Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

To ten xbox to jeszcze konsola do gier czy komputer skoro musze siedzieć w opcjach żeby gra dobrze działała? :) masakra

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
8 minut temu, tjery napisał:

MQkLTC0.jpg

:master:

Warto dopłacić te 5k polskich pln

Spoiler

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

To ten xbox to jeszcze konsola do gier czy komputer skoro musze siedzieć w opcjach żeby gra dobrze działała? :) masakra

W sensie zmiana sensitivity o dwie kreski w górę w opcjach gry Cię przerasta? To może lepiej siedź dalej na tym lapku z biedry, faktycznie będzie lepiej dla wszystkich :) 

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Warto dopłacić te 5k polskich pln

Pokaż ukrytą zawartość

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

No dodając do tego 2x wyższą rozdzielczość i 2x więcej klatek - jak najbardziej Panie Kamilu.

Opublikowano

Na playstation działa bez klikania w opcjach. No ale to jednak konsolowy sznyt z nippon :)

Opublikowano

Dwie kreski w dwie sekundy i obraz żyleta z lepszym klatkażem czy nie dwie kreski i gówno rozmazane w pływającym klatkażu? Oj, ciężki wybór, ciężki :kekw:

Opublikowano

Haptyczne wibracje pieszczące dłonie zagrajmera czy zimny dotyk myszki i klawiaturki do pisania dla kilku pikseli? Masakra

Opublikowano
1 minutę temu, WisnieR napisał:

Just the bottom part | They're The Same Picture | Know Your Meme

Odpal na czymś większym niż ekran Nokii 3310.

Opublikowano

To z pewnością kwestia ustawień skoro chłop z DF mówił że chciałby grać na Xbox bo vrr no ale nie jest to dobra opcja przez to sterowanie. Może nie wpadł na to żeby zmienić sobie suwaki czułości/deadzonów? 

Opublikowano

Może nie wpadł, ja ograłem to demo z 15 razy i ekstraklasa jest, byle do czwarteczku i ekskluzywnej podróży do Auckland :banderas:

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

To z pewnością kwestia ustawień skoro chłop z DF mówił że chciałby grać na Xbox bo vrr no ale nie jest to dobra opcja przez to sterowanie. Może nie wpadł na to żeby zmienić sobie suwaki czułości/deadzonów? 

No oni czasem pierdolą, tak samo jak mówił o M&K, że gra się świetnie, ale jest jeden problem - trzeba zmienić czułość w ustawieniach sterowania, bo standardowo jest niska. No niesamowity problem.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Może nie wpadł, ja ograłem to demo z 15 razy i ekstraklasa jest, byle do czwarteczku i ekskluzywnej podróży do Auckland :banderas:

Granie na xboxie to musi być koszmar. To nie jest dom serii resident evil

Opublikowano
15 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Nieszczególnie mnie to obchodzi. :lapka: Pupcio fajny koleżka, ale jak wchodzi temat Zeldy to mu się włącza typowe, nintendowskie sekciarstwo. Zdrowy ma godnego następcę.

Zelda się nie spodobała? Przykro mi :) Sequel pewnie też nie siądzie. Przykro mi podwójnie :)

Ale będzie granko w pogromcę najlepszej gry wideo wszech czasów :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Granie na xboxie to musi być koszmar. To nie jest dom serii resident evil

To jest dom serii taki sam jak każdy inny, mam na nim każdą część i każda smakuje wyborowo :banderas: Ale co może o tym wiedzieć laptokowiec, co mu demo do 20fps zwalnia, to jest dopiero szałas

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

To jest dom serii taki sam jak każdy inny, mam na nim każdą część i każda smakuje wyborowo :banderas: Ale co może o tym wiedzieć laptokowiec, co mu demo do 20fps zwalnia, to jest dopiero szałas

Słyszę RE? Pierwsze skojarzenie to PSX, a drugie GC <3

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

komputer przecież jest do tego żeby złożyć preorder na konsolową wersje :nosacz3:

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

Słyszę RE? Pierwsze skojarzenie to PSX, a drugie GC <3

Ty to tam utkaj i idź szukaj jaszczuroludzia z jabłkiem, bo do ciebie nie mówiłem

Opublikowano

Ale nie będzie w gejpassie więc tylko bzduras kupuje na wszystkich 10 użytkowników xboxa na świecie :)

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Ty to tam utkaj i idź szukaj jaszczuroludzia z jabłkiem, bo do ciebie nie mówiłem

PSX dostał trylogię, później DC dostał exa CV, następnie GC dostał 3 exy RE1R, RE0 i RE4, reszta to konwersje, tak że tylko te 3 konsole powinny być kojarzone z serią, a nie jakiś śmierdzący Xbox.

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Ale nie będzie w gejpassie więc tylko bzduras kupuje na wszystkich 10 użytkowników xboxa na świecie :)

Przecież te zielone rozpieszczone małpy jak nie zobaczą czegoś w gamepassie to nie wiedzą, że to istnieje. A już broń boże wydać na to pieniążki skoro opłacają abonament.  Prognozowana sprzedaż - Ps5 85%  / Xsraka 15%.

Opublikowano

Japońskie perełki zostawmy japońskim konsolom. Takie jest moje zdanie, prawdziwego zagrajmera z krwi i kości :)