Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Beelzeboss napisał(a):

Wiekszosci osob na tym forum nie można nazwac graczami. Szczególnie tych co morde w kazdym temacie musza odezwac jak homolander.

Taaaa. Tez tez kurwa dobry.

Po prostu chuj wie po co trzymac takie jednostki.

Dastaliby bana i by bylo przyjemniej. Co po takim by zostalo?

-Hej pamierasz Homelandera/Paolo?

-a byl tu kiedys taki debil, cos pamietam

I tyle by bylo wspominek

• Odpowiedzi 33,8 tys.
  • Wyświetleń 677,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Gadaj zdrów randomie, a tłumaczenie niechęci do bycia jebanym mentalem biedaka to już nieźłe majaki xDDDDD

Jeśli dawanie się ruchac firmom i zamykanie mordy na każdą chujową akcję wydawcy to jest to słynne bycie graczem to chuj wam na kurwę gracze! Ja się do tego grona nie chce być zaliczany. :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Gadaj zdrów randomie, a tłumaczenie niechęci do bycia jebanym mentalem biedaka to już nieźłe majaki xDDDDD

Jeśli dawanie się ruchac firmom i zamykanie mordy na każdą chujową akcję wydawcy to jest to słynne bycie graczem to chuj wam na kurwę gracze! Ja się do tego grona nie chce być zaliczany. :)

Jak czujesz, ze gaming polega na dawaniu sie ruchac firmom, to pora hobby zmienic.

Jak mi cos nie pasuje z jakas gra czy wydawca, to glosuje portfelem, a nie biegam po forum jak suka z cieczka i pierdole te swoje madrosci do ludzi, ktorzy maja to w dupie

Opublikowano
18 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

Tak po prostu ci latwiej wytlumaczyc sobie, ze cos, co jest dla ciebie nieosiagalne

xD

Wezyr pewnie nigdy nie dorobi się sprzętu premium marki Nintendo

Opublikowano
Teraz, Pierre Deck napisał(a):

nie biegam po forum jak suka z cieczka i pierdole te swoje madrosci do ludzi, ktorzy maja to w dupie

Jednak to robisz. Mówiłem Ci, masz na forum opcję ignore, a ode mnie ciepłe i serdeczne

image.gif

Wracaj tam robić salto dupą na Switcha.

Opublikowano
3 godziny temu, messer88 napisał(a):

image.png

LCD Sony co za kolory, barwa nasycenie, najlepsi inżynierowie z dywizji BRAVIA musieli pracować przy ekraniku dla portala.

a to niżej jakby wsadzili tam najtańszy ekran jaki dają też do tabletów manta

A Girs się ostatnio pytał w czym niby jest lepszy ekran w Rogalu XD

Opublikowano
9 minut temu, SnoD napisał(a):

A Girs się ostatnio pytał w czym niby jest lepszy ekran w Rogalu XD

Debilne porównania z róznym ustawieniem jasności i kątem nachylenia konsoli pod własną narrację

Tak lepiej?

45ftrhth.jpg

3retrfryth.png

Opublikowano
35 minut temu, GearsUp napisał(a):

Debilne porównania z róznym ustawieniem jasności i kątem nachylenia konsoli pod własną narrację

Tak lepiej?

45ftrhth.jpg

3retrfryth.png

Tego bieda LCD nie da się wybronić wrzucając obrazki z porównaniem do bieda LCD w portalu. Zakłamywanie rzeczywistości nic nie da Nintendo dało dupy a raczej wsadzili uja do dupy lemingom i jak widać się udało i było przyjemnie bo jeszcze tego bronicie.

Opublikowano
21 minut temu, triboy napisał(a):

To Twoja negro-ręka?

Screenshot_20250624_181800_Chrome.jpg

Tak a obie konsole ukradłem białemu człowiekowi

Opublikowano
9 minut temu, kudlaty88 napisał(a):

Tego bieda LCD nie da się wybronić wrzucając obrazki z porównaniem do bieda LCD w portalu. Zakłamywanie rzeczywistości nic nie da Nintendo dało dupy a raczej wsadzili uja do dupy lemingom i jak widać się udało i było przyjemnie bo jeszcze tego bronicie.

Tylko, że ja nie wrzucałem tych obrazków w celu obrony, następnym razem przeczytaj kilka postów wyżej niż tylko ostatniego.

Opublikowano

LCD od portala ma lepsze kolory niż ns2. Wiem bo porównywałem sam w chacie na tych samych grach. Bez użycia aparatu i słynnych kątów giry. Ekran switcha jest wyprany z kolorów i tym samym gry wyglądają na nim gorzej niż na zabawce do streamowania. I nie wiem na chuj pisać że jest inaczej jak nie jest.

Opublikowano

I dlatego większość recenzji podreśla, że kolory są tak żywe, że nawet leciutko oversaturated ale kolorometr w oczach liścia mówi co innego.

45trgrtgyth.jpg