Opublikowano czwartek o 10:121 dzień Mk World rozczarowanie w chuj, ogromny krok wstecz względem mk8d i nietrafione pomysły (nudne dojazdy częścią wyścigu zabierające okrążenia prawdziwym torom)Płatne tech demo to już będzie mem legendaGwiazdami konsoli obecnie patche do gier z S1(patrzę na Ciebie Zelda Baba), future ścigałka robiona przez trzech spoconych Niemców i port starej gry, którą każdy ograł gdzie indziej
Opublikowano czwartek o 10:131 dzień Exy? No relikt przeszłości, pisałem o tym 5 lat temu, ale się wtedy klapy gotowały xDDDDD WIERZYMY W GENERACJĘ, NAJLEPSZE WSPARCIE, a przez pięć lat dostali crossgeneracyjne wsparcie trupów poprzedniej generacji (i jednocześnie ostatni owocny okres PSS ), szybciutkie premiery na PC, przymiarki pod Switcha 2 i wsparcie 1-2 grami 1st party na rok. PS5 to już nawet szkoda jebać, konsola do zaorania kompletnie.
Opublikowano czwartek o 10:151 dzień Jeszcze sraka ekran, wiec i tak bedzie podmianka konsol przy modelu oled. No ale po sprzedazy widac, ze zadna inna firma nie ma tak wytresowanych fanbojów jak nintendo.
Opublikowano czwartek o 10:181 dzień Ilu ludzi zabił już z głodu gamepass? Myślę, że liczby porównywalne z wojną na Ukrainie.
Opublikowano czwartek o 10:191 dzień Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Ilu ludzi zabił już gamepass?A ilu było klapów na forum? Na pewno ponad dwóch, co najmniej czterech.
Opublikowano czwartek o 10:261 dzień 18 minut temu, ASX napisał(a):Szykują się ciężkie czasy dla fanboyow wierzących w ekskluzywność.No chyba że ktoś jest nintendozbokiem, to tu nic się nie zmienia.No Sony napewno będzie w 2026 podwalać do GTA 6. Xbox 25 lecie to dadzą znane marki. Nintendo 2 sie może nowej zeldy do 2027 dorobi.
Opublikowano czwartek o 10:271 dzień PS5 Pro teraz największą i jedyną nadzieją graczy na 60 klatek w GTA VI. Cała nadzieja w Marku Cernym.Ale będą jaja w branży, jak oczywiste GTA V Switch 2 Edition sprzeda się lepiej niż VI na świecie, robiąc to w samej Japonii xD. Przecież każdy posiadacz Nintendo będzie chciał mieć tego kadridża w domu w co najmniej 3 kolorkach.
Opublikowano czwartek o 10:401 dzień Ale że upośledzone w tematach online Nintendo pozwoli dzielić się cyfrówkami na dwie konsole i pozwoli pokazać palcem która z nich ma mieć jaki tytuł dostępny również offline to się nie spodziewałem Inni mogliby podłapać, bo zajebisty patent.
Opublikowano czwartek o 10:421 dzień Teraz, Bzduras napisał(a):Ale że upośledzone w tematach online Nintendo pozwoli dzielić się cyfrówkami na dwie konsole i pozwoli pokazać palcem która z nich ma mieć jaki tytuł dostępny również offline to się nie spodziewałem Inni mogliby podłapać, bo zajebisty patent.To akurat dobry krok, ale też ostatecznie rozwiązujący problem edycji fizycznych, pewnie chwila i podłapią inni, kolejny argument do posiadania fizyków upadnie.
Opublikowano czwartek o 11:001 dzień Kruchy jak się miota xd wyciagnij jaja Cernego z buzi bo ciężko Cię zrozumieć
Opublikowano czwartek o 11:151 dzień Redzi nieźle się wstrzelili w premierę NS2 - jedynym zagrożeniem Mario Kart.
Opublikowano czwartek o 12:471 dzień Switch 2 będę brał jak pojawi się wersja OLED. Lepszy ekran, dłuższe życie na baterii, jakieś gry już wyjdą Ze Steam Deckiem też poczekałem na lepszą wersję i była to dobra decyzja.