Opublikowano 21 września 20222 l dzieki za betatesty frajerzy. Ekskluzywna kasa od jimbo poszła na development redfall, ale to juz nie dla psa
Opublikowano 21 września 20222 l jeszcze rozszerzone zakończenie, DLC za darmo, ja pierdole, niebieskie robactwo rozjebane doszczętnie
Opublikowano 21 września 20222 l Ciesze się, że po roku od czasów Psychonauts 2 w końcu wpadł jakiś sztos do gp
Opublikowano 21 września 20222 l co dwa tygodnie wpada kilka sztosów. Musiałeś byc w śpiączce przez rok. przykre, nie wiedzialem.
Opublikowano 21 września 20222 l Ja nie mówię o retro czy indykach na godzinę ale porządnych grach. Xbox do wczoraj był martwy w tym roku.
Opublikowano 21 września 20222 l 2 minuty temu, 20inchDT napisał: balon sciąga ci gacie? Gigi ściąga gacie mangozjebom
Opublikowano 22 września 20222 l 11 godzin temu, MYSZa7 napisał: jeszcze rozszerzone zakończenie, DLC za darmo, ja pierdole, niebieskie robactwo rozjebane doszczętnie Wcale nie. Pewnie zaraz się okaże, że i tak nikt nie grał w tego exa i leci dopiero teraz w Plusie.
Opublikowano 22 września 20222 l 50 minut temu, LiŚciu napisał: Kuzwa, dzisiaj próbowałem ustawić na dwóch i coś nie mogłem skumać. Z pada drugiego nie dołącza, nie widzę opcji na dwóch. Jest create party ale to pod online. Ta gra musi być na dwóch ale czemu nie mogę tego ogarnąć to kuzwa nie wiem. Dowod na to, ze lisciu gra tylko w stare gry i cinematic gałka w przoód, bo tylko te wie jak przejść XD
Opublikowano 22 września 20222 l 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Dowod na to, ze lisciu gra tylko w stare gry i cinematic gałka w przoód, bo tylko te wie jak przejść XD Dowód na to ze jesteś debilem który chodzi po regularnych tematach i robi syf na potrzeby CW. Jebany rak forumowy. Powinieneś ezdechnąć. Regularne tematy są po to żeby pytać, jak tego nie rozumiesz to wypierdalaj. Dziękuje.
Opublikowano 22 września 20222 l 11 minut temu, 20inchDT napisał: Zobacz czy wsadziłeś baterie iksde O to spytaj swojej starej.
Opublikowano 22 września 20222 l jak dla mnie to możecie wypierdalać we dwóch. To wiele o was świadczy, że w ogóle gracie w te zjebane gierki. Łooo zoba klikam i pamperek chodzi! super od dziś to będzie moje hobby
Opublikowano 22 września 20222 l Strasznie spadł poziom dyskusji.. Wróćmy może do tego co istotne czyli dymania klapów ze wszystkich stron