Opublikowano 1 października 20222 l Czyli donosicielstwo tkwi już w DNA marki PlayStation? A to ci historia
Opublikowano 2 października 20222 l Nie no, Ryan z nudów od szukania na aukcjach kolejnych magazynów na gotówkę generowaną przez PlayStation zgłasza sobie tu i tam sprawy anty-MS. W sumie nie ma nic do stracenia, a jakby mu się udało, to kanonada pękających dup zielonego pospólstwa byłaby słyszalna w sąsiednich galaktykach. IMO warto próbować
Opublikowano 2 października 20222 l W Brukseli to maja wyjebane na tego coda i interesuje ich tylko azure Jimbo zapłakany, a oni tylko kiwaja głowami i podają chusteczki. Szkoda chłopa, ale co zrobić.
Opublikowano 2 października 20222 l Niech MS wkupi fromsoftware, nie dlatego ze mnie ich gry obchodzą. Chce po prostu zobaczyć ta mentalna gimnastykę jak z gier GOTY nagle from nie zrobił nigdy dobrej gry
Opublikowano 2 października 20222 l kurwa nieee. Ms jak bedzie robil zakupy w jap to do koszyka wrzucą capcom albo sege. Potem niech japonskie peasanty dokupią platinum zeby nalezalo do nowo nabytego publishera i eloszka.
Opublikowano 2 października 20222 l Klapy w ostatnich miesiącach pisały że COD i gry AB nikogo, to mało istotne marki ale przy becie zapomniały o tym i połowa klapów z CW na kolonach z pełnymi ustami jaka zajebista gra, wiadomix że doświadczenie z najwyższej półki potrafią dostarczyć tylko studia Microsoftu a plejkurwa 4.5 bez gier?
Opublikowano 2 października 20222 l ja pierrrr cod jaki dobry mmm ale beta super, a gdzie kupic najtaniej? schab po turecku vol 2. Prusaki to są już wasze ostatnie podrygi, bo Jim dance moves ryan odrzucił łaskawą propozycję Króla i zaczął kłamać i donosić. Teraz niech sie modli, zeby jeszcze przez 3 lata gra została na jego konsoli.
Opublikowano 2 października 20222 l 15 minut temu, 20inchDT napisał: Teraz niech sie modli, zeby jeszcze przez 3 lata gra została na jego konsoli. Spoko, nawet po przejęciu CoD-a na wyłączność Xboxa, to gra z tej serii wyjdzie za 8 lat po tym wydarzeniu i skończy jak Halo Halo Gdzie Są Gracze? - Infinite Beka
Opublikowano 2 października 20222 l 51 minutes ago, Mendrek said: Spoko, nawet po przejęciu CoD-a na wyłączność Xboxa, to gra z tej serii wyjdzie za 8 lat po tym wydarzeniu i skończy jak Halo Halo Gdzie Są Gracze? - Infinite Beka I tak szybciej wyjdzie niż ty kupisz ps5
Opublikowano 2 października 20222 l 2 minuty temu, Wolfie_ napisał: I tak szybciej wyjdzie niż ty kupisz ps5 Ty się módl aby wyszło szybciej niż ja kupię Xboxa
Opublikowano 2 października 20222 l Jeśli Sony nadal będzie prowadziło taką politykę, a MS przejmie acti blizz i nadal będzie stawało na głowie żeby dogodzić graczom to myślę że w ciągu nastepnych dwóch trzech lat będziemy świadkami migracji w stronę xboxa. No kurwa chyba ludzie nie są tak pojebani żeby dać się dymać z każdej strony w zamian za 3 gry rocznie za 350zl Jeśli przejęcie będzie już klepnięte na początku 2023, Forza dowiezie, Redfall i Starfield będą dobrymi grami, a na jesień zimę dojebia np Hellblade 2 to już optyka się zmieni. Niemożliwe? No zobaczymy, dziś można się śmiać ze ciągle czekamy ale mam przeczucie ze będzie bardzo dobrze
Opublikowano 2 października 20222 l 31 minutes ago, Mendrek said: Ty się módl aby wyszło szybciej niż ja kupię Xboxa Jestes typem osoby ktora predzej przestanie grac jak sony zdechnie niz kupi xbox, co do tego nie mam watpliwosci. Ja ogram nowego Gow za pare tyg a ty dalej bedziesz gral w gowna z ps+ na ps4
Opublikowano 2 października 20222 l Migracja graczy na Xboxa nastąpi już tej generacji, kolejna po gen 7 wygrana na poczet MSu.
Opublikowano 2 października 20222 l 6 minut temu, Wolfie_ napisał: Jestes typem osoby ktora predzej przestanie grac jak sony zdechnie niz kupi xbox, co do tego nie mam watpliwosci. Jeszcze Nintendo jest, nie trzeba wchodzic do zielonego szamba
Opublikowano 2 października 20222 l 1 minute ago, Shen said: Jeszcze Nintendo jest, nie trzeba wchodzic do zielonego szamba On nie kupi konsoli nintendo za krotkie palce ma Edytowane 2 października 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 2 października 20222 l 2 minuty temu, Wolfie_ napisał: On nie kupi konsoli nintendo za krotkie palce ma wydawało mi sie, że ma switcha
Opublikowano 2 października 20222 l 21 minut temu, Shen napisał: Jeszcze Nintendo jest, nie trzeba wchodzic do zielonego szamba grać tylko na Switchu? to już nawet te bezjajeczne gry Sony brzmią ciekawiej
Opublikowano 2 października 20222 l 38 minutes ago, Paolo de Vesir said: Migracja graczy na Xboxa nastąpi już tej generacji, kolejna po gen 7 wygrana na poczet MSu. W jakim alternatywnym wszechświecie MS wygrał 7 generację konsol?
Opublikowano 2 października 20222 l W 7 generacji wygrał pierwszy miesiąc tak jak w tej od 5 listopada do 10 grudnia 2021.
Opublikowano 2 października 20222 l 43 minuty temu, Wolfie_ napisał: On nie kupi konsoli nintendo za krotkie palce ma 40 minut temu, Shen napisał: wydawało mi sie, że ma switcha Oczywiście, wystarczy spojrzeć pod mój avatar i tam jest Nintendo ID. Nie jestem xbotem żeby wstydzić się swojego profilu gracza (pewnie u nich "gracza" i stąd się z nimi kryją). Nie jestem fanboyem Sony (w końcu mam coś innego niż tylko PlayStation). Ja po prostu wybieram konsole, które są dobre. Xbox do nich nie należy. Godzinę temu, drozdu7 napisał: No kurwa chyba ludzie nie są tak pojebani żeby dać się dymać z każdej strony w zamian za 3 gry rocznie za 350zl Najlepszy abonament growy, najlepsze ex'y, najlepsze akcesoria i najlepsza jakość multiplafrom vs. Zero ex'ów w roku, "poczekajmy jeszcze, zaraz się rozkręci", upadek 1st party, nadchodzące ex'y kiepskie tak samo jak konferencje które je zapowiadają. Ty byś chciał aby cię tak dymano jak Sony dyma - z miłością i wyczuciem. Ale dyma cię Microsoft - gwałtem i bez mydła
Opublikowano 2 października 20222 l Ty ale ja gram na ps od czasow ps2 wiec czemu mnie od botow wyzywasz?
Opublikowano 2 października 20222 l 33 minuty temu, Homelander napisał: W jakim alternatywnym wszechświecie MS wygrał 7 generację konsol? Nie trzeba sprzedać więcej żeby wygrać generacje. To w sumie najbardziej prymitywny sposób uznawania jakiejkolwiek wyższości konsoli nad druga. ale dla klapa prymitywa pewnie jedyny
Opublikowano 2 października 20222 l "Nie trzeba być na pierwszym miejscu, żeby być zwyciezca" paolo de vesir