesłychane
Opublikowano 19 lutego19 lut Jakby ta gra nie była robiona przez XGS to roast byłby na poziomie Concord, albo nowego DA, a tak obrona Częstochowy, jakby to była chociażby najlepsza premiera w Gamepassie na ten rok, a nawet nie skończy w top10.
Opublikowano 19 lutego19 lut 17 minut temu, drozdu7 napisał(a): Nie ma takiej drugiej grupy w internecie chyba która musi tak bardzo skupiać się na sprzęcie który ich nie interesuje i którego nie lubią. XDDDD typ to napisał, przeczytał i wysłał
Opublikowano 19 lutego19 lut Wycie w temacie Avowed, coś niesamowitego. Martwy Xbox wciąż powoduje pieczenie pizdy i spustoszenie w tych zakutych, niebieskich łbach. Nawet mejmowi żyjącemu w swoim matrixie lekko popuszcza zwieracz z nerwów, bo jebany Xbox wciąż nie chce zdechnąć. 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jakby ta gra nie była robiona przez XGS to roast byłby na poziomie Concord, albo nowego DA, a tak obrona Częstochowy, jakby to była chociażby najlepsza premiera w Gamepassie na ten rok, a nawet nie skończy w top10. Po prostu wyszła bardzo dobra gra w ciekawym uniwersum, a kaperskim zostaje liczenie, że coś spadnie z pańskiego stołu. Głód w tym waszym piździchowie jak nigdy, ale spokojnie - za moment premiera South of MIdnight i DOOMa. Pamiętaj o zapasie maści, bo dupsko pęknie Ci jeszcze kilka razy w tym roku.
Opublikowano 19 lutego19 lut Premiery każdej gry MS'u - o jeju jak was boli - o kyrje elejson ale Xbox wywołuje zamieszanie - potężny Microsoft - Sony też ma średnie gry - niesamowite jak bardzo was to obchodzi - o kurde faja szkalują - jebać milicję PlayStation - takich gier też potrzeba - miód - pański stół - przejdę kiedyś, na pewno wrócę!
Opublikowano 19 lutego19 lut 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Czy mowa o Guns of Fury? Czemu skasowana temat tej gry? Bo to jest średniak 4/10, żaden tam czysty fun, męczyłem się niemiłosiernie, nie kupuj! Spoiler
Opublikowano 19 lutego19 lut 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): - o jeju jak was boli - o kyrje elejson ale Xbox wywołuje zamieszanie A weź przeglądnij ostatnie 10 stron tematu ałał i powiedz tak z reką na serduszku, że tak nie jest, a fani plejstulejszon co nawet koło gry nie stali to potulne gołąbeczki niosące gałązkę oliwną na znak pokoju
Opublikowano 19 lutego19 lut Myślę, że to już czas, że powstała gra Xbox vs Playstation Battle Royale.
Opublikowano 19 lutego19 lut Ja już jestem po etapie pokojowych rozmów. Jeszcze myślałem, że któryś z naczelnych klaperskich faktycznie gra w gry i zależy im głównie na nich, a nie platformie, ale to mrzonka. Że idzie porozmawiać w normalnych tematach, ale te karaluchy dostają szału pizdy na widok czegokolwiek na Xboxa - jak gra ma dobre oceny to kupione, jak chujowe to jakość gamepassa. W gamepassie nie ma ani jednej dobrej gry, na Xboxie to samo. DOOM wyjdzie to i tak będzie chujowy, bo jedyny dobry to ten sprzed Microsoftu. DriveClub najlepszy. 7/10 na Plejce to perła, na Xboxie 8/10 to gówno. Klapy?