Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Kurde szkoda że mnie omineły te posty spłakanych botów w temacie X-a zanim moderka posprzątała ołtarz zielonych:)

Smutne czasy nastały dla Xboxa ale będzie Viva Piniata:kekw: Ciekawe kiedy wyląduje na graficzce z grami:obama:

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 745,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Kurde szkoda że mnie omineły te posty spłakanych botów w temacie X-a zanim moderka posprzątała ołtarz zielonych:)

Smutne czasy nastały dla Xboxa ale będzie Viva Piniata:kekw: Ciekawe kiedy wyląduje na graficzce z grami:obama:

Nie zapomnimy, na pamiątkę zostały krypty indyków założone przez gardłowego, w których nikt nie pisze i ołtarzyk dla "Hideo Kojima game". Zielonym jak zawsze pozostało jedno: Wiara do samego końca :)

Opublikowano
38 minut temu, LiŚciu napisał:

Co się gość odkleił xD 

Sam tam płakałeś ziomuś jak cię zniszczyłem a potem się sprułeś moderacji i wszystko PRZYPADKIEM zniknęło :dynia:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Graficzki XGS - zbierz je wszystkie

image.thumb.png.79d06743695ec4f3e9523e61fbc9f93e.png

1-amscan-kombinezon-pokemon-pikachu-w-ko

Opublikowano

Zastanawiam się co jest większym scamem w historii branży. Star Citizen, czy Xbox Series X? Kurde, ciężki wybór. Chyba jednak stawiam na Xboxa Series X.

Opublikowano

Na szczęście w przypadku plejśmieciary5 wystarczy jedna grafika, jeśli chodzi o plany na 2023 i dalej :shieeet:

77c3ba6b85d21f27f9e49646c96d.jpeg

Opublikowano

Ja się jaram tym spinoffem minecrafta! o albo forza 25 i jazda w kółko też dostarczy tych wrażeń! 

Opublikowano

Może w minecraftcie można zbudować jakas fajna grę na Xboxa 

Opublikowano
10 minutes ago, messer88 said:

Na xboxie różnorodność gatunkowa jest niesamowita jeśli weźmiemy pod uwagę zapowiedziane gry. 

No i nieogłoszone jeszcze projekty :)

Opublikowano

Nikt ci tyle gier nie da ile xkurwa obiecuje:kekw: myślę, że śmiało można wklejać fallouta 5 bo przecież będzie za 15 lat. Będzie pasować do tych scamowych grafik:kaz:

Opublikowano

Najbardziej jaram się:

-Wolfenstein 3

-Doom nowy

-Quake

-Crash Bandicoot 5

-Forza Horizon 6 w Japonii

-The Evil Within 3

-The Elder Scrolls VI

ale będzie granko :obama:

Opublikowano

FWxAmJMXgAMHECe?format=jpg&name=large

To prawda, XBOX nawet w swoim najgorszym roku rozpierdala cwelstation 4.5 jak gówno w polu  :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

To prawda, XBOX nawet w swoim najgorszym roku rozpierdala cwelstation 4.5 jak gówno w polu  :) 

To jest wasza jedyna karta przetargowa RÓŻNORODNOŚĆ :) szkoda że ta różnorodność nie idzie w parze z jakością i zwyczajnie lepiej grać w multiplatformy z tych gatunków a nie kupować xboxa :) 

Opublikowano
3 minutes ago, Daddy said:

Jakie to RTS są dostępne na KONSOLI? 

Jakie platformery są na Xboxie, a nie ma ich na Playstation?

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

To jest wasza jedyna karta przetargowa RÓŻNORODNOŚĆ :) szkoda że ta różnorodność nie idzie w parze z jakością i zwyczajnie lepiej grać w multiplatformy z tych gatunków a nie kupować xboxa :) 

tak, tak, Pupcio, gry takie Halo Infinite, Age of Empires, Ori czy Forza to wcale nie są czołowi przedstawiciele swoich gatunków

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Jakie platformery są na Xboxie, a nie ma ich na Playstation?

Ori, jeszcze jakieś pytania?

Opublikowano

Tylko forza :) z tym halo i ori dobry żart :)

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Trochę tak, trochę nie. Bo sporo gierek jest fajnych na Xboxie, tylko nie mają dopierdolonej na 11/10 graficzki, dlatego też takie kamilki nie będą sobie nimi zaprzątać głowy. W końcu jak nie wygląda to nie warto nawet na nią splunąć :)

A od Ori proszę się odsmerfować, bo figarszczem poszczuję

Opublikowano
2 minutes ago, ASX said:

tak, tak, Pupcio, gry takie Halo Infinite, Age of Empires, Ori czy Forza to wcale nie są czołowi przedstawiciele swoich gatunków

Ori, jeszcze jakieś pytania?

Mocno naciągane.

W takim każdy posiadacz PS5 ma Astro, który jest klasycznym platformerem z krwi i kości.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

a nie kupować xboxa :) 

Mnie do zakupu przekonała Beth no i co? 2lata i gry Beth widzę logo na grafikach :) no ale jako że jestem :cebula: to gamepass i zakupy w Brazylii lub na Węgrzech bardzo mi się podobają. Lepiej nie pisać nic więcej bo po wczoraj pewnie jeszcze nie uspokoili się wszyscy zieloni bracia :asax:

Opublikowano

Musisz pokazać dla zielonego gamertaga to uspokoisz tych dzikusów :asax: