Opublikowano 10 września 20222 l 2 minuty temu, LiŚciu napisał: Taki powiew świeżości ze całych pięciu recenzentów się nad tematem pochyliło. Pewnie wszyscy przyzwyczajeni ze w GP same gowna których nie warto recenzować. I znowu przez GP ucierpiała dobra gierka cóż, to nie wina graczy że recenzenci dają dupy za presskity i liżą jaja wydawcom przez co wyjście poza strefę komfortu owocuje 5 szczerymi a nie 100 przekupionymi reckami
Opublikowano 10 września 20222 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: cóż, to nie wina graczy No nie wina graczy że MS ze swoim Xboxem polanym gamepassem jest taki zyebany.
Opublikowano 10 września 20222 l Odpaliłem XSX, No ciekawie pograć w Psi Patrol, w sumie z bidy posciagalem kilka battlefieldów na programie chwile i przypomnienie sobie na 20 lecie
Opublikowano 10 września 20222 l 59 minut temu, Whisker napisał: Odpaliłem XSX, No ciekawie pograć w Psi Patrol, w sumie z bidy posciagalem kilka battlefieldów na programie chwile i przypomnienie sobie na 20 lecie obecnie na fali jest tinykin
Opublikowano 10 września 20222 l Swoją drogą Hardline w 120 klatkach z boostem robi wrażenie, wyglada i porusza się wybornie. Pamietam go w gorszej wersji a tu miłe zaskoczenie, przejdę raz jeszcze, na ps4 platynowalem kilka lat temu
Opublikowano 11 września 20222 l Źle się dzieje, że na xboxa trafiają takie smieci jak yakuza, bo tylko spada wartośc sprzętu. Co prawda lepiej że wpadła yakuza niż gays done, bo jeszcze zealoci zlecieliby się do tematu xboxa zeby tłumaczyc jaka to wspaniała fabuła jest i o ile lepsze od gier ubi. Najbardziej skrzywdzona gra przez recenzentów? No kurwa, co sonka to sonka.
Opublikowano 11 września 20222 l days gonowcy zayebani cały świat wie że to yebane gówno ale kilka osób na forum psxextreme.info będzie wmawiać dla gracza że to dobra gra
Opublikowano 11 września 20222 l Days Gone? Ponad 9 baniek sprzedanych, jakiś ex na xśmiecia ostatnio osiągnął taki wynik? Wspaniały tytuł, a niedługo filmowy prequel
Opublikowano 11 września 20222 l Nie kłam. To nie sprzedane kopie, a ile graczy odpaliło. Grę dawaną za friko w plusie XDD 120milionów posiadaczy playstation sie wysrało na tego kasztaniaka
Opublikowano 11 września 20222 l Dobrze że Jim ukręcił łeb tym patałachom z bend i days ścierwo gnije w limbo
Opublikowano 11 września 20222 l Na forum klaperscyextreme znów jest propsowanie śmiecia 7/10, bo ex na StemPlejszyn? Stare, znałem.
Opublikowano 11 września 20222 l wiedziałem, że szambo wybije, bo daysgone mesjasz no, ale do paru osób nie dociera. Nie każdy musi mieć gust growy
Opublikowano 11 września 20222 l 17 minut temu, oFi napisał: wiedziałem, że szambo wybije, bo daysgone mesjasz no, ale do paru osób nie dociera. Nie każdy musi mieć gust growy to tylko dwoch typow bez gustu, co sie jarało ostatnio sandboxem z pustą mapa od nintendo
Opublikowano 12 września 20222 l Jak można grać tyle lat w gry jak wy chłopaki i nie mieć o nich pojęcia chłopaki? Dobrze że macie mnie bo byście byli jak zagrajmerscy jaskiniowcy
Opublikowano 12 września 20222 l Pamiętam Days gone na premierę. Za samą optymalizację dobrze, że Sony nie pozwala na drugą część mimo 9mln. U Sony jest tak: albo optymalizacja 10/10, albo wypad z celi.
Opublikowano 12 września 20222 l Days Gone pokazało jedynie, że na forum BezgustyExtreme klapy przyjmą każdy stolec, ważne żeby był od Sony.
Opublikowano 12 września 20222 l Oni są jak redaktor hiv ze szmatławca psx extreme Kiedyś coś tam się znali ale wypadli z obiegu
Opublikowano 12 września 20222 l Widzę chłopaki ze wiedza o grach z zombie nie jest Waszą mocną stroną.
Opublikowano 12 września 20222 l Mając tylo forze sralo I girsy, to za bardzo się rozwijać umysłowo nie mogą.
Opublikowano 12 września 20222 l 1 minutę temu, LiŚciu napisał: Widzę chłopaki ze wiedza o grach z zombie nie jest Waszą mocną stroną. To jak u was z wiedzą o dobrych grach tak w ogóle.
Opublikowano 12 września 20222 l No liściu gra w gry tylko na kolanach kolegi podczas ich urlopu w leśnej chacie więc nie wymagajmy wiedzy od ANTYZAGRAJMERÓW
Opublikowano 12 września 20222 l Trzech Debilos z CW i jakakolwiek wiedza o grach, nie mówiąc już o czymś takim jak gust. Bitch please