Opublikowano 17 marca 20232 l To ten xbox to jeszcze konsola do gier czy komputer skoro musze siedzieć w opcjach żeby gra dobrze działała? masakra
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: To ten xbox to jeszcze konsola do gier czy komputer skoro musze siedzieć w opcjach żeby gra dobrze działała? masakra W sensie zmiana sensitivity o dwie kreski w górę w opcjach gry Cię przerasta? To może lepiej siedź dalej na tym lapku z biedry, faktycznie będzie lepiej dla wszystkich
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, PanKamil napisał: Warto dopłacić te 5k polskich pln Pokaż ukrytą zawartość No dodając do tego 2x wyższą rozdzielczość i 2x więcej klatek - jak najbardziej Panie Kamilu.
Opublikowano 17 marca 20232 l Na playstation działa bez klikania w opcjach. No ale to jednak konsolowy sznyt z nippon
Opublikowano 17 marca 20232 l Dwie kreski w dwie sekundy i obraz żyleta z lepszym klatkażem czy nie dwie kreski i gówno rozmazane w pływającym klatkażu? Oj, ciężki wybór, ciężki
Opublikowano 17 marca 20232 l Haptyczne wibracje pieszczące dłonie zagrajmera czy zimny dotyk myszki i klawiaturki do pisania dla kilku pikseli? Masakra
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, WisnieR napisał: Odpal na czymś większym niż ekran Nokii 3310.
Opublikowano 17 marca 20232 l To z pewnością kwestia ustawień skoro chłop z DF mówił że chciałby grać na Xbox bo vrr no ale nie jest to dobra opcja przez to sterowanie. Może nie wpadł na to żeby zmienić sobie suwaki czułości/deadzonów?
Opublikowano 17 marca 20232 l Może nie wpadł, ja ograłem to demo z 15 razy i ekstraklasa jest, byle do czwarteczku i ekskluzywnej podróży do Auckland
Opublikowano 17 marca 20232 l Teraz, messer88 napisał: To z pewnością kwestia ustawień skoro chłop z DF mówił że chciałby grać na Xbox bo vrr no ale nie jest to dobra opcja przez to sterowanie. Może nie wpadł na to żeby zmienić sobie suwaki czułości/deadzonów? No oni czasem pierdolą, tak samo jak mówił o M&K, że gra się świetnie, ale jest jeden problem - trzeba zmienić czułość w ustawieniach sterowania, bo standardowo jest niska. No niesamowity problem.
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: Może nie wpadł, ja ograłem to demo z 15 razy i ekstraklasa jest, byle do czwarteczku i ekskluzywnej podróży do Auckland Granie na xboxie to musi być koszmar. To nie jest dom serii resident evil
Opublikowano 17 marca 20232 l 15 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Nieszczególnie mnie to obchodzi. Pupcio fajny koleżka, ale jak wchodzi temat Zeldy to mu się włącza typowe, nintendowskie sekciarstwo. Zdrowy ma godnego następcę. Zelda się nie spodobała? Przykro mi Sequel pewnie też nie siądzie. Przykro mi podwójnie Ale będzie granko w pogromcę najlepszej gry wideo wszech czasów
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Granie na xboxie to musi być koszmar. To nie jest dom serii resident evil To jest dom serii taki sam jak każdy inny, mam na nim każdą część i każda smakuje wyborowo Ale co może o tym wiedzieć laptokowiec, co mu demo do 20fps zwalnia, to jest dopiero szałas
Opublikowano 17 marca 20232 l Teraz, Bzduras napisał: To jest dom serii taki sam jak każdy inny, mam na nim każdą część i każda smakuje wyborowo Ale co może o tym wiedzieć laptokowiec, co mu demo do 20fps zwalnia, to jest dopiero szałas Słyszę RE? Pierwsze skojarzenie to PSX, a drugie GC <3
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: To jest dom serii taki sam jak każdy inny, mam na nim każdą część i każda smakuje wyborowo Ale co może o tym wiedzieć laptokowiec, co mu demo do 20fps zwalnia, to jest dopiero szałas komputer przecież jest do tego żeby złożyć preorder na konsolową wersje
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Słyszę RE? Pierwsze skojarzenie to PSX, a drugie GC <3 Ty to tam utkaj i idź szukaj jaszczuroludzia z jabłkiem, bo do ciebie nie mówiłem
Opublikowano 17 marca 20232 l Ostatni zajebisty komputer? Amiga 1200! Potem już na zawsze nastała era samych konsol, szanujmy się
Opublikowano 17 marca 20232 l Znów będzie najlepsza wersja Residenta na Xboxie, więc Capgods otrzyma pieniążki za wersje na BeastBoxa.
Opublikowano 17 marca 20232 l Ale nie będzie w gejpassie więc tylko bzduras kupuje na wszystkich 10 użytkowników xboxa na świecie
Opublikowano 17 marca 20232 l 5 minut temu, Bzduras napisał: Ty to tam utkaj i idź szukaj jaszczuroludzia z jabłkiem, bo do ciebie nie mówiłem PSX dostał trylogię, później DC dostał exa CV, następnie GC dostał 3 exy RE1R, RE0 i RE4, reszta to konwersje, tak że tylko te 3 konsole powinny być kojarzone z serią, a nie jakiś śmierdzący Xbox.
Opublikowano 17 marca 20232 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: Ale nie będzie w gejpassie więc tylko bzduras kupuje na wszystkich 10 użytkowników xboxa na świecie Przecież te zielone rozpieszczone małpy jak nie zobaczą czegoś w gamepassie to nie wiedzą, że to istnieje. A już broń boże wydać na to pieniążki skoro opłacają abonament. Prognozowana sprzedaż - Ps5 85% / Xsraka 15%.
Opublikowano 17 marca 20232 l Japońskie perełki zostawmy japońskim konsolom. Takie jest moje zdanie, prawdziwego zagrajmera z krwi i kości