Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
12 minutes ago, Donatello1991 said:

Bo studio przejdzie wkrótce do Sony.

:beka::beka::beka::beka:

• Odpowiedzi 34,4 tys.
  • Wyświetleń 757,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Hello it's Phil Spencer here, pożyczam na chwilę konto od Bzdurasa bo musiałem odpisać a freshman nie może wejść do cw

Cytat

Dawać ms porządne gry w ciągu 3 miesięcy. Dawać. Pokażcie jaja.

wal się na cyce, best regards, P3

Opublikowano

No dobra widzimy, że u zielonych dalej jest paraliż umysłowy ale czy zmieniło się coś w kwestii gier?

Opublikowano
3 minutes ago, izon said:

No dobra widzimy, że u zielonych dalej jest paraliż umysłowy ale czy zmieniło się coś w kwestii gier?

Pytanie retoryczne

Opublikowano

Xbox Live i inne usługi MS nie działają od rana i nie da się nawet pograć w fizyczne gry z Xbox One na konsoli bo sieć nie działa, a ić pan w uuuuj...

Ani w FM23 na komputerku w pracy nie mogę poklikać :daddy:

Opublikowano

Bo dziś następuje wielki reset i nowe rozdanie w Xboxie. Leniwe kurwy odesłane do pośredniaka i lecimy.

Prowadź Spencer-san

Opublikowano

Trzeba być online, żeby grać na Xie? Wiem, pytanie retoryczne, bo nie ma w co, ale jakby było? Co to za padaka? Włączam Mario i mogę być nawet na bezludnej wyspie - zadziała.

Opublikowano
2 minutes ago, zdrowywariat said:

Trzeba być online, żeby grać na Xie? Wiem, pytanie retoryczne, bo nie ma w co, ale jakby było? Co to za padaka? Włączam Mario i mogę być nawet na bezludnej wyspie - zadziała.

Do grania w gry natywne XSX nie trzeba być, do grania w gry z Xbox One - trzeba.

Opublikowano
13 minut temu, Czoperrr napisał:

Do grania w gry natywne XSX nie trzeba być, do grania w gry z Xbox One - trzeba.

Czyli trzeba być online, bo najlepsze gry na XSX to gry z Xboxa i 360ki. Dobra konsola, jeśli ktoś chce zobaczyć, że kiedyś to było: Halo 1 i 2, DOA3, Ninja Gaiden, Conker: Live & Reloaded, The Chronicles of Riddick: EFBB, PGR2, Jet Set Radio Future itd..

Opublikowano

Akurat to jeden z najczęściej powtarzanych klaperskich tekstów, bystrzaku. 

Z tak oddaną społecznością Sony już dawno przekroczyło granice jebania 

Opublikowano

No fajnie, akurat jak chciałem zagrać w Saint's Row.

Opublikowano

Jebane Sony, a chciałem wykupić abonament ten najdroższy na dwa lata i zagrać w to kuleczkami. A tak chuj im w dupy, nie kupuję

Opublikowano

Ej, a będzie dzisiaj perfect dark i niezapowiedziana gra inxile chłopaki? Jeff Grubb i samozwańczy rzecznik prasowy xboxa polska tak mówili:banderas:

Spoiler

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

xbox rozkurwia 2023.png

Od tego dobrobytu na xboxie to może się w dupie poprzewracać

Opublikowano
4 hours ago, PanKamil said:

Szykujcie dupy zieloni frajerzy:kekw:

Zdjęcie

20$ miesięcznie, w cenie masz gold, gamepass(Xbox,PC i cloud), EA Access. I to jest za miesiąc roczna opcja zawsze ma jakaś tam zniżkę.

ty nawet już nie potrafisz beki kręcić :beka:

Opublikowano

Jakąś dodatkową opcją jest płacenie tego na np. dwie osoby.

Ja z bratem od lat mam wspólną bibliotekę i abonament