Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 618,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Vesirku ziomeczku no nie opiewa w taką chujnie :D Nieważne, nie potrzebnie tu wchodziłem bo mnie Głeboko Gardłowy jak zwykle wkurwił xD

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli twoja kolekcja opiewa w taką chujnie jak u spermatello to nie ma się czym chwalić. Chyba tylko p0laczkom imponuje przepłacanie za gry. XDDD

Chujnia? Nie rozśmieszaj mnie.

Opublikowano
13 godzin temu, Wolfie_ napisał:

Czy Admini moga wprowadzic zasade,ze ludzie ktorzy nie maja currentgen nie maja dostepu do CW:whyyy:

Panie i panowie najwiekszy fan ps aka medrek:

image.png.7b2ed55f1767f117f1ec9f6e859981ab.png

image.png.87e3aea1d0497a87cc9ed308f1474a78.png

image.png.6e3a8c09310a893b82e3d128c387e0bc.png

image.thumb.png.c908cd62fb033cb41c70cb52fe5361c1.png

Bloodborne, ghost of tsushima, killzone, Driveclub, LittleBigPlanet 3, Until Dawn, The Last Guardian, Days gone i Marvel's Spider-Man: Miles Morales nigdy nie kupione. 

Zajebisty z ciebie fan playstation

Jaki ma znaczenie kto ma curentgena w sprawie, że playstation jak zwykle rozpierdala xkurwe?

Opublikowano

xDDD 

Klaperskie jak się pucują swoim zielonym panom :shieeet: 

Opublikowano

spermiak to chociaz jakies nowosci ma a u ciotka pewnie jakies far kraje 4

Opublikowano

Klapki mogą wysłać jedynie zdjęcie waginy :gayos:

Opublikowano

zazdroszcze klapom ograniczonego gustu i nie bycia prawdziwym graczem. u zielonych miesiace mijaja, a gier do ogrania coraz wiecej. Piekło gracza.

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

u zielonych miesiace mijaja, a gier do ogrania coraz wiecej. Piekło gracza.

Jak zaliczasz gierki na jutubku to sie zbierają w gamepassie. Może weź czasem ten zabawkowy kontroler i w coś pograj samemu, przestanie ci odpierdalac:kekw:

Opublikowano

FWg1xHpWYAIPNjh?format=jpg&name=900x900

FWg3XjRWAAEL0CN?format=jpg&name=medium

cwelstation 4.5 bez gier rozjebane jak gówno w polu :banderas: spoko niebieskie pokemony może w 2025 doczekacie się grafiki  :kekw:

Opublikowano

dzieki daddy, jak tak zestawiłeś screenshoty to rzeczywiscie widac dominacje xboxa jak na dłoni

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

FWg1xHpWYAIPNjh?format=jpg&name=900x900

FWg3XjRWAAEL0CN?format=jpg&name=medium

cwelstation 4.5 bez gier rozjebane jak gówno w polu :banderas: spoko niebieskie pokemony może w 2025 doczekacie się grafiki  :kekw:

No Dabil.

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

na xboxie ludzie sie najedli, a teraz czas na zagrajzerów 

Screenshot_2022-06-30-21-56-23-08_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.0326fe083b8611938c32f2348b6d7213.jpg

Ja zapłaciłem 4zl czemu ludzie tak przepłacają??? Pojebani?

Opublikowano

Wszyscy będą świętować nową grę Todda bo zacznie się nieskończona beka. 

Opublikowano

Nie trzeba geniusza by stwierdzić, że pokaz Crapfielda zwiastuje godnego następcę cyberpunka na premierę.  Co lepsze, redzie się z tym chociaż  kryli. Tutaj Todd od razu zielonym uświadomił, że będą grali w 15 fps.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Nie trzeba geniusza by stwierdzić, że pokaz Crapfielda zwiastuje godnego następcę cyberpunka na premierę.  Co lepsze, redzie się z tym chociaż  kryli. Tutaj Todd od razu zielonym uświadomił, że będą grali w 15 fps.

Proszę mi tym tym drewnianym śmieciem nie obrażać Cyberpunka :)