Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

klapy jaki szał macicy dostały, spokojnie już w 2026 plejkurwa4.5 bez gier dostanie HIT!  :) 

magiczny dysk ssd cernego

PS4 12.03s
PS5 15.45s

:kaz:  hendrixowa autostrada jeszcze się buduje :kaz:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No ten Game Pass zajebisty, tylko jeszcze trzeba mieć PC.:dynia:  Paolo w formie!

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

No ten Game Pass zajebisty, tylko jeszcze trzeba mieć PC.:dynia: 

XGP konsoli >> retail >> XGP PC-towe

ten XGP na PC taki dobry, że aż musiałem konsolę dokupić żeby z niego w pełni korzystać :reggie: 

Opublikowano

W sumie to rozumiem trochę boty. Ich najlepsza gra to port z iOS, to fakt. Ale żeby zagrać natywnie to muszą kupić iPhone, a to droższe niż Xbox. Tak więc czapki z głów

Opublikowano

A pamiętacie jak bociarscy śmiali z cinematików a teraz oglądają film na xboxie? 

@Paolo de Vesir widze w chacie taki sam bajzer w łepetynie:)

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

image.thumb.jpg.2d71123d09adf79028c7b75c2504f56f.jpg

a na PC z przyjemnością też ogram co chcę, bo mam całkiem dobrą blaszkę do gier :)

Rok temu 100% wbiłem na PS wiec znowu na GPU opóźnienie, jak zwykle (chociaż przyznam że nie wyświetliło mi się na GP No ale nie ważne Quake’ów nie ma!)

ale zdjęcie swojego penajsa to mógłbyś zachować dla siebie chyba że lubisz kotu pokazywać na tle mleka z tv manty w tle :D 

F81766D9-9D71-4BB3-A93F-1AE32FBF8B9D.jpeg

Konsola na kablu i zapalcowana bleee :/ 

A9BB487E-C006-43BF-B59A-DD5B77FC9C46.jpeg

Opublikowano
52 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Chyba cię pogrzało, od czasu jak kupiłem Xa może z dwa razy konsolę włączyłem i to żeby telefon podładować od portu USB C. :rotfl: Wjechał Xbox i dopiero poczułem co to jest nowa generacja.

:wio:Ja wiem, że tu jest wojenka ale mówić, że Xbox daje poczuc nowa generację to już są  jaja z siebie i ludzi dookoła :) Retrobox przez 2 lata nie dostal nic co by można nazwać nowa generacja i nawet nie wyjeżdżajcie z tupolewem bez fizyki :)

Opublikowano

no ale widzisz whisker - to jest to o czym mówiłem, nie masz pojęcia jakie złoto jest w XGP, a potem pierdolsz coś, że PS+ nawet nie dorównuje co przewyższa XGP

Gościu, zeor szans na to. Za daleko XGP odjechał Sony o czym sam Jim Ryan powiedział na forum publicznym. :reggie: 

Opublikowano

no ale widzisz whisker - to jest to o czym mówiłem, nie masz pojęcia jakie złoto jest w XGP 

Czy o takie ZŁOTO ci chodziło? „Gra” immortals, same cycki i kadry i chyba dlatego stuleje dawały 9/10

67EE2E69-2935-4E7B-9892-EEFC7A79E432.jpeg

ECA66C22-85E9-45AF-AA1D-F01192CEA0C1.jpeg

F3C3E0D8-E7C1-4376-8AED-BE01E32B82BF.jpeg

E82F4047-830A-4BE8-B4B4-817D1F2392E3.jpeg

Opublikowano

Powinni taki interfejs dla Sześćdziesiony zrobić, jeszcze lepiej przechodziłby gry na YouTube.

Opublikowano

Immortals dojrzałe "doświadczenie", perła na Xboxa, a na PlayStation by nie wiedzieli co zrobić, bo nie widać pleców bohatera i nie ma trybu detektywistycznego.

A właśnie że jest tryb detektywistyczny ale Jebac immortals OGRYWAM symulator MYJNI , super zabawa na cała noc i właśnie mam misje umycia Vana

8E724461-60CE-41D2-A636-9563FF093CA4.jpeg

Opublikowano

Taka zajebista gra, a nawet kurwa tytułu napisać poprawnie nie potrafisz.

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Immortals dojrzałe "doświadczenie", perła na Xboxa, a na PlayStation by nie wiedzieli co zrobić, bo nie widać pleców bohatera i nie ma trybu detektywistycznego.

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

A właśnie że jest tryb detektywistyczny ale Jebac immortals OGRYWAM symulator MYJNI , super zabawa na cała noc i właśnie mam misje umycia Vana

8E724461-60CE-41D2-A636-9563FF093CA4.jpeg

Może wpadniesz mi przy okazji Plejkę wyszorować karczerem? W dwójkę szybko się uwiniem, a w szafce mam jeszcze Jamesona.:ogor: 

Opublikowano

Na razie niebieskim panom czyszczę fury, chyba zaliczyłem?

4DE69CE0-BCC7-4766-A1B5-2925514C5BA4.jpeg

Opublikowano

Immortals będzie dorzucony do Netflixa. Najlepsza gra z Xboxa. Konsolowy i Netflixowy ex. Boty, weźcie kurwa przeproście za poruszenie tego tematu, reszta niech o tym zapomni i, nie wiem, o padach pogadajmy? Bo to nawet na Wojny jest za żałosne

Opublikowano

Nie masz jakiegoś remaku remastera bez multiplayera za trzy i pół bomby do kupienia czasem?

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Nie masz jakiegoś remaku remastera bez multiplayera za trzy i pół bomby do kupienia czasem?

Skończyłem na ps3,4 ale jak wrzuca do premium skończę na ps5 a tymczasem niebieskim panom umyje ogródek w najnowszej SUPER PRODUKCJI na XSX potężnego na 12 teraflopow 

3B4740FB-4F7C-4A76-B167-DFE7ACBBC5EC.jpeg

Taka satysfakcja z mycia że chyba calaka zrobie

Opublikowano

Xbox pokaże dla zagrajmera cysia :) a na sonce nawet kawałek dupy ocenzurują japońskie skurwysyny :)

Opublikowano
47 minut temu, Whisker napisał:

Czy o takie ZŁOTO ci chodziło? „Gra” immortals, same cycki i kadry i chyba dlatego stuleje dawały 9/10

67EE2E69-2935-4E7B-9892-EEFC7A79E432.jpeg

ECA66C22-85E9-45AF-AA1D-F01192CEA0C1.jpeg

F3C3E0D8-E7C1-4376-8AED-BE01E32B82BF.jpeg

E82F4047-830A-4BE8-B4B4-817D1F2392E3.jpeg

Nie wiedziałem, ze ta gra jest taka ambitna. Będzie hehe grane