Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

wyłącznie na PC  :balon:

Nawet Ryan ma Xboxa w dupie! :kaz:

dobre wyparcie xdd Sony jest w dupie i musi pchać się do XGP. Widocznie 3 miliardy za multiplatformowe Bungie postawiło Plejkę na skraju bankructwa. :kekw:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Kompletnie omija was geniusz tej produkcji. Nie żeby mnie to dziwiło na tym forum :) 

Opublikowano

ohooo już piszczą niebieskie frajery spod kamienia, jak piecze proste umysły klapów  :kekw::klapek: :kekw: 

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:cw:

Opublikowano

Zapowiedź ds na PECETOWEGO gamepassa tylko potwierdza że trzeba mieć nierówno pod sufitem kupując xboxa. Bezużyteczne pudło z padem zabawką na baterie

Opublikowano

Paolo zjadł kwasa i odkleiło go chyba na dobre. Takich bzdur to nawet ja nie wymyślę a wyobraźnie zdawało się, że mam :/ nie można aż tak nie znać się na gierkach. Gdybym znalazł czas mógłbym prowadzić jakieś korepetycje online bo to co się dzieje z młodzieżą i edukacją to jest horror. Tragedia.

Opublikowano

No paolo zgrywa gracza typu oświeconego bo nakupował konsol (powodzi się, ciekawe komu ukradł yebaniutki :) ) ale wowik z butów dalej wystaje jak to się mówi

Opublikowano

Myślisz, że to sodówa uderzyła do głowy? Moim zdaniem jest to brak odpowiedniego wykształcenia i niski iloraz inteligencji ale taka osoba może być również podatna na wpływy nowych zabawek pod telewizor także może to po prostu wszystko powyżej?

Opublikowano

Co za beka :kekw: gierka trafia na pc a te bezguscia wala konia do zielonego elektrośmiecia:kekw: na xkurwe 5 indyków do wygooglowania a na pc sztos od sony. Przecież te ameby tańczą nad grobem elektro xkurwy:dynia:

Opublikowano
6 minut temu, PanKamil napisał:

Co za beka :kekw: gierka trafia na pc a te bezguscia wala konia do zielonego elektrośmiecia:kekw: na xkurwe 5 indyków do wygooglowania a na pc sztos od sony. Przecież te ameby tańczą nad grobem elektro xkurwy:dynia:

Na PC ta gra rozwinie skrzydła - XGP uratuje DS przez zapomnieniem, zwiększy liczbę graczy, a sama gra nie będzie wyglądać jak gówno, bo wersja na PS5 wygląda jak medium z PC, ale w "4K". Kurwa, wygląda gorzej niż na moim starym GTX 1060. Xdddd

Nie mówiąc już o tym, że sterowanie m+k >> DS w tej grze.

Opublikowano

Ja pierdole, ale nas wychujali jak swego czasu z psycho 2 że już w pewnym momencie myślałem że to ex na xsx xd to samo z siostrą i bratem szczurokasztanami plague. No nieźle.

Xkundel dalej bez gier.

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Czyli to nie jest na XSX? O kurwa ja myślałem, że na xpizdzie będzie wersja. BuahahahHa kundel zielone pokraki.

Przecież zielone zbite kundle nawet nie powąchają dupy normana redusa a co dopiero dostapić zaszczytu aby móc zagrać w nad stranding:) Mogą tylko jako statyści popatrzeć jak ostatecznie spermer stawia klocka na xkurwe i skupia się na pc. Teraz sonka tylko zapowie death stranding 2 i pctowcy już będą gotowi aby nabyć nadstation 5:banderas:

największa beka to jednak jest kiedy zielone karaluchy rozliczają tiery ps+ jednocześnie łącząc pc game pass ze śmieciarą która pompuje szambo do wygooglowania do xkurwy i podają jeden wynik :dynia:

Opublikowano

japonski mudrunner, co za niesamowita gra xddd

stranding game

Kojima nas trolluje i nie pokazal gameplayu

:kekw:

Jimbo musiał miec memiczną minę jak mu kokodżuma tłumaczył, że robi symulator noszenia paczek

Opublikowano

Sony przez lata hodowało sobie niewolników na kulcie eksów. Tylko kurva nie da się na tym zarobić bo niebieskie kundle nie kupują eksów xDDD 

Więc co robi Sony? Oficjalnie sra na politykę eksów i na mordy niebieskich kundli, a te jełopy cieszą się i proszą o więcej. :shieeet:

No jak można niebieskie robactwo traktować poważnie, nie można. Klaperskie to najniższy stopień giereczkowego ekosystemu, niżej niż babcie grające w candy crush na smartfonach :reggie:

Opublikowano
16 minut temu, 20inchDT napisał:

japonski mudrunner

ale warto docenić zabieg polegający na zastąpieniu ciężarówki chłopkiem widzianym zza pleców, co by się klapy odnalazły 

Opublikowano
2 hours ago, Pupcio said:

Zapowiedź ds na PECETOWEGO gamepassa tylko potwierdza że trzeba mieć nierówno pod sufitem kupując xboxa. Bezużyteczne pudło z padem zabawką na baterie

trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby kupić konsole w 2022. Wszystko na PC jest :master:

Opublikowano

Mam ponad 100h w Snowrunner, myślicie, że DS to będzie gra dla mnie? Oczywiści gierkę ogram na laptopie z biedronki przy użyciu najlepszego pada w galaktyce.