Opublikowano 22 lutego22 lut Ja kupiłem xboxa pomimo faktu, że mam PC i wszystkie gry z Xboxa od dawna mogłem ograć na tej platformie. A sam Xbox Seies X i S co często powtarzam nie jest do niczego niezbędny i nie posiadał już od premiery żadnych gier ekskluzywnych. Więc pewnie nic by się pewnie nie zmieniło.
Opublikowano 22 lutego22 lut ASX nie ma co tu kombinować - za zabicie Xboxa należy się Nadelli maksymalny chuj w dupę, bo Xbox w obecnej formie jest na korzyść jedynie inwestorom.
Opublikowano 22 lutego22 lut 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): ASX nie ma co tu kombinować - za zabicie Xboxa należy się Nadelli maksymalny chuj w dupę, bo Xbox w obecnej formie jest na korzyść jedynie inwestorom. jest też na korzyść graczom z PS5 i tym którzy kupią Switcha 2. Playstation na przykład dzięki Xboxowi dostanie nareszcie świetnego arcade racera. i jedną z najlepszych gier ostatniego roku jak Indiana Jones.
Opublikowano 22 lutego22 lut 1 minutę temu, ASX napisał(a): jest też na korzyść graczom z PS5 i tym którzy kupią Switcha 2 ale CHUJ mnie obchodzi PS5 i S2 jako posiadacza Xboxa?
Opublikowano 22 lutego22 lut 2 minuty temu, ASX napisał(a): Playstation na przykład dzięki Xboxowi dostanie nareszcie świetnego arcade racera. i jedną z najlepszych gier ostatniego roku jak Indiana Jones. No i fajnie, warto było tyle lat walczyć i czekać
Opublikowano 22 lutego22 lut 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): ale CHUJ mnie obchodzi PS5 i S2 jako posiadacza Xboxa? a co mnie obchodzą inwestorzy?
Opublikowano 22 lutego22 lut 2 minuty temu, ASX napisał(a): a co mnie obchodzą inwestorzy? Też się zastanawiam, zwłaszcza że bronisz tej bydlackiej względem Xboxa polityki Microsoftu.
Opublikowano 22 lutego22 lut Na szczęście gaming nie kończy się na konsoli MS czy Sony, ale dobrze będzie jeśli ten jeden producent więcej jeszcze się utrzyma. Edytowane 22 lutego22 lut przez SnoD
Opublikowano 22 lutego22 lut Ta gadka o inwestorach, plusach dla korpo przypomniało mi jak wychodziła PS5 Slim i miała o wiele gorszą kulturę pracy (wyższe temperatury) to klapy zasypali mnie argumentami (między innymi Figuś tak pisał), że to dobrze bo to będzie oznaczało niższe koszta produkcji konsol i SONY zarobi. Ja jako konsument mogę nawet dopłacić ale chcę dobrych gier i konsol bez ucinania kosztów takimi frajerskimi zagrywkami.
Opublikowano 22 lutego22 lut Jak na razie jedyną osobą która pisała o dobru inwestorów jest Wezyr. Ja pisze tylko ze swojej perspektywy, jeśli gry dalej będą wychodzić, konsole dalej będa produkowane, to co zmienia to w moim życiu fakt że ktoś inny zagra w jakąś grę?
Opublikowano 22 lutego22 lut XDdddd zmieni się wszystko, przestań racjonalizować tę SKURWYSYŃSKĄ politykę przeciw Xboxowi Oczywiscie jak kiedyś Spencer powie coś w typie - w sumie to opłaca się nam bardziej interes z Sony i Nintendo, więc oni dostaną gry XGS w pierwszej kolejności to napiszesz coś w stylu „fantastycznie, dostaniemy najbardziej dopracowaną wersję na Xa”.
Opublikowano 22 lutego22 lut Nie ma - jak i decyzji MSu której nie byłbyś w stanie wybronić. A to korzystanie z wytrychów typu „mózg przeżarty CW” to już koło chuja lata - nic to nie znaczy.
Opublikowano 22 lutego22 lut Żeby tu był jeszcze jakiś bój. Są tylko ludzie którzy nie są w stanie pogodzić się z tym że więcej osób zagra w gry i ci którym jest to po prostu obojętne.
Opublikowano 22 lutego22 lut Ma dużo zagrożeń i kilka plusów (głównie jak pisałem dla posiadaczy innych konsol). Dla posiadaczy xboxa to w tej chwili obojętne, ale w dłuższej perspektywie istnieje zagrożenie że może to doprowadzić do marginalizacji konsoli. Trzeba patrzeć na sprawy racjonalnie i trzeźwo.
Opublikowano 22 lutego22 lut klapy to fascynujące stworzenia, najwięksi teoretycy gamingu a gdy trzeba grać w grę i wesprzeć to odwracają wzrok i rozkładają ręce
Opublikowano 22 lutego22 lut 1 minutę temu, suteq napisał(a): klapy to fascynujące stworzenia, najwięksi teoretycy gamingu a gdy trzeba grać w grę i wesprzeć to odwracają wzrok i rozkładają ręce dobrze, że boty wspierały gry ładując gamepassa za 3zł, a teraz trzeba wydawać gry na konkurencyjnej konsoli, żeby to sie w excelach spinało.
Opublikowano 22 lutego22 lut Dobra, ale to nie mam zamykają oddział, bo klapy - orędownicy płacenia przecież pełną cenę za produkt! - więcej włożyli w oddział turecki niż w ten rodzimy.
Opublikowano 22 lutego22 lut 38 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dobra, ale to nie mam zamykają oddział, bo klapy - orędownicy płacenia przecież pełną cenę za produkt! - więcej włożyli w oddział turecki niż w ten rodzimy. Taki mały protip - jeśli macie akcje inpost, to radzę sprzedać XD
Opublikowano 22 lutego22 lut 49 minut temu, ASX napisał(a): ale w dłuższej perspektywie istnieje zagrożenie że może to doprowadzić do marginalizacji konsoli. Dlatego ta zagrywka w środku generacji jest skurwysynska i tyle. Nie można pizgac z klaperskiej hipokryzji, samemu uprawiając fikoły konkretne.