Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Teraz, Beelzeboss napisał(a):Wiekszosci osob na tym forum nie można nazwac graczami. Szczególnie tych co morde w kazdym temacie musza odezwac jak homolander.Taaaa. Tez tez kurwa dobry. Po prostu chuj wie po co trzymac takie jednostki. Dastaliby bana i by bylo przyjemniej. Co po takim by zostalo?-Hej pamierasz Homelandera/Paolo?-a byl tu kiedys taki debil, cos pamietamI tyle by bylo wspominek
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Gadaj zdrów randomie, a tłumaczenie niechęci do bycia jebanym mentalem biedaka to już nieźłe majaki xDDDDDJeśli dawanie się ruchac firmom i zamykanie mordy na każdą chujową akcję wydawcy to jest to słynne bycie graczem to chuj wam na kurwę gracze! Ja się do tego grona nie chce być zaliczany. :)
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):Gadaj zdrów randomie, a tłumaczenie niechęci do bycia jebanym mentalem biedaka to już nieźłe majaki xDDDDDJeśli dawanie się ruchac firmom i zamykanie mordy na każdą chujową akcję wydawcy to jest to słynne bycie graczem to chuj wam na kurwę gracze! Ja się do tego grona nie chce być zaliczany. :)Jak czujesz, ze gaming polega na dawaniu sie ruchac firmom, to pora hobby zmienic. Jak mi cos nie pasuje z jakas gra czy wydawca, to glosuje portfelem, a nie biegam po forum jak suka z cieczka i pierdole te swoje madrosci do ludzi, ktorzy maja to w dupie
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 18 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Tak po prostu ci latwiej wytlumaczyc sobie, ze cos, co jest dla ciebie nieosiagalnexDWezyr pewnie nigdy nie dorobi się sprzętu premium marki Nintendo
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Teraz, Pierre Deck napisał(a):nie biegam po forum jak suka z cieczka i pierdole te swoje madrosci do ludzi, ktorzy maja to w dupieJednak to robisz. Mówiłem Ci, masz na forum opcję ignore, a ode mnie ciepłe i serdeczneWracaj tam robić salto dupą na Switcha.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 godziny temu, messer88 napisał(a):LCD Sony co za kolory, barwa nasycenie, najlepsi inżynierowie z dywizji BRAVIA musieli pracować przy ekraniku dla portala.a to niżej jakby wsadzili tam najtańszy ekran jaki dają też do tabletów mantaA Girs się ostatnio pytał w czym niby jest lepszy ekran w Rogalu XD
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 9 minut temu, SnoD napisał(a):A Girs się ostatnio pytał w czym niby jest lepszy ekran w Rogalu XDDebilne porównania z róznym ustawieniem jasności i kątem nachylenia konsoli pod własną narracjęTak lepiej?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 35 minut temu, GearsUp napisał(a):Debilne porównania z róznym ustawieniem jasności i kątem nachylenia konsoli pod własną narracjęTak lepiej?Tego bieda LCD nie da się wybronić wrzucając obrazki z porównaniem do bieda LCD w portalu. Zakłamywanie rzeczywistości nic nie da Nintendo dało dupy a raczej wsadzili uja do dupy lemingom i jak widać się udało i było przyjemnie bo jeszcze tego bronicie.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 21 minut temu, triboy napisał(a):To Twoja negro-ręka?Tak a obie konsole ukradłem białemu człowiekowi
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 9 minut temu, kudlaty88 napisał(a):Tego bieda LCD nie da się wybronić wrzucając obrazki z porównaniem do bieda LCD w portalu. Zakłamywanie rzeczywistości nic nie da Nintendo dało dupy a raczej wsadzili uja do dupy lemingom i jak widać się udało i było przyjemnie bo jeszcze tego bronicie.Tylko, że ja nie wrzucałem tych obrazków w celu obrony, następnym razem przeczytaj kilka postów wyżej niż tylko ostatniego.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. LCD od portala ma lepsze kolory niż ns2. Wiem bo porównywałem sam w chacie na tych samych grach. Bez użycia aparatu i słynnych kątów giry. Ekran switcha jest wyprany z kolorów i tym samym gry wyglądają na nim gorzej niż na zabawce do streamowania. I nie wiem na chuj pisać że jest inaczej jak nie jest.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. I dlatego większość recenzji podreśla, że kolory są tak żywe, że nawet leciutko oversaturated ale kolorometr w oczach liścia mówi co innego.