Opublikowano 20 lutego20 lut Jest kosa Panowie! Soundtrack 11/10, aż ciary przechodzą: Podupiam sobie na motorku, driftem zawracam, mogę wtedy odbić kołem pocisk w oponenta, w powietrzu muszę się tak obracać, żeby kołami blokować pociski, później będę miał broń i będę do nich nakurwiał w slow motion, gra się w to cudnie, a już na początku story włącza się motywacja, które jest BRUTALNE. Jeśli na dodatek okaże się, że to jest dobrze zaprojektowana metroidvania to nie mam pytań. Serio, posłuchajcie tego kawałka i innych! Spoiler Zamiast wykłócać się o te durne korpo! Edytowane 20 lutego20 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 21 lutego21 lut @Paolo de Vesir jak tam dalsze przygody w Avowed? Nadal taki miód? Im dalej tym lepiej? Nadal od samego rana ciągnie do RPG mistrzów gatunku?
Opublikowano 21 lutego21 lut Paolo ma troszkę więcej czasu wbite ode mnie. Widać, że dobra gra, bo nawet wow go nie odciąga Opinia na temat yakuzy w hawajach napisana. Nastepne bedzie do sprawdzenia demko thaumaturge i w koncu tez zainstaluje kcd, bo czeka od lat. Sprawdzimy czy te gry też są w stanie dorównać bethesdzie.
Opublikowano 21 lutego21 lut 42 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): @Paolo de Vesir jak tam dalsze przygody w Avowed? Nadal taki miód? Im dalej tym lepiej? Nadal od samego rana ciągnie do RPG mistrzów gatunku? Pewnie jeszcze śpi po całej nocce granka! Ja od tamtego czwartku, aż do wczoraj grałem do 2-3, a nawet raz do 4 nad ranem. W sobotę tylko nie grałem, bo byłem na biwaku, na plaży, na nockę. O 7 rano wstaję do pracy, na szczęście mam teraz luźniej xD. Następny tydzień zapowiada się tak samo! Mam tak, że potrafię w nic nie grać tygodniami, ale jak już wsiąknę to po mnie. Laika to jest cudo <3 Rozumiecie: motor, pustynia, piach, pył, kaniony, stare fabryki… którą serię gier lub filmów Wam to przypomina? Pablo masz chyba tą oryginalną i brutalną ze strong female character motorvanię w GP? Pobieraj! Przecież dobrze wiesz, że nie masz na tyle samozaparcia, żeby zmęczyć ałał do końca! Edytowane 21 lutego21 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 21 lutego21 lut Jeśli będę miał kiedykolwiek dołek życiowy to uratuje mnie myśl jak wiele osób na forum troszczy się o mnie i moje hobby! <3
Opublikowano 21 lutego21 lut Pamiętaj Paolo, kiedyś nawet rodzice mogą Cie zawieść, ale ja zawsze będę Ci przypominał że nie skończyłeś Rimejku re2 bo się boisz jakegoś stworka z długim językiem mdr
Opublikowano 21 lutego21 lut Typ co nie grał w Silent Hill, wypomina komuś, że nie skończył RE2, KABARET
Opublikowano 21 lutego21 lut Dobrze że w Awoved wszystkie jaszczury są kolorowe a nie takie mroczne, to jest szansa dla Pawła
Opublikowano 21 lutego21 lut Teraz, Shen napisał(a): Typ co nie grał w Silent Hill, wypomina komuś, że nie skończył RE2, KABARET To coś złego omijać gry na 7? Kto ma na to czas?
Opublikowano 21 lutego21 lut 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Pamiętaj Paolo, kiedyś nawet rodzice mogą Cie zawieść, ale ja zawsze będę Ci przypominał że nie skończyłeś Rimejku re2 bo się boisz jakegoś stworka z długim językiem mdr Fajny ten remake SH2? Twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna, bo widzę, że znasz się na gierkach, w końcu rozpływałeś się nad BOTW!
Opublikowano 21 lutego21 lut Jest ciekawy pojedynek odnośnie gier RPG roku w tym roku, pojedynek przedstawiciela graczy i tych co grają, bo wyszło w abo akurat za free i jest dużo mechanik z Wowa, tzn. quick winów, czyli KCD2 vs Avowed. Sorry musiałem, miłego weekendu wszystkim
Opublikowano 21 lutego21 lut Baw się dobrze na oddziale zamkniętym na proktologii! Mam nadzieję, że Kukle już nie swędzą z bólu.
Opublikowano 21 lutego21 lut Krysia, Rozaliusz i Jimmy jakoś tak nagle zniknęli z tematu Avowed po premierze jak się okazało, że ludzie zaczęli grać i o zgrozo opinie są pozytywne A tak się niektòrzy martwili czy 40 minut po odblokowaniu gry już gramy i mamy nabite 20h Edytowane 21 lutego21 lut przez SnoD
Opublikowano 21 lutego21 lut No fajnie krzysiu, ładne memy robisz, a w co tam teraz pykane jest? Jakiś ekskluziw sztosik czy "kurła ale to bendzie jak już wyjdzie ta gra z babom"?
Opublikowano 21 lutego21 lut 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Piękna praca twórcza, można odliczyć od podatku!
Opublikowano 21 lutego21 lut No to za to muszę plusika dać, piękna marka Bioshock która nie powstałaby gdyby nie potężna konsoleta Xbox trzystasześćdziesiąt
Opublikowano 21 lutego21 lut 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Ty Krzysiu, ale no śmieszne fhuj tylko ocb? Tzn że wg Ciebie ta gra nie może być dobra i chłopaki blefują wszyscy tak?
Opublikowano 21 lutego21 lut 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ty Krzysiu, ale no śmieszne fhuj tylko ocb? Tzn że wg Ciebie ta gra nie może być dobra i chłopaki blefują wszyscy tak? Bardzo się cieszę, że się dobrze bawią. W przypadku Avowed jedyne co mnie wkurwia to te portale branżowe/dziennikarze to co te zjeby wypisują to jest cyrk. No wszystko fajnie ale ,,najlepsze cRPG'' i tego typu teksty? No ludzie... trochę honoru. Edytowane 21 lutego21 lut przez Krzysztof93
Opublikowano 21 lutego21 lut cykl tematu o Avowed: >"będzie gówno" >wyszły dobre recki >"recki kupione" >gracze grają >"hehe patrzcie na liczby na Steam, oceny zweryfikują" >bardzo dobre oceny na Steam >"no ale to nic nie znaczy" dżumbi? krycha69? tucznik?