Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Kurde szkoda że mnie omineły te posty spłakanych botów w temacie X-a zanim moderka posprzątała ołtarz zielonych:)

Smutne czasy nastały dla Xboxa ale będzie Viva Piniata:kekw: Ciekawe kiedy wyląduje na graficzce z grami:obama:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Kurde szkoda że mnie omineły te posty spłakanych botów w temacie X-a zanim moderka posprzątała ołtarz zielonych:)

Smutne czasy nastały dla Xboxa ale będzie Viva Piniata:kekw: Ciekawe kiedy wyląduje na graficzce z grami:obama:

Nie zapomnimy, na pamiątkę zostały krypty indyków założone przez gardłowego, w których nikt nie pisze i ołtarzyk dla "Hideo Kojima game". Zielonym jak zawsze pozostało jedno: Wiara do samego końca :)

Opublikowano
38 minut temu, LiŚciu napisał:

Co się gość odkleił xD 

Sam tam płakałeś ziomuś jak cię zniszczyłem a potem się sprułeś moderacji i wszystko PRZYPADKIEM zniknęło :dynia:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Graficzki XGS - zbierz je wszystkie

image.thumb.png.79d06743695ec4f3e9523e61fbc9f93e.png

1-amscan-kombinezon-pokemon-pikachu-w-ko

Opublikowano

Zastanawiam się co jest większym scamem w historii branży. Star Citizen, czy Xbox Series X? Kurde, ciężki wybór. Chyba jednak stawiam na Xboxa Series X.

Opublikowano

Na szczęście w przypadku plejśmieciary5 wystarczy jedna grafika, jeśli chodzi o plany na 2023 i dalej :shieeet:

77c3ba6b85d21f27f9e49646c96d.jpeg

Opublikowano

Ja się jaram tym spinoffem minecrafta! o albo forza 25 i jazda w kółko też dostarczy tych wrażeń! 

Opublikowano

Może w minecraftcie można zbudować jakas fajna grę na Xboxa 

Opublikowano
10 minutes ago, messer88 said:

Na xboxie różnorodność gatunkowa jest niesamowita jeśli weźmiemy pod uwagę zapowiedziane gry. 

No i nieogłoszone jeszcze projekty :)

Opublikowano

Nikt ci tyle gier nie da ile xkurwa obiecuje:kekw: myślę, że śmiało można wklejać fallouta 5 bo przecież będzie za 15 lat. Będzie pasować do tych scamowych grafik:kaz:

Opublikowano

Najbardziej jaram się:

-Wolfenstein 3

-Doom nowy

-Quake

-Crash Bandicoot 5

-Forza Horizon 6 w Japonii

-The Evil Within 3

-The Elder Scrolls VI

ale będzie granko :obama:

Opublikowano

FWxAmJMXgAMHECe?format=jpg&name=large

To prawda, XBOX nawet w swoim najgorszym roku rozpierdala cwelstation 4.5 jak gówno w polu  :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

To prawda, XBOX nawet w swoim najgorszym roku rozpierdala cwelstation 4.5 jak gówno w polu  :) 

To jest wasza jedyna karta przetargowa RÓŻNORODNOŚĆ :) szkoda że ta różnorodność nie idzie w parze z jakością i zwyczajnie lepiej grać w multiplatformy z tych gatunków a nie kupować xboxa :) 

Opublikowano
3 minutes ago, Daddy said:

Jakie to RTS są dostępne na KONSOLI? 

Jakie platformery są na Xboxie, a nie ma ich na Playstation?

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

To jest wasza jedyna karta przetargowa RÓŻNORODNOŚĆ :) szkoda że ta różnorodność nie idzie w parze z jakością i zwyczajnie lepiej grać w multiplatformy z tych gatunków a nie kupować xboxa :) 

tak, tak, Pupcio, gry takie Halo Infinite, Age of Empires, Ori czy Forza to wcale nie są czołowi przedstawiciele swoich gatunków

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Jakie platformery są na Xboxie, a nie ma ich na Playstation?

Ori, jeszcze jakieś pytania?

Opublikowano

Tylko forza :) z tym halo i ori dobry żart :)

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Trochę tak, trochę nie. Bo sporo gierek jest fajnych na Xboxie, tylko nie mają dopierdolonej na 11/10 graficzki, dlatego też takie kamilki nie będą sobie nimi zaprzątać głowy. W końcu jak nie wygląda to nie warto nawet na nią splunąć :)

A od Ori proszę się odsmerfować, bo figarszczem poszczuję

Opublikowano
2 minutes ago, ASX said:

tak, tak, Pupcio, gry takie Halo Infinite, Age of Empires, Ori czy Forza to wcale nie są czołowi przedstawiciele swoich gatunków

Ori, jeszcze jakieś pytania?

Mocno naciągane.

W takim każdy posiadacz PS5 ma Astro, który jest klasycznym platformerem z krwi i kości.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

a nie kupować xboxa :) 

Mnie do zakupu przekonała Beth no i co? 2lata i gry Beth widzę logo na grafikach :) no ale jako że jestem :cebula: to gamepass i zakupy w Brazylii lub na Węgrzech bardzo mi się podobają. Lepiej nie pisać nic więcej bo po wczoraj pewnie jeszcze nie uspokoili się wszyscy zieloni bracia :asax:

Opublikowano

Musisz pokazać dla zielonego gamertaga to uspokoisz tych dzikusów :asax: