Opublikowano 20 lutego20 lut 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Switch? Konsola jednej gry. mocne , ja to zwykle mówię, że trzech gier.
Opublikowano 20 lutego20 lut Xdd Paweł ja wszystko rozumiem, ale walka za Xboxa w tym momencie? Nawet dla mnie nie ma to już sensu
Opublikowano 20 lutego20 lut Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): klapy: polska to ważny rynek dla PlayStation! also klapy: piractwo, wyścigi do paczkomatu, składki, gry i abonament od turka, piractwo Sony: zwijamy się z PL klapy: Polski oddział Playstation kolejną ofiarą Gamepassa.
Opublikowano 20 lutego20 lut Jebany Xbox - gdyby nie on to dalej gralibyśmy na kablu, bezpośrednio z nośników, bez wstrętnego patchowania, GAASów i podłączania konsoli do sieci. ;/
Opublikowano 20 lutego20 lut Ej Paweł a naświetlisz mi czemu firma która kocha swój konsolowy fanbase, nie sprzedaje swojej flagowej konsoli? I czemu ta sama firma zawalczy nagle o mnie i innych idąc na deal ze Steamem na którym tylko straci, ale zrobi to bo mnie kocha. Tak będzie co nie?
Opublikowano 20 lutego20 lut 44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Switch? Konsola jednej gry. Jakiej?
Opublikowano 20 lutego20 lut 19 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Metroid Dread Tak podejrzewałem, skoro to fan metroidvani 2D to pewnie dawno ograł największe sztosy, więc polecę jeszcze tylko, oprócz GOF, coś z nowości: souls-like motorvanię, gra zbiera znakomite recki, jeździ się na motorze, za co +2 do oceny końcowej, jest brutalna, prolog i epilog chwytają za serce, a soundtrack miażdży jaja, pier… Pablo gierki AAA na 6, zdrowy poleca: Edytowane 20 lutego20 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 20 lutego20 lut Szczerze, to Dread fakt ciasna gierka, fajny szpil, ale nie rozumiem jednak podjarki. Wysoki poziom trudności, krótka, dosyć dobry design poziomów, wkurzające walki z tymi stalkerami. Zdecydowanie wolę Hollow Knighta, Dead Cells (to bardziej rogalik, ale w sumie to nie wiem co to jest) czy Ori, według mnie te gry zniszczyły Metroid Dread w osobistym porównaniu.
Opublikowano 20 lutego20 lut 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Szczerze, to Dread fakt ciasna gierka, fajny szpil, ale nie rozumiem jednak podjarki. Wysoki poziom trudności, krótka, dosyć dobry design poziomów, wkurzające walki z tymi stalkerami. Zdecydowanie wolę Hollow Knighta, Dead Cells (to bardziej rogalik, ale w sumie to nie wiem co to jest) czy Ori, według mnie te gry zniszczyły Metroid Dread w osobistym porównaniu. Metroid Dread i POP to znakomite metroidvanie, ale też wolę HK, Ori 1 i 2, a nawet Guacamelee 1 i 2. GOF właśnie dołączył do elity, dziś po pracy obadam jeszcze powyższą motorvanię i na razie tyle, bo mi się backlog zrobił, będę miał już 4 indyki do ogrania, na szczęście 2 z nich są dosyć krótkie - na 3-4h, no chyba, że zechcę zrobić wszystko to czas się 2 razy wydłuży
Opublikowano 20 lutego20 lut 4 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Metroid Dread i POP to znakomite metroidvanie, ale też wolę HK, Ori 1 i 2, a nawet Guacamelee 1 i 2. GOF właśnie dołączył do elity, dziś po pracy obadam jeszcze powyższą motorvanię i na razie tyle, bo mi się backlog zrobił, będę miał już 4 indyki do ogrania, na szczęście 2 z nich są dosyć krótkie - na 3-4h, no chyba, że zechcę zrobić wszystko to czas się 2 razy wydłuży GoF i nowy Prince (w sensie ten z 2024) mam na liście do ogrania. Były zachwyty na forumie. A kontynuacja HK coraz dalej, coraz więcej plot o kasacji.
Opublikowano 20 lutego20 lut 17 minut temu, Szermac napisał(a): Po prostu czasem trzeba zdjąć zielone okularki
Opublikowano 20 lutego20 lut Sony się zwija z kraju PlayStation? Długo nie trzeba było czekać na to, że wywalą jajca na Polske po śmierci xboxa.
Opublikowano 20 lutego20 lut 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): GoF i nowy Prince (w sensie ten z 2024) mam na liście do ogrania. Były zachwyty na forumie. A kontynuacja HK coraz dalej, coraz więcej plot o kasacji. Będziesz Pan zadowolony! Och nie! Już twórcy Celeste anulowali świetnie zapowiadające się Earthblade, bo pożarli się o prawa do marki Celeste Przecież całkiem niedawno, któryś z twórców HK pisał, że Silksong ma się dobrze, tylko potrzebują więcej czasu? Minęło też trochę od premiery dwóch innych perełek, więc czekam z wywieszonym jęzorem, co tam pichcą z Subset Games i Easy Trigger Games Edytowane 20 lutego20 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 20 lutego20 lut 22 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Będziesz Pan zadowolony! Och nie! Już twórcy Celeste anulowali świetnie zapowiadające się Earthblade, bo pożarli się o prawa do marki Celeste Przecież całkiem niedawno, któryś z twórców HK pisał, że Silksong ma się dobrze, tylko potrzebują więcej czasu? Minęło też trochę od premiery dwóch innych perełek, więc czekam z wywieszonym jęzorem, co tam pichcą z Subset Games i Easy Trigger Games Nikt nie wie kim są twórcy HK i gdzie są, a wszystkie newsy o Silksong to fake'i, jak i cały ich Reddit, ale może kiedyś to się wreszcie pojawi, ostatni dzwonek to premiera Switcha 2, lepszej okazji nie będzie.
Opublikowano 20 lutego20 lut Jak czekasz na gre silksong to polecam obserwować święto graczy 2 kwietnia krychu
Opublikowano 20 lutego20 lut Z tym Silksongiem to beka ostra, chlopy przez dekadę prawie nie potrafią gierki 2D skończyć Jak nie wyjdzie na premierę S2 to nie wyjdzie nigdy
Opublikowano 20 lutego20 lut Silksong? Shadowdrop na Showcasie MSu - szkoda gry takiego kalibru na jakiegoś kurwa Switxha 2 xd
Opublikowano 20 lutego20 lut Na showcasie msu jedynie co robi drop to siurak jak widzi te gówno gierki haha
Opublikowano 20 lutego20 lut Jak wyjdzie toni 3+4 to oby ci za te brzydkie wiadomości zacinał się na laptoku
Opublikowano 20 lutego20 lut Bzduri co ty wgl wygadujesz?? Toni hawks na laktosie?! Przecież tu bez konsolowej posypki z pepperu ani rusz
Opublikowano 20 lutego20 lut Tony Hawk, tylko tak, gdzieś w okresie thuga 2 odkryłem, że na wsad da się robić variale za każdym, bo na strzałkach się zacinały xd