Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,4 tys.
  • Wyświetleń 657,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
W dniu 5.06.2025 o 11:03, Homelander napisał(a):

W dniu 5.06.2025 o 11:03, Homelander napisał(a):

Ja mam w co grać, bo mam wszystkie sprzęty

Czyli jednak kupiłeś Switcha 2 ?

Opublikowano

13 minutes ago, funditto said:

Czyli jednak kupiłeś Switcha 2 ?

Po co. Akurat na nim nie ma w co grać

Opublikowano

1) No to jak wszystkie ?

2) To tak jak na Xboxie i PS5

Edytowane przez funditto

Opublikowano
Teraz, funditto napisał(a):

No to jak wszystkie ?

Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

co

To CW ;) jeśli wg niego nie ma w co grać na Switchu 2, bo z exów tylko Mario Kart to na tych konsolach też nie, bo z exów tylko Astro Bot.. ;)

Opublikowano
2 minuty temu, funditto napisał(a):

bo z exów tylko Astro Bot

Przecież to było w zeszłym roku xd

Opublikowano

Ale chyba tylko to nie wyszło na PC żeby mógł

ograć na Steam Decku

Opublikowano
1 hour ago, funditto said:

To CW ;) jeśli wg niego nie ma w co grać na Switchu 2, bo z exów tylko Mario Kart to na tych konsolach też nie, bo z exów tylko Astro Bot.. ;)

IMG_4833.jpeg

Opublikowano

Dwa takie pokazy że można było udaru dostać.

Na szczęście w niedziele jedyna prezentacja gier wideo którą można oglądać bez zażenowania. Tym bardziej że teraz dla wszystkich.

Opublikowano

Nie ma co wyzywać. Można mieć za złe MS za ten spin w środku generacji.

Można mieć tak za złe że można się przenieść na PlayStation i jeśli zależy Ci na samych grach, nie jakimś ekosystemie hujach mujach, to powinieneś tak zrobić

Opublikowano

Chuj Ci w dupę Spencer, że dostarczasz na Xboxie tyle gier, że człowiek nie wie czy starczy mu czasu do końca generacji aby to skończyć kiedy konkurencja tworzy grę lub dwie na rok!

Na tym etapie po co komu właściwie Plejka? Dla 2-3 czasowych eksów? Wolne żarty. Tylko Xbox, co wczorajszy pokaz (i związany z nim skowyt niebieskich kundli) dobitnie udowodnił. banderas

Opublikowano

Dzięki pan Spencer, kolejny raz udowodnił, że Sonka 5 obecnie najlepszy sprzęt do grania.

Opublikowano

Co prawda bez wsparcia 1st party, bez sensownego abonamentu z grami, bez funkcji cross-buy i cross-play, z najlepszymi wersjami swoich gier na PC, ale najlepszy!!

Sonka mistrzem Sonki!

kekw

Mając Xboxa musieliby mi płacić za granie na PlayStation.

Opublikowano

Tylko Sony, najlepsze miejsce do grania z potężną biblioteką gier, m.in od najpotężniejszego wydawcy XBOX , dzięki Spencer królu, za te spazmy maniaka Paolcia xboxssie

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Tylko Xbox, co wczorajszy pokaz (i związany z nim skowyt niebieskich kundli)

Przeliteruje Ci to jeszcze raz.
W S Z Y S T K I E T E G R Y Z P O K A Z U B Ę D Ą NA P L A Y S T A T I O N.

Skowyt niebieskich XDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał(a):

W S Z Y S T K I E T E G R Y Z P O K A Z U B Ę D Ą NA P L A Y S T A T I O N.

Prędzej czy później, część z tych gier jest przynajmniej w czasowej wyłączności na platformy MSu.

i nie sraj tam po nogach cotek, bo na tym jebanym SoP wszystko co faktycznie dobre będzie na Xboxie kekw

WIERZYMY W GENERACJĘ

EXY NAJWAŻNIEJSZE

jesteście psami dla samego Sony, a jeszcze dziękujecie

2 minuty temu, Szermac napisał(a):

Skowyt niebieskich XDDDD

Pięknie się czytało wczoraj ten płacz niebieskich. No, ale jak robią jedną grę na rok, od kilku lat nie mieli faktycznie dobrego pokazu 1st party i olali 30lecie marki to musiało to boleć. banderas

Opublikowano

Nie sram. Staram się Ciebie zrozumieć, ale nie idzie, może kiedyś się uda :*lapka

Opublikowano
Teraz, Szermac napisał(a):

Nie sram. Staram się Ciebie zrozumieć, ale nie idzie, może kiedyś się uda :*lapka

Nie wiem czego tu nie rozumiesz? Wyłącznosć przestała praktycznie istnieć, Sony olewa swoją platformę i graczy, firmy wycofują się z wyłączności z nimi (o ile nie zapłaci za nią Sonu), a Xbox pomimo, że rzekomo nie sprzedają się na niego gry i sam sprzedaje się słabo dostaje wszystko. Jebany paradoks. kekw

Po chuj siedzieć na martwym PlayStation bez jakiejkolwiek formy Play Anywhere, bez handhelda skoro i z nieistotnym abonentem kiedy na Xboxie mam praktycznie te same gry, lepszy abonament, a kupiony 3 lata temu komputer na martwej platformie oferuje mi lepsze doznania niż PRO? Sony to margines, a niestety wy jak to ludzie z marginesu czerpiecie jakąś dziwną satysfakcję z trwania w tym stanie kiedy w rzeczywistości jesteście chwastami gamingu. :)