Opublikowano 8 października 20222 l Jak pisałem, w moim przypadku powody są pozagrowe. Ale nie będę się tłumaczył, bo to nie ma znaczenia wobec faktu, że PS5 to najlepszy możliwy obecnie wybór. W sumie jedyny, bo nawet jakby ktoś PS4 chciał kupić, to trudno dostać. Generalnie nadal lipa na rynku elektroniki. Jako, że nie jestem fanbojem Sony, to macie nawet okazję, aby spróbować przekonać mnie do xboxa. Śmiało, wyjaśnijcie mi czemu miałbym kupić Xboxa, a nie PS5? Bo jak dla mnie, PS5 ma wszystko to co Xbox tylko lepiej. No ale może się mylę, udowodnijcie proszę zanim napiszecie jakieś banialuki typu: "Więcej ex'ów na xboxa/lepszy abonament na xboxie/lepszy pad na xboxie"
Opublikowano 8 października 20222 l Jak miałeś PS4, a nie miałeś Xbox One to brałbym Series X bez dwóch zdań. Jest wiele świetnych tytułów z One do nadrobienia, a przy braku zaległości z PS4 niezbyt wiele powodów żeby kupić PS5
Opublikowano 8 października 20222 l 52 minuty temu, YETI napisał: Nie zapowiada się, aby w 23r, coś wyszło ciekawego na x-śmieciare. Trzy lata na rynku, zero gier, cały microshit zero mózgu u ciebie a PlayStation niby żywe, a jednak martwe, pogrzeb zapowiedziany na czerwiec 2023
Opublikowano 8 października 20222 l 3lata bez gier ale za to z nowymi padami i lakierami do paznokci. Hahahaha, x-box ty stara kurwo bez gier Zaraz GOTY na Nadkonsole 5, a w 2023 kolejny rok dominacji
Opublikowano 8 października 20222 l 2 minuty temu, YETI napisał: 3lata bez gier ale za to z nowymi padami i lakierami do paznokci. hahahaha jaki bezmóg yebany DOMINACJA ŚMIECIARY 4.5 - FailTurismo, Horizon: Forgotten West zapomniany po miesiącu, remaster remastera TLOU. Idealny pakiet dla takich imbecyli jak ty.
Opublikowano 8 października 20222 l Haha, nie denerwuj się, przecież w 23 x-patałach dostanie starfilda od bugthesdy w 15fps z czerwonym user score Już nie mogę doczekać się tej beki
Opublikowano 8 października 20222 l U MSu 2023 znów zaoranie konkurencji jak w 2021 - gry o jakich Sonka będzie mogła jedynie pomarzyć, morderstwo na śmieciarze w postaci CoD-a w XGP, najlepsze multiplatformy. Dominacja jak Xbox360. Tak, to będzie wspaniały rok.
Opublikowano 8 października 20222 l To jest urocze jak te pokraki życiowe oszukują się z każdym nowym rokiem
Opublikowano 8 października 20222 l KOLEJNY ROK DOMINACJI XBOXA!!!111 W choroszczy przynajmniej mają gdzie trzymać te galaretki dla pacjentów
Opublikowano 8 października 20222 l 20 lat "tradycji" i "tożsamości" rozjebane jedną strzelanką z komandosikami, wystarczyło żeby MS wykupił CoD-a. PlayStation? Kolos na glinianych gównanych nogach.
Opublikowano 8 października 20222 l za kazdym razem jak czlowiek mysli,ze moze by zostawic to ps5 to Yeti pisze posta i czlowiek chce to gowno do smietnika wrzucic
Opublikowano 8 października 20222 l Teraz to jeszcze nie jest tak źle. Pamiętam, że w czasach PS3 to wstyd było mieć to w domu ^_^
Opublikowano 8 października 20222 l Co temu mendrkowi się ujebalo z tym najlepszym abonamentem? Bo kurwa nie mogę tego pojąć. No wrzucili tam na początek trochę gier first party, ale teraz to widzimy co się dzieje. Chyba że dalej chodzi o jakieś suche liczby.
Opublikowano 8 października 20222 l lol porownywanie plusa do day one gierek w gamepassie. Choroba. U nas zaraz scorn, plague tale 2 czy persona, a u klapów wersje ntsc gier z ps1. Dwa razy wiecej gier, bo raz w pal, a raz ntsc. potega
Opublikowano 8 października 20222 l Jaranie sie scornem symulatorem chodzenia co wygląda jak gowno, budżetowa podróbka tlou czy gra co wyszła 6 lat temu na nadstation że też te zielone upośledzony kundle nie wstydzą się wychodzić z budy i jeszcze ujadać to ja nie wiem
Opublikowano 8 października 20222 l Plejśmieciara5? No była kiedyś taka upośledzona konsola, ale Sony wyjebało ją na śmietnik i przeniosło się na PC
Opublikowano 8 października 20222 l 10 minut temu, PanKamil napisał: Jaranie sie (...) symulatorem chodzenia co wygląda jak gowno użytkownik kamilek ostro o Stray
Opublikowano 8 października 20222 l Godzinę temu, Homelander napisał: Teraz to jeszcze nie jest tak źle. Pamiętam, że w czasach PS3 to wstyd było mieć to w domu ^_^ ja wiem, czy nie tak źle? Wtedy jeszcze to miało jakieś exy. Na Remejksrejszyn 5 nawet Sony wstydzi się wydawać gry i przenieśli się na PCty
Opublikowano 8 października 20222 l 44 minutes ago, PanKamil said: Jaranie sie scornem symulatorem chodzenia co wygląda jak gowno, budżetowa podróbka tlou czy gra co wyszła 6 lat temu na nadstation że też te zielone upośledzony kundle nie wstydzą się wychodzić z budy i jeszcze ujadać to ja nie wiem Ty ale wez nie pisz tu, bo jaj nie masz. Najpierw piszesz,ze MS acti nie kupi a jak ktos ci zaklad proponuje to uciekasz jak pies z podkulonym ogonem. Jak ktos ma isc do budy to ty Edytowane 8 października 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 8 października 20222 l Przecież Pentiment wyjaśni to osrane DLC do GoWa z PS4. Po prostu dusza, a dla klapów dupa.
Opublikowano 8 października 20222 l 48 minut temu, PanKamil napisał: Jaranie sie scornem symulatorem chodzenia co wygląda jak gowno, budżetowa podróbka tlou czy gra co wyszła 6 lat temu na nadstation Wy piszecie takie śmieci że szok. Sami jaracie się symulatorem kota, robicie z ubiraków niesamowite przygody, cieszycie się z każdego zapowiedzianego cinematic open worlda. Crafting, levelowanie, skrypty, powolne chodzenie, przeciskanie się przez szczeliny,wieże, posterunki, loot. O której to grze Sony? No kurwa o każdej. I jeszcze to pierdolenie o podróbce Tlou, jakby tam były jakieś niesamowite przełomowe mechaniki Xdd kisne
Opublikowano 8 października 20222 l klapy jak nie widza znaczka sony to nie wiedza ze jakas gra czy gatunek istnieje. returnal to ich pierwszy kontakt z rogalami i mysleli, ze to sony wymyslilo taki gameplay loop xdddd w ogole ktorys ananas myslał, ze to w returnalu wymyslili słowo "biom" XDD kisne
Opublikowano 8 października 20222 l Pięknie boty się zesraly jeden po drugim 4 dupy wubuchly, to lepiej niż hat trick hallanda w weekend. Prawda jest taka, że budżetowy szrot jest w śmieciarze. Gdyby nie śmieciara to ludzie by kojarzyli 1% gier który tam laduje. Teraz jeszcze tylko premiera ragnarok, tytuł goty i boty kolejny rok do wora