Opublikowano 20 lutego20 lut Nie no też głównie grałem w toniego na kompie xD chyba tylko trójke i undergroundy grałem na sonce xD
Opublikowano 20 lutego20 lut 25 minut temu, Pupcio napisał(a): Bzduri co ty wgl wygadujesz?? Toni hawks na laktosie?! Przecież tu bez konsolowej posypki z pepperu ani rusz Ej pupens, ale do laktopa można podłączyć padzioszka przecież, po więcej protipów i hakerskich porad zapraszam na program "Pece dla osób nintendo, czyli jak kliknąć myszkiem", codziennie w niedzielę o 09:00 rano na FPE i na kasetach VHS w pobiskiej wypożyczalni!
Opublikowano 20 lutego20 lut 46 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Silksong? Shadowdrop na Showcasie MSu - szkoda gry takiego kalibru na jakiegoś kurwa Switxha 2 xd A jak było z HK? Na którą konsolę najpierw wyszedł? I na czyim show był najpierw pokazany? Pytam z ciekawości.
Opublikowano 20 lutego20 lut - Windows - 24 II 2017 - Linux/Mac - 11 IV 2017 - Switch - 12 VI 2018 - XO/PS4 - 25 IX 2018
Opublikowano 20 lutego20 lut 4 minuty temu, messer88 napisał(a): Z SS już było info że gamepass? Coś mi się tak zdaje. Tak, będzie na premierę w GP
Opublikowano 20 lutego20 lut Na switchu 2 może i będzie najgorsza wersja, za to najdroższa i w pudełku.
Opublikowano 20 lutego20 lut Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): - Windows - 24 II 2017 - Linux/Mac - 11 IV 2017 - Switch - 12 VI 2018 - XO/PS4 - 25 IX 2018 Czyli jak sam widzisz shadow drop będzie 2 kwietnia lub ewentualnie na premierę S2
Opublikowano 20 lutego20 lut 12 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Czyli jak sam widzisz shadow drop będzie 2 kwietnia lub ewentualnie na premierę S2 NIEZŁY WNIOSEK Z DUPY XD Potężny Switch, nadzieją gamingu, a dostał konwersję po jebanym Linuxie i Macu xDD Na XO/PS4 przynajmniej była edycja Voidheart - na Switchu może i długo po PC, ale przynajmniej najbiedniejsza wersja
Opublikowano 20 lutego20 lut 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): NIEZŁY WNIOSEK Z DUPY XD Potężny Switch, nadzieją gamingu, a dostał konwersję po jebanym Linuxie i Macu xDD Na XO/PS4 przynajmniej była edycja Voidheart - na Switchu może i długo po PC, ale przynajmniej najbiedniejsza wersja Po datach, tym razem najpierw wyjdzie na PC i Switcha, a później dostaną grę boty i klapy. Zakład? Jeśli rzecz jasna dalej nad grą pracują, bo po anulowaniu Earthblade, przez twórców Celeste, sam już nie wiem, ale wierzę!
Opublikowano 20 lutego20 lut Zakład, będziesz miał day1 w GamePassie. Ja na OLEDzie, z najlepszym padem, a Ty na Switchu2 najgorsza wersja. ale dla każdego będzie day1
Opublikowano 20 lutego20 lut 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Zakład, będziesz miał day1 w GamePassie. Ja na OLEDzie, z najlepszym padem, a Ty na Switchu2 najgorsza wersja. ale dla każdego będzie day1 Dlaczego na S2 miałaby być najgorsza wersja, cóż za wymagania ta gra będzie miała? Też będę grał na OLEDZie.
Opublikowano 20 lutego20 lut 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): - Windows - 24 II 2017 - Linux/Mac - 11 IV 2017 - Switch - 12 VI 2018 - XO/PS4 - 25 IX 2018 Będzie tak
Opublikowano 20 lutego20 lut Day1 na Xboxa w najlepszej wersji, wbijcie to sobie do głowy fani konsoli która dostała najgorszą wersję HK.
Opublikowano 20 lutego20 lut Najlepszą wersją ma być ta na zjebanym krzyżaku na padzie Xboxa i klikających analogach? XD
Opublikowano 20 lutego20 lut Z pewnością nie na chujowych joyconach i oledzie. XD A grać będę na potężnym padzie od Series X, na jego najlepszych na rynku analogach i na potężnym OLEDzie LG który wydobędzie najdrobniejsze szczegóły i wybitne kolory tej produkcji. szkoda tylko że pudełka nie będzie na start
Opublikowano 20 lutego20 lut 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): najlepszych na rynku analogach Na analogach w soulslike'a 2D? Ja będę grał na tym i nie widzę lepszej alternatywy:
Opublikowano 20 lutego20 lut Przeciez jakos produktow od MS to niebo a ziemia przy tym co Nintendo serwuje.
Opublikowano 20 lutego20 lut 1 minutę temu, Hanza71 napisał(a): Przeciez jakos produktow od MS to niebo a ziemia przy tym co Nintendo serwuje. No masz rację w Nintendo szarpałem i jakoś nie ułamałem portu HDMI a w tym zielonym szrocie ujebał się od delikatnego dociśnięcia kabla i konsola musiała polecieć do serwisu
Opublikowano 20 lutego20 lut Pewnie w innej rzeczywistosci, przeciez zeby grac wygodnie trzeba dokupic dodatkowe pady I gripy, a aam switch to biedny tablet, XsX to przy tym jak produkt premium.
Opublikowano 20 lutego20 lut XD odklejus będzie dowodem anegdotycznym chwalił elektrośmieci od Nintendo zamiast produktu premium jakim sprzetowo jest Xbox. a granie na analogach? zero problemu, bo mam skilla
Opublikowano 20 lutego20 lut Czy to ten legendarny skill od zaznaczania ciągle tych samych potworków i ciągły grind? Edytowane 20 lutego20 lut przez GearsUp