Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Wspaniale poczytać jak niebiescy królowie siedzą na tronie gejmingowej hierarchi a po ziemi biegają zielone ratlerki i podgryzają po kostkach powodując jedynie uśmiech politowania tradycyjnie cała rozmowa kręci się wokół nadstation bo o xkurwie ciężko coś powiedzieć, bezpłciowy elektrośmieć bez gier, bez tradycji, bez duszy, podtrzymywanie jedynie sztucznie przy kroplówce bogatego starego aby nie zdechł. Jedyn o czym można pogadać odnośnie xkurwy to "zajebie was w 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 ,2023 Zaraz remake gry wszechczasów, z automatu bestseller i hit a zielone kundle jak zwykle będą się co najwyżej plątać pod nogami. Nie przez przypadek trawa gdzie srają psy i cała reszta zwierzęcego świata jest zielona, a niebo którego człowiek zawsze pragnie dotknąć niebieskie Edytowane 18 sierpnia 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l 26 minut temu, PanKamil napisał: niebo którego człowiek zawsze pragnie dotknąć niebieskie Typowe niebo u niebieskich kundli
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Godzinę temu, PanKamil napisał: bezpłciowy elektrośmieć bez gier, bez tradycji, bez duszy, podtrzymywanie jedynie sztucznie przy kroplówce bogatego starego o tak bardzo w punkt. Ja nie pamiętam czy już to pisałem ale: xbox jest po prostu nudny
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l xbox? Konieczne zło do grania w rdr w najlepszej jakości ale poza tym? Bezużyteczny szmelc
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l https://www.ppe.pl/news/304247/cult-of-the-lamb-nie-zadebiutowal-w-xbox-game-pass-bo-sony-zaplacilo-deweloperom-zaskakujace-doniesienia.html niebieskie szmaty z $orry jak nie mają gier żeby czymś walczyć to dalej płacą żeby gry nie były w NADPASS ale dobrze że chociaż $orry powoli zdycha obecnie ich zadłużenie to 180mld. $$$ btw. MOPŚciu cygan nie grał w tlou? zero zeskoczenia jak brak gier na plejkurwie i wpierdalanie gruzu przez klapy od 2006
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Sony ma mniej kasy niż MS ale stać ich żeby zapłacić za brak debiutu w XGP? No nie jestem zaskoczony wszak debile w MS nie potrafią kasy wydawać. Niezle samozaoranie karła grabiami.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l 15 minut temu, LiŚciu napisał: Sony ma mniej kasy niż MS ale stać ich żeby zapłacić za brak debiutu w XGP? No nie jestem zaskoczony wszak debile w MS nie potrafią kasy wydawać. Niezle samozaoranie karła grabiami. 13 minut temu, Donatello1991 napisał: Brawo Sony. Dymać MS jak się da. Ładnie was kurwa PRowcy wytresowali. Karykatury graczy, ważne żeby niebieskie skurwysyństwo było na górze. tfu wam na mordy
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l ufff tak się zgrzałem, że to niebieskie skurwysyństwo jeszcze oddycha, że muszę odpalić jakieś dobro z XGP teraz na tapet wzięte Life is Strange: True Colors, w najlepszej wersji na XSX oczywiście
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Gdyby ms kochał graczy to dał by więcej hajsu dla owieczki ale mają was w chuyu
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l microkurwa daje 600 tys $ a sony bez problemu łokciem dusi microkurwe w parterze przebijając pięknie ośmieszają zielony burdel w redmond spokojnie, dorzucą symulator golenia jajec i będzie kolejna perełka w śmieciarce którą trzeba najpierw wygooglować. Edytowane 18 sierpnia 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l dobrze że te owieczki nie trafiły do XGP, bo byłoby pierdolenie o tym że znów chujnia w ofercie No ale jak Sony zapłaciło to pewnie ruch w temacie, karaluchy wytresowane jak psy na wybiegu.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Pan Spencer wykańcza sony wyścigiem zbrojeń niczym Reagan wykończył ZSRR Za rok za remake remastera guvnogierki niebieskie kundle będą płaciły po 500 złotych żeby jimbo miał hajs na walkę z MS który pławi się w kasie
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Wiecie co dzieli Sony od przegranej w tej generacji? Premiera jednego CoDa w GodPassie.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l 4 hours ago, LiŚciu said: Sony ma mniej kasy niż MS ale stać ich żeby zapłacić za brak debiutu w XGP? No nie jestem zaskoczony wszak debile w MS nie potrafią kasy wydawać. Niezle samozaoranie karła grabiami. Nie moge sie doczekac twojego bolu dupy jak MS zaplaci dev za to samo. I bedziesz plakac,ze ms niszczy branze