Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie no też głównie grałem w toniego na kompie xD chyba tylko trójke i undergroundy grałem na sonce xD

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 625,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał(a):

Bzduri co ty wgl wygadujesz?? Toni hawks na laktosie?! Przecież tu bez konsolowej posypki z pepperu ani rusz :boomer:

Ej pupens, ale do laktopa można podłączyć padzioszka przecież, po więcej protipów i hakerskich porad zapraszam na program "Pece dla osób nintendo, czyli jak kliknąć myszkiem", codziennie w niedzielę o 09:00 rano na FPE i na kasetach VHS w pobiskiej wypożyczalni!

Opublikowano
46 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Silksong? Shadowdrop na Showcasie MSu - szkoda gry takiego kalibru na jakiegoś kurwa Switxha 2 xd

A jak było z HK? Na którą konsolę najpierw wyszedł? I na czyim show był najpierw pokazany? Pytam z ciekawości.

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał(a):

Z SS już było info że gamepass? Coś mi się tak zdaje. 

Tak, będzie na premierę w GP

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

- Windows - 24 II 2017

- Linux/Mac - 11 IV 2017

- Switch - 12 VI 2018

- XO/PS4 - 25 IX 2018

Czyli jak sam widzisz shadow drop będzie 2 kwietnia lub ewentualnie na premierę S2:banderas:

Opublikowano
12 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Czyli jak sam widzisz shadow drop będzie 2 kwietnia lub ewentualnie na premierę S2:banderas:

NIEZŁY WNIOSEK Z DUPY XD

Potężny Switch, nadzieją gamingu, a dostał konwersję po jebanym Linuxie i Macu xDD Na XO/PS4 przynajmniej była edycja Voidheart - na Switchu może i długo po PC, ale przynajmniej najbiedniejsza wersja :dynia:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

NIEZŁY WNIOSEK Z DUPY XD

Potężny Switch, nadzieją gamingu, a dostał konwersję po jebanym Linuxie i Macu xDD Na XO/PS4 przynajmniej była edycja Voidheart - na Switchu może i długo po PC, ale przynajmniej najbiedniejsza wersja :dynia:

Po datach, tym razem najpierw wyjdzie na PC i Switcha, a później dostaną grę boty i klapy. Zakład? Jeśli rzecz jasna dalej nad grą pracują, bo po anulowaniu Earthblade, przez twórców Celeste, sam już nie wiem, ale wierzę! 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Zakład, będziesz miał day1 w GamePassie. Ja na OLEDzie, z najlepszym padem, a Ty na Switchu2 najgorsza wersja.

ale dla każdego będzie day1

Dlaczego na S2 miałaby być najgorsza wersja, cóż za wymagania ta gra będzie miała? Też będę grał na OLEDZie.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

- Windows - 24 II 2017

- Linux/Mac - 11 IV 2017

- Switch - 12 VI 2018

- XO/PS4 - 25 IX 2018

Będzie tak

image.jpeg.ee45055ab54407ccbfe6832c4e4c1cde.jpeg

Opublikowano

Najlepszą wersją ma być ta na zjebanym krzyżaku na padzie Xboxa i klikających analogach? XD

Opublikowano

Z pewnością nie na chujowych joyconach i oledzie. XD A grać będę na potężnym padzie od Series X, na jego najlepszych na rynku analogach i na potężnym OLEDzie LG który wydobędzie najdrobniejsze szczegóły i wybitne kolory tej produkcji.

szkoda tylko że pudełka nie będzie na start :( 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

najlepszych na rynku analogach

Na analogach w soulslike'a 2D?

Ja będę grał na tym i nie widzę lepszej alternatywy:

H2x1_NSwitchDS_NintendoSwitchOnline_SNES

Opublikowano
1 minutę temu, Hanza71 napisał(a):

Przeciez jakos produktow od MS to niebo a ziemia przy tym co Nintendo serwuje.

No masz rację w Nintendo szarpałem i jakoś nie ułamałem portu HDMI a w tym zielonym szrocie ujebał się od delikatnego dociśnięcia kabla i konsola musiała polecieć do serwisu :)

Opublikowano

Pewnie w innej rzeczywistosci, przeciez zeby grac wygodnie trzeba dokupic dodatkowe pady I gripy, a aam switch to biedny tablet, XsX to przy tym jak produkt premium.

Opublikowano

Czy to ten legendarny skill od zaznaczania ciągle tych samych potworków i ciągły grind? :obama:

Edytowane przez GearsUp