Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Jest kosa Panowie! Soundtrack 11/10, aż ciary przechodzą:

Podupiam sobie na motorku, driftem zawracam, mogę wtedy odbić kołem pocisk w oponenta, w powietrzu muszę się tak obracać, żeby kołami blokować pociski, później będę miał broń i będę do nich nakurwiał w slow motion, gra się w to cudnie, a już na początku story włącza się motywacja, które jest BRUTALNE. Jeśli na dodatek okaże się, że to jest dobrze zaprojektowana metroidvania to nie mam pytań. Serio, posłuchajcie tego kawałka i innych! :banderas:

Spoiler

Zamiast wykłócać się o te durne korpo!

Edytowane przez zdrowywariat

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 625,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Paolo ma troszkę więcej czasu wbite ode mnie. Widać, że dobra gra, bo nawet wow go nie odciąga:asax:

Opinia na temat yakuzy w hawajach napisana. Nastepne bedzie do sprawdzenia demko thaumaturge i w koncu tez zainstaluje kcd, bo czeka od lat. Sprawdzimy czy te gry też są w stanie dorównać bethesdzie.

Opublikowano
42 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

@Paolo de Vesir jak tam dalsze przygody w Avowed? Nadal taki miód? Im dalej tym lepiej? Nadal od samego rana ciągnie do RPG mistrzów gatunku?

Pewnie jeszcze śpi po całej nocce granka! Ja od tamtego czwartku, aż do wczoraj grałem do 2-3, a nawet raz do 4 nad ranem. W sobotę tylko nie grałem, bo byłem na biwaku, na plaży, na nockę. O 7 rano wstaję do pracy, na szczęście mam teraz luźniej xD. Następny tydzień zapowiada się tak samo! Mam tak, że potrafię w nic nie grać tygodniami, ale jak już wsiąknę to po mnie. Laika to jest cudo <3 Rozumiecie: motor, pustynia, piach, pył, kaniony, stare fabryki… którą serię gier lub filmów Wam to przypomina?

Pablo masz chyba tą oryginalną i brutalną ze strong female character motorvanię w GP? Pobieraj! Przecież dobrze wiesz, że nie masz na tyle samozaparcia, żeby zmęczyć ałał do końca!

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Pamiętaj Paolo, kiedyś nawet rodzice mogą Cie zawieść, ale ja zawsze będę Ci przypominał że nie skończyłeś Rimejku re2 bo się boisz jakegoś stworka z długim językiem mdr

Opublikowano

Typ co nie grał w Silent Hill, wypomina komuś, że nie skończył RE2, KABARET

Opublikowano

Dobrze że w Awoved wszystkie jaszczury są kolorowe a nie takie mroczne, to jest szansa dla Pawła 

Opublikowano
Teraz, Shen napisał(a):

Typ co nie grał w Silent Hill, wypomina komuś, że nie skończył RE2, KABARET

To coś złego omijać gry na 7? Kto ma na to czas? :)

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Pamiętaj Paolo, kiedyś nawet rodzice mogą Cie zawieść, ale ja zawsze będę Ci przypominał że nie skończyłeś Rimejku re2 bo się boisz jakegoś stworka z długim językiem mdr

Fajny ten remake SH2? Twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna, bo widzę, że znasz się na gierkach, w końcu rozpływałeś się nad BOTW!

Opublikowano

Jest ciekawy pojedynek odnośnie gier RPG roku w tym roku, pojedynek przedstawiciela graczy i tych co grają, bo wyszło w abo akurat za free i jest dużo mechanik z Wowa, tzn. quick winów, czyli KCD2 vs Avowed. :balon:

Sorry musiałem, miłego weekendu wszystkim :):greeting:

Opublikowano

Krysia, Rozaliusz i Jimmy jakoś tak nagle zniknęli z tematu Avowed po premierze jak się okazało, że ludzie zaczęli grać i o zgrozo opinie są pozytywne :philosoraptor:

A tak się niektòrzy martwili czy 40 minut po odblokowaniu gry już gramy i mamy nabite 20h :reggie:

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Krystian wypalony żywym ogniem przez Inkwizytor Lödwyn, hehe

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

9kzqyy.gif.c55382af1835dc5e5d2244a69de25e7b.gif

Opublikowano

No fajnie krzysiu, ładne memy robisz, a w co tam teraz pykane jest? Jakiś ekskluziw sztosik czy "kurła ale to bendzie jak już wyjdzie ta gra z babom"? :nosacz3:

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

Piękna praca twórcza, można odliczyć od podatku! :)

Opublikowano

No to za to muszę plusika dać, piękna marka Bioshock która nie powstałaby gdyby nie potężna konsoleta Xbox trzystasześćdziesiąt :fsg:

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

Ty Krzysiu, ale no śmieszne fhuj tylko ocb? Tzn że wg Ciebie ta gra nie może być dobra i chłopaki blefują wszyscy tak?

Opublikowano

No fun allowed jak nie ma loga "słony gejms".

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Ty Krzysiu, ale no śmieszne fhuj tylko ocb? Tzn że wg Ciebie ta gra nie może być dobra i chłopaki blefują wszyscy tak?

Bardzo się cieszę, że się dobrze bawią. W przypadku Avowed jedyne co mnie wkurwia to te portale branżowe/dziennikarze to co te zjeby wypisują to jest cyrk. No wszystko fajnie ale ,,najlepsze cRPG'' i tego typu teksty? No ludzie... trochę honoru. 

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano

cykl tematu o Avowed:

>"będzie gówno"

>wyszły dobre recki

>"recki kupione"

>gracze grają

>"hehe patrzcie na liczby na Steam, oceny zweryfikują"

>bardzo dobre oceny na Steam

>"no ale to nic nie znaczy"

dżumbi? krycha69? tucznik?

spit-kid.gif