Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Gdyby Xbox też miał wyznawców a nie klientów, to by Spencer chlał razem z Jimbo. A tak to mu tylko siwych włosów przybywa
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Akurat xboxowe marketingowe chłopaki są spoko. Kto kurwa z sony by poszedł z fanami na piwo na gamescomie jak np. Aaron? Wyobrażacie sobie tych krawaciarzy chociażby rozmawiających z ludźmi? Obrzydliwe jak niedługo bedą się szczycić rekordowymi wynikami sprzedazy po podniesieniu cen o 50 euro xdddd
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Aktualnie gram na obu japońskich konsolach i co?.......mam ochotę sprzedać amerykańcy no ale wyjdą te killery w 2027 roku.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 7 hours ago, Mendrek said: Nie zgodzę się. W obecnej sytuacji gier jest za dużo po prostu by je ogarniać. Jasne, jak jest hype na coś, to się bierze w okolicach premiery i tu nie mam z tym problemu, ale jest MASA gier, które nam umykają. Abonament nam o nich potrafi przypomnieć. A to tylko jak pisałem jedna z możłiwych przyczyn/zalet. Generalnie Sony pokazało jego wiele zalet i przekonało mnie do niego. Jak patrzyłem na trial passa, to byłem przeciwny, bo generalnie scam i psucie branży. Sony zrobiło to po prostu jak należy i tyle w temacie Rozumiem i miałbyś rację gdyby nie malutki szczegół: płacisz za ten abonament regularnie. Miesięcznie więcej zapewne niż kosztuje płyta z Killzone. I to jest właśnie mój główny "zarzut". Płacisz za ten abonament więc już grasz. Kupisz nowa grę w pudle nawet jak masz ochotę? No kurde głupio, bo tyle gier w abonamencie do ogrania i już za niego płacisz. A może być tak, że gierka za 2-3 miechy do tego abonamentu sama wskoczy i co wtedy? Kasa w błoto. Dlatego właśnie jestem zdumiony, że świadomi gracze przez duże "G" sa tak w ten abonament zapatrzeni. W mojej opinii (ale to tylko moja opinia) sa trzy typy ludzi dla których jest abonament, albo inaczej, nie typy ludzi, a sytuacje: - gracze casualowi, którzy lubia jednak popykać w coś więcej niż coda i fife, nie bardzo orientuja się w rynku - gracze hardcorowi którzy z pewnych względów po prostu nie maja kasy, kupuja abonament w jakiś promocjach i graja jak dziki póki jest (nic to złego, życie jest jakie jest) - gracze kupujacy abonament np na miech w celu ogrania konkretnej gry/gier, gry na premierę w gamepass (jednak taniej wychodzi za miech niż pełna gra) a potem rezygnuja. Jak ktoś jest Graczem, ma w miarę poukładana sytuacje finansowa, a przy tym na same granie ograniczony czas (a jedno idzie w parze z drugim zazwyczaj) to poza trzecim przykładem nie widzę sensu opłacania regularnego growego abonamentu. Ale jak napisałem, to tylko moja opinia, moje wnioski i moga być one błędne, albo mogę czegoś nie dostrzegać
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Nie oszukujmy się. Każdy powazny gracz nie potrzebuje abonamentu, chyba że do online. Nowy ps plus powstał dla pctowych przyjaciół, którzy po ograniu spiderman i gow rzucają się jak zwierzęta na PS5, żeby nadrobić zaległości, no i mamy dodatkowe miliardy sprzedanych konsol. Podwyżka konsol też jest skierowana do nich żeby nie doznali szoku cenowego.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Kto płaci regularnie za abonament i z niego nie korzysta? Co ten homelander znowu bredzi?
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l W sumie na xboxie, po opłaceniu abonamentu na 3 lata do przodu, po ograniu Psychonauts 2 i może jeszcze 2-3 wartych uwagi gier, masz do wyboru nie grać, grać w retro, albo grać w śmiećindyki. Z drugiej strony...jakbym dał 250 zł za takie Medium to bym kwękał jaka chujnia, a w abo weszło jak bułeczka z masłem. Dopóki można cebulić to GPU jest bdb opcją, nawet jak nie zagra się w 80% tytułów
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Tak jak izon pisze - obecnie ogrywam retro Godrizona 5 z 2021 roku, wcześniej najnowszy Life is Strange, a za moment „nowy” A Plague Tale 2. Taki abonament nawet za darmo to jak dać się okradać cyganowi na własne życzenie.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Fajny ten life is strange. 1h i do widzenia. Fh5? Warto było sprawdzić, że stoją z seria w miejscu. Plaga szczurów dwa? Sprawdzić się jak nic nie zostało zmienione, a gowniak irytuje gorzej niż atreus w gow. Także spełnia swoje zadanie gp. Selekcjonuje gówna i pasożyty branży gier.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Godzinę temu, izon napisał: W sumie na xboxie, po opłaceniu abonamentu na 3 lata do przodu, po ograniu Psychonauts 2 i może jeszcze 2-3 wartych uwagi gier, masz do wyboru nie grać, grać w retro, albo grać w śmiećindyki. Z drugiej strony...jakbym dał 250 zł za takie Medium to bym kwękał jaka chujnia, a w abo weszło jak bułeczka z masłem. Dopóki można cebulić to GPU jest bdb opcją, nawet jak nie zagra się w 80% tytułów Ale jak już wyjdą te mityczne gry w 2045 to pewnie i cebularstwo utną za cenę monsterka gamepass jest spoko ale ani złotówki więcej
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l W piątek wielka premiera gry stulecia. Wydać, czy nie wydać 3 i pół bomby cyfrowo. Wesprzeć dobro, czy pozwolić złu się rozwijać.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 23 minuty temu, Donatello1991 napisał: W piątek wielka premiera gry stulecia. Wydać, czy nie wydać 3 i pół bomby cyfrowo. Wesprzeć dobro, czy pozwolić złu się rozwijać. Dragonflight premierę ma w grudniu.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Kupujesz najdroższy abonemant od $ony po czym okazuje się że dzieciak nie może zagrać na swoim koncie w demo Horizona czy w starsze gierki strumieniowo...hatfuuuu. Jak mnie wkurwia ta firma masakra jakas
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 15 minutes ago, Whisker said: Nie mam pytań Jakie nowe sztosy ogrywne na PS5 nadkonsola
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 4 minuty temu, Czoperrr napisał: Jakie nowe sztosy ogrywne na PS5 nadkonsola To jest właśnie testowanie bizancjum premium Ps plus a wszystkie nowości już mam ograne premierowo taki rozmach i przepych u niebieskich
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 1 minute ago, Donatello1991 said: Poleć bocie jeden z drugim jakąś grę na xsx. halogearsforza
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Teraz, Homelander napisał: halogearsforza Gearsow nie ma na XSX Nowych
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Just now, Whisker said: Gearsow nie ma na XSX Nowych halo i forzy tez nie, wszystko to crossgeny