Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, easye napisał: wyłącznie na PC Nawet Ryan ma Xboxa w dupie! dobre wyparcie xdd Sony jest w dupie i musi pchać się do XGP. Widocznie 3 miliardy za multiplatformowe Bungie postawiło Plejkę na skraju bankructwa.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Kompletnie omija was geniusz tej produkcji. Nie żeby mnie to dziwiło na tym forum
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Teraz, Rozi napisał: Na nieszczęście naczelnych hejterow Xboxa ja przynajmniej opluwam gry z własnego doświadczenia, a nie np. z dupy jak to niektórzy mają w zwyczaju. BEZ WSKAZYWANIA PALCEM
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l ohooo już piszczą niebieskie frajery spod kamienia, jak piecze proste umysły klapów xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: Kompletnie omija was geniusz tej produkcji. Nie żeby mnie to dziwiło na tym forum spoko, ciebie od jakiegoś czasu omija zdrowy rozsądek i wchodzi mejmoza na pełnej, szkoda
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Zapowiedź ds na PECETOWEGO gamepassa tylko potwierdza że trzeba mieć nierówno pod sufitem kupując xboxa. Bezużyteczne pudło z padem zabawką na baterie
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Paolo zjadł kwasa i odkleiło go chyba na dobre. Takich bzdur to nawet ja nie wymyślę a wyobraźnie zdawało się, że mam nie można aż tak nie znać się na gierkach. Gdybym znalazł czas mógłbym prowadzić jakieś korepetycje online bo to co się dzieje z młodzieżą i edukacją to jest horror. Tragedia.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l No paolo zgrywa gracza typu oświeconego bo nakupował konsol (powodzi się, ciekawe komu ukradł yebaniutki ) ale wowik z butów dalej wystaje jak to się mówi
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Myślisz, że to sodówa uderzyła do głowy? Moim zdaniem jest to brak odpowiedniego wykształcenia i niski iloraz inteligencji ale taka osoba może być również podatna na wpływy nowych zabawek pod telewizor także może to po prostu wszystko powyżej?
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Przecież te DS będzie za trudne dla botów. Bez porządnego pada bez szans, żeby wyszli po za pierwszy chapter.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Co za beka gierka trafia na pc a te bezguscia wala konia do zielonego elektrośmiecia na xkurwe 5 indyków do wygooglowania a na pc sztos od sony. Przecież te ameby tańczą nad grobem elektro xkurwy
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Czyli to nie jest na XSX? O kurwa ja myślałem, że na xpizdzie będzie wersja. BuahahahHa kundel zielone pokraki.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 6 minut temu, PanKamil napisał: Co za beka gierka trafia na pc a te bezguscia wala konia do zielonego elektrośmiecia na xkurwe 5 indyków do wygooglowania a na pc sztos od sony. Przecież te ameby tańczą nad grobem elektro xkurwy Na PC ta gra rozwinie skrzydła - XGP uratuje DS przez zapomnieniem, zwiększy liczbę graczy, a sama gra nie będzie wyglądać jak gówno, bo wersja na PS5 wygląda jak medium z PC, ale w "4K". Kurwa, wygląda gorzej niż na moim starym GTX 1060. Xdddd Nie mówiąc już o tym, że sterowanie m+k >> DS w tej grze.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Ja pierdole, ale nas wychujali jak swego czasu z psycho 2 że już w pewnym momencie myślałem że to ex na xsx xd to samo z siostrą i bratem szczurokasztanami plague. No nieźle. Xkundel dalej bez gier.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Czyli to nie jest na XSX? O kurwa ja myślałem, że na xpizdzie będzie wersja. BuahahahHa kundel zielone pokraki. Przecież zielone zbite kundle nawet nie powąchają dupy normana redusa a co dopiero dostapić zaszczytu aby móc zagrać w nad stranding Mogą tylko jako statyści popatrzeć jak ostatecznie spermer stawia klocka na xkurwe i skupia się na pc. Teraz sonka tylko zapowie death stranding 2 i pctowcy już będą gotowi aby nabyć nadstation 5 największa beka to jednak jest kiedy zielone karaluchy rozliczają tiery ps+ jednocześnie łącząc pc game pass ze śmieciarą która pompuje szambo do wygooglowania do xkurwy i podają jeden wynik
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l japonski mudrunner, co za niesamowita gra xddd stranding game Kojima nas trolluje i nie pokazal gameplayu Jimbo musiał miec memiczną minę jak mu kokodżuma tłumaczył, że robi symulator noszenia paczek
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Sony przez lata hodowało sobie niewolników na kulcie eksów. Tylko kurva nie da się na tym zarobić bo niebieskie kundle nie kupują eksów xDDD Więc co robi Sony? Oficjalnie sra na politykę eksów i na mordy niebieskich kundli, a te jełopy cieszą się i proszą o więcej. No jak można niebieskie robactwo traktować poważnie, nie można. Klaperskie to najniższy stopień giereczkowego ekosystemu, niżej niż babcie grające w candy crush na smartfonach
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 16 minut temu, 20inchDT napisał: japonski mudrunner ale warto docenić zabieg polegający na zastąpieniu ciężarówki chłopkiem widzianym zza pleców, co by się klapy odnalazły
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 2 hours ago, Pupcio said: Zapowiedź ds na PECETOWEGO gamepassa tylko potwierdza że trzeba mieć nierówno pod sufitem kupując xboxa. Bezużyteczne pudło z padem zabawką na baterie trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby kupić konsole w 2022. Wszystko na PC jest
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Mam ponad 100h w Snowrunner, myślicie, że DS to będzie gra dla mnie? Oczywiści gierkę ogram na laptopie z biedronki przy użyciu najlepszego pada w galaktyce.