Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie no też głównie grałem w toniego na kompie xD chyba tylko trójke i undergroundy grałem na sonce xD

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał(a):

Bzduri co ty wgl wygadujesz?? Toni hawks na laktosie?! Przecież tu bez konsolowej posypki z pepperu ani rusz :boomer:

Ej pupens, ale do laktopa można podłączyć padzioszka przecież, po więcej protipów i hakerskich porad zapraszam na program "Pece dla osób nintendo, czyli jak kliknąć myszkiem", codziennie w niedzielę o 09:00 rano na FPE i na kasetach VHS w pobiskiej wypożyczalni!

Opublikowano
46 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Silksong? Shadowdrop na Showcasie MSu - szkoda gry takiego kalibru na jakiegoś kurwa Switxha 2 xd

A jak było z HK? Na którą konsolę najpierw wyszedł? I na czyim show był najpierw pokazany? Pytam z ciekawości.

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał(a):

Z SS już było info że gamepass? Coś mi się tak zdaje. 

Tak, będzie na premierę w GP

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

- Windows - 24 II 2017

- Linux/Mac - 11 IV 2017

- Switch - 12 VI 2018

- XO/PS4 - 25 IX 2018

Czyli jak sam widzisz shadow drop będzie 2 kwietnia lub ewentualnie na premierę S2:banderas:

Opublikowano
12 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Czyli jak sam widzisz shadow drop będzie 2 kwietnia lub ewentualnie na premierę S2:banderas:

NIEZŁY WNIOSEK Z DUPY XD

Potężny Switch, nadzieją gamingu, a dostał konwersję po jebanym Linuxie i Macu xDD Na XO/PS4 przynajmniej była edycja Voidheart - na Switchu może i długo po PC, ale przynajmniej najbiedniejsza wersja :dynia:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

NIEZŁY WNIOSEK Z DUPY XD

Potężny Switch, nadzieją gamingu, a dostał konwersję po jebanym Linuxie i Macu xDD Na XO/PS4 przynajmniej była edycja Voidheart - na Switchu może i długo po PC, ale przynajmniej najbiedniejsza wersja :dynia:

Po datach, tym razem najpierw wyjdzie na PC i Switcha, a później dostaną grę boty i klapy. Zakład? Jeśli rzecz jasna dalej nad grą pracują, bo po anulowaniu Earthblade, przez twórców Celeste, sam już nie wiem, ale wierzę! 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Zakład, będziesz miał day1 w GamePassie. Ja na OLEDzie, z najlepszym padem, a Ty na Switchu2 najgorsza wersja.

ale dla każdego będzie day1

Dlaczego na S2 miałaby być najgorsza wersja, cóż za wymagania ta gra będzie miała? Też będę grał na OLEDZie.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

- Windows - 24 II 2017

- Linux/Mac - 11 IV 2017

- Switch - 12 VI 2018

- XO/PS4 - 25 IX 2018

Będzie tak

image.jpeg.ee45055ab54407ccbfe6832c4e4c1cde.jpeg

Opublikowano

Najlepszą wersją ma być ta na zjebanym krzyżaku na padzie Xboxa i klikających analogach? XD

Opublikowano

Z pewnością nie na chujowych joyconach i oledzie. XD A grać będę na potężnym padzie od Series X, na jego najlepszych na rynku analogach i na potężnym OLEDzie LG który wydobędzie najdrobniejsze szczegóły i wybitne kolory tej produkcji.

szkoda tylko że pudełka nie będzie na start :( 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

najlepszych na rynku analogach

Na analogach w soulslike'a 2D?

Ja będę grał na tym i nie widzę lepszej alternatywy:

H2x1_NSwitchDS_NintendoSwitchOnline_SNES

Opublikowano
1 minutę temu, Hanza71 napisał(a):

Przeciez jakos produktow od MS to niebo a ziemia przy tym co Nintendo serwuje.

No masz rację w Nintendo szarpałem i jakoś nie ułamałem portu HDMI a w tym zielonym szrocie ujebał się od delikatnego dociśnięcia kabla i konsola musiała polecieć do serwisu :)

Opublikowano

Pewnie w innej rzeczywistosci, przeciez zeby grac wygodnie trzeba dokupic dodatkowe pady I gripy, a aam switch to biedny tablet, XsX to przy tym jak produkt premium.

Opublikowano

Czy to ten legendarny skill od zaznaczania ciągle tych samych potworków i ciągły grind? :obama:

Edytowane przez GearsUp