Opublikowano 8 marca 20232 l SH2 i 3 musiałem zapłacić za nowe acziwy No ale musiałem bo serie uwielbiam a ms to stara pazerna kurwa
Opublikowano 9 marca 20232 l 13 godzin temu, Krzysztof93 napisał: To jest hit Intoksykacja psychologiczno - informacyjna, tak się to nazywa - w sytuacji gdy developer wprost twierdzi że XSS uniemożliwia wprowadzenie gameplayowych funkcji, a nie raytracingu czy jakichś gówien. Czyli dokładnie to, o czym mówiono od dawna.
Opublikowano 9 marca 20232 l 15 godzin temu, Donatello1991 napisał: Chyba jesteś niepoważny. Takie zezoki w grze u postaci czy fabularne crapy to popularne były 10 lat temu. To się możesz nieźle zdziwić. Przykład: Jak nie będzie wpadki na miarę Cyberpunka, to nawet zabugowane Starfield powinno być ogromnym hitem. To jest inny kaliber jeśli idzie o popularność. Edytowane 9 marca 20232 l przez SnoD
Opublikowano 9 marca 20232 l 54 minuty temu, SnoD napisał: To się możesz nieźle zdziwić. Przykład: Jak nie będzie wpadki na miarę Cyberpunka, to nawet zabugowane Starfield powinno być ogromnym hitem. To jest inny kaliber jeśli idzie o popularność. Jesteś normalny? Czy tylko udajesz?
Opublikowano 9 marca 20232 l No dlatego właśnie pisałem że śmieszki bo Bugthesda. Ja myślę że oni już naprawdę woleli to przesuwać kolejny raz, a żeby działało to jak należy. To jest być może najważniejsza gra w historii Xboxa
Opublikowano 9 marca 20232 l 1 minutę temu, drozdu7 napisał: No dlatego właśnie pisałem że śmieszki bo Bugthesda. Ja myślę że oni już naprawdę woleli to przesuwać kolejny raz, a żeby działało to jak należy. To jest być może najważniejsza gra w historii Xboxa Management już od dawna patrzy na spadające słupki Xboxa i Gamepassa. Jak wydzie crap znowu, to będzie odcięcie. Edytowane 9 marca 20232 l przez KrYcHu_89
Opublikowano 9 marca 20232 l 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Jesteś normalny? Czy tylko udajesz? Jemu chodziło o liczbę aktywnych graczy na ten moment, a nie o sprzedaż.
Opublikowano 9 marca 20232 l Teraz, Bzduras napisał: Jemu chodziło o liczbę aktywnych graczy na ten moment, a nie o sprzedaż. Tak, na Steamie ... jest to wyznacznikiem czego :D?
Opublikowano 9 marca 20232 l Tego, że ludzie wolą grać w te "krapy od bughthesdy" zamiast w mesjasze niesamowite zawsze niepokalanie poczęte?
Opublikowano 9 marca 20232 l - Steam jest wyznacznikiem najpopularniejszej platformy do grania, z łatwo dostępnymi statystykami w ramach których w każdej chwili można zobaczyć ile ludzi gra w daną grę (PSN i Xbox Live ukrywa te dane) - skąd wziąłeś dane że słupki Game Passa spadają? - serio wziąłeś jakąś statystykę 1,4 mln Fallouta 76 i porównałeś ją do God of Wara?
Opublikowano 9 marca 20232 l 10 minut temu, Bzduras napisał: Tego, że ludzie wolą grać w te "krapy od bughthesdy" zamiast w mesjasze niesamowite zawsze niepokalanie poczęte? Bez zaskoczenia, bezpłciowość bije z tych gier na kilometr. Tak, dzisiaj obudziłem się nogą "na xbota".
Opublikowano 9 marca 20232 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Tak, dzisiaj obudziłem się nogą "na xbota". Dopóki nie zaczepiasz w statusach ludzi z pytaniem kiedy grają w zelde albo donkikonga to wszystko jest pod kontrolą.
Opublikowano 9 marca 20232 l No to ja wolę chyba już czekać na bezpłciowego Starfielda niż gry filmy od Sony. Co tam w pająku2? Historyjka będzie, bujanko, posterunki, tryb detektywa, freeflow combat, posterunki, ratowanko przechodniów. No ale panie jak wygląda! Kurwa ile mozna robić gry gdzie 90 % to te same aktywności?
Opublikowano 9 marca 20232 l 46 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Tak, na Steamie ... jest to wyznacznikiem czego :D? Że Bethesda robi najpopularniejsze i najbardziej wyczekiwane RPG w branży, które są bardzo popularne nawet kilka lat po premierze, nawet jeśli ich jakość jest dyskusyjna.
Opublikowano 9 marca 20232 l 8 minut temu, drozdu7 napisał: Co tam w pająku2? Historyjka będzie, bujanko, posterunki, tryb detektywa, freeflow combat, posterunki, ratowanko przechodniów. Czyli to samo co w Wolverinie tylko na ziemi.
Opublikowano 9 marca 20232 l 4THEPLAYERS Baldur's Gate 3 i FFXVI wychodzi na PS5 i zniszczy Starfielda, ale M$ może przełozyć premierę na 2024, może wtedy będzie wolny temin . Edytowane 9 marca 20232 l przez KrYcHu_89
Opublikowano 9 marca 20232 l 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Baldur's Gate 3 i FFXVI wychodzi na PS5 i zniszczy Starfielda
Opublikowano 9 marca 20232 l 53 minuty temu, ASX napisał: - Steam jest wyznacznikiem najpopularniejszej platformy do grania, z łatwo dostępnymi statystykami w ramach których w każdej chwili można zobaczyć ile ludzi gra w daną grę (PSN i Xbox Live ukrywa te dane) - skąd wziąłeś dane że słupki Game Passa spadają? - serio wziąłeś jakąś statystykę 1,4 mln Fallouta 76 i porównałeś ją do God of Wara? z internetu
Opublikowano 9 marca 20232 l No ten Final "inspirowany god od war" to idealnie pasuje do portfolio Sony
Opublikowano 9 marca 20232 l https://gamerant.com/bethesda-games-best-selling-ranked/ 1 minutę temu, drozdu7 napisał: No ten Final "inspirowany god od war" to idealnie pasuje do portfolio Sony Warto uczyć się od najlepszych z branży.
Opublikowano 9 marca 20232 l Jeśli to ma być taki śmieć jak ostatni God of War to mogą w ogóle tego nie wydawać.
Opublikowano 9 marca 20232 l Obojetnie co z tego będzie to będzie goty bo nie ma go na Xboxie. Przecież jakby forspoken nie miał takiej średniej chyujowej ale gdzieś 75-80mc to by klapy pierdolily drugi miesiąc że to hidden gem i wspaniala gra Edytowane 9 marca 20232 l przez Daffy
Opublikowano 9 marca 20232 l 12 minut temu, Daffy napisał: Obojetnie co z tego będzie to będzie goty bo nie ma go na Xboxie. Przecież jakby forspoken nie miał takiej średniej chyujowej ale gdzieś 75-80mc to by klapy pierdolily drugi miesiąc że to hidden gem i wspaniala gra Forspoken to przecież "flawed gem".
Opublikowano 9 marca 20232 l Serio Fajnal Fantazy tylko dla PS5? Przecież w takim razie Microsoft może już się pakować, bo to będzie pierdolniecie nie z tej ziemi!!! Edytowane 9 marca 20232 l przez Whisker