Opublikowano 17 marca 20232 l 4 minuty temu, tjery napisał: Srający koń w RDR2 jest lepszy niż całe to Twoje Nintendo. +2 do oceny, bo gry Nintendo: Spoiler A już 12 maja dołączy kolejny przedstawiciel znanej i cenionej serii gier od Nintendo 97+
Opublikowano 17 marca 20232 l 13 minut temu, zdrowywariat napisał: Dajesz przykłady? Nintendo nie tylko stoi za innowacyjnymi rozwiązaniami w konsolach, które konkurencja bezczelnie kopiuje, ale i za innowacjami w grach, które pchają tą branżę do przodu Blagam Cię, piszesz o wyspach (ale kulistych) wiec żadne inne są nieistotne, bo Nintendo innowator dało kuliste. Latanie ma co druga gra, to już w WoWie 20 lat temu miałem crafting i zwiedzanie bardziej organicznego świata niż to co daje w 2023 jebane Nintendo. chlopie, jestes odklejony i naprawdę mam nadzieje, że to jest trolling a nie że jestes takim odklejencem bez wiedzy i kontekstu irl
Opublikowano 17 marca 20232 l Pamiętacie jeszcze SM64, które teraz chodzi za 1.5mln dolców? Gdy Wy biegaliście w grach na zasadzie stój, albo idź, to Nintendofagi mogli się już poruszać płynnie
Opublikowano 17 marca 20232 l Dobra, wracając do rzeczywistości: RDR2 pod względem kreacji świata, jego naturalności, gameplayowi i organiczności zjada Zeldę na śniadanie. Do tego wyglada lepiej niż życie i emocjonuje. Pełny pakiet, a zeldiarze dupa cicho i salto na jabłko.
Opublikowano 17 marca 20232 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dobra, wracając do rzeczywistości: RDR2 pod względem kreacji świata, jego naturalności, gameplayowi i organiczności zjada Zeldę na śniadanie. Do tego wyglada lepiej niż życie i emocjonuje. Pełny pakiet, a zeldiarze dupa cicho i salto na jabłko. Gdy ja się podniecałem, że mogę zerwać jabłko z drzewa na kilkanaście sposobów to Wy się jaraliście, że koniowi pała się kurczy od zimna xD Cała Zelda składa się z: Edytowane 17 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 17 marca 20232 l 27 minut temu, zdrowywariat napisał: Dajesz przykłady? Nintendo nie tylko stoi za innowacyjnymi rozwiązaniami w konsolach, które konkurencja bezczelnie kopiuje, ale i za innowacjami w grach, które pchają tą branżę do przodu Innowacyjne jest napewno wykonanie tej konsoli, powinna być sprzedawana z papierkiem albo contact cleanerem. Czy mówisz może o grach za 270zl które chodzą w 20fps? Albo o nieprzecenianu sześcioletniego sprzętu i gier? O rozwiązaniach online?. Ja rozumiem że jarasz się grami i Nintendo ale no klapki z oczu zdejmij czasem Edytowane 17 marca 20232 l przez drozdu7
Opublikowano 17 marca 20232 l 6 minut temu, drozdu7 napisał: Innowacyjne jest napewno wykonanie tej konsoli, powinna być sprzedawana z papierkiem albo contact cleanerem. Czy mówisz może o grach za 270zl które chodzą w 20fps? Albo o nieprzecenianu sześcioletniego sprzętu i gier? O rozwiązaniach online?. Ja rozumiem że jarasz się grami i Nintendo ale no klapki z oczu zdejmij czasem Na której konsoli po raz pierwszy mogłeś biegać jak człowiek za pomocą analoga? Na której konsoli po raz pierwszy zawibrował pad? Kinect i dildosy to zrzynka od kogo? Jebać grafikę, ciągle o niej pierdolicie, a ostatnio najbardziej jaraliście się Pentimentem i Hi-Fi Rush xD Bawię się zajebiście ze starą ekipą w GoldenEye 007, które do dziś posiada jedno z najlepszych multi w historii. Edytowane 17 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Bawię się zajebiście ze starą ekipą w GoldenEye 007, które do dziś posiada jedno z najlepszych multi w historii. Zapewne jedyne, w które grałeś.
Opublikowano 17 marca 20232 l No dobrze ale Nintendo też korzysta z rzeczy które ktoś inny wymyślił. Np profile, abonament itp Nintendo nie wymyśliło całego gamingu. Akurat w wypowiedzi mojej nie było ani słowa o grafice. Zaparz ziół sobie i wtedy pisz
Opublikowano 17 marca 20232 l Nintendo wymyśliło patenty, ale to inni realizowali je dobrze. To samo tyczy ich się gier.
Opublikowano 17 marca 20232 l 2 minuty temu, drozdu7 napisał: No dobrze ale Nintendo też korzysta z rzeczy które ktoś inny wymyślił. Np profile, abonament itp Nintendo nie wymyśliło całego gamingu. Akurat w wypowiedzi mojej nie było ani słowa o grafice. Zaparz ziół sobie i wtedy pisz Dobrze, że nie wprowadziło pucharków. GoldenEye to do dziś najlepsza gra z Bondem, najlepsza gra od Rare i najlepsze multi tamtej generacji.
Opublikowano 17 marca 20232 l 2 minuty temu, messer88 napisał: W zeldzie jakby się koń zesral to pewnie by można zebrać i upiec A czy wiesz, że jak wrzucisz do kotła gówno składnik to wyjdzie gówno potrawa?
Opublikowano 17 marca 20232 l Paolo psycha w strzępach bo za 2 miesiące prawdziwi gracze wracają do hyrule a ten jak ratlerek będzie gryzł nogawkę i szczekał coś że zelda nie jest nową jakością sandboxów Czekamy na podniete no man starfield
Opublikowano 17 marca 20232 l Pozdrawiam zeldiarską sektę, bandę nawiedzeńców czekających na rewolucyjne poruszanie się w 3D.
Opublikowano 17 marca 20232 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Pozdrawiam zeldiarską sektę, bandę nawiedzeńców czekających na rewolucyjne poruszanie się w 3D. To będzie 4D
Opublikowano 17 marca 20232 l Poszukiwanie koroków znowu na tej same mapce to będzie wspaniała zabawa.
Opublikowano 17 marca 20232 l O, przyszedł ofi teoretyk gawędziarz zeldy idealny coop z paolo który nie wyszedł z białego sadu
Opublikowano 17 marca 20232 l O cie uj, zelda xddd Nawet papcio dolaczyl do tej sekty bezguścich wojownikow 720p i to jak zmruzysz oczy xdd Tak jak Paolo piszę, ale na forumku ostatnimi czasy same yanusze gejmingu zostaly to przecież nie ma co sie kopać z końmi, niech dalej bronią swojego plastiku grając w gierki, które mozna odpalić w lepszej jakości nawet u Gejbena ZA DARMO. Masakra czym wy sie jaracie w 2023
Opublikowano 17 marca 20232 l Ofizm, rozizm, a teraz jeszcze wezyryzm - rak bezguścia zatruwa to forum.