Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, tjery napisał:

Srający koń w RDR2 jest lepszy niż całe to Twoje Nintendo.

+2 do oceny, bo gry Nintendo:

Spoiler

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

A już 12 maja dołączy kolejny przedstawiciel znanej i cenionej serii gier od Nintendo 97+ :banderas:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
13 minut temu, zdrowywariat napisał:

Dajesz przykłady? Nintendo nie tylko stoi za innowacyjnymi rozwiązaniami w konsolach, które konkurencja bezczelnie kopiuje, ale i za innowacjami w grach, które pchają tą branżę do przodu :banderas:

Blagam Cię, piszesz o wyspach (ale kulistych) wiec żadne inne są nieistotne, bo Nintendo innowator dało kuliste. Latanie ma co druga gra, to już w WoWie 20 lat temu miałem crafting i zwiedzanie bardziej organicznego świata niż to co daje w 2023 jebane Nintendo.

chlopie, jestes odklejony i naprawdę mam nadzieje, że to jest trolling a nie że jestes takim odklejencem bez wiedzy i kontekstu irl

Opublikowano

Haha Paolo i ten jego kompleks wowa :) \Dance

Opublikowano

Pamiętacie jeszcze SM64, które teraz chodzi za 1.5mln dolców? Gdy Wy biegaliście w grach na zasadzie stój, albo idź, to Nintendofagi mogli się już poruszać płynnie :banderas:

Opublikowano

Dobra, wracając do rzeczywistości: RDR2 pod względem kreacji świata, jego naturalności, gameplayowi i organiczności zjada Zeldę na śniadanie. Do tego wyglada lepiej niż życie i emocjonuje. Pełny pakiet, a zeldiarze dupa cicho i salto na jabłko. :)

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, wracając do rzeczywistości: RDR2 pod względem kreacji świata, jego naturalności, gameplayowi i organiczności zjada Zeldę na śniadanie. Do tego wyglada lepiej niż życie i emocjonuje. Pełny pakiet, a zeldiarze dupa cicho i salto na jabłko. :)

Gdy ja się podniecałem, że mogę zerwać jabłko z drzewa na kilkanaście sposobów to Wy się jaraliście, że koniowi pała się kurczy od zimna xD

Cała Zelda składa się z:

:banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
27 minut temu, zdrowywariat napisał:

Dajesz przykłady? Nintendo nie tylko stoi za innowacyjnymi rozwiązaniami w konsolach, które konkurencja bezczelnie kopiuje, ale i za innowacjami w grach, które pchają tą branżę do przodu :banderas:

Innowacyjne jest napewno wykonanie tej konsoli, powinna być sprzedawana z papierkiem albo contact cleanerem. 

Czy mówisz może o grach za 270zl które chodzą w 20fps? Albo o nieprzecenianu sześcioletniego sprzętu i gier? O rozwiązaniach online?.

Ja rozumiem że jarasz się grami i Nintendo ale no klapki z oczu zdejmij czasem

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
6 minut temu, drozdu7 napisał:

Innowacyjne jest napewno wykonanie tej konsoli, powinna być sprzedawana z papierkiem albo contact cleanerem. 

Czy mówisz może o grach za 270zl które chodzą w 20fps? Albo o nieprzecenianu sześcioletniego sprzętu i gier? O rozwiązaniach online?.

Ja rozumiem że jarasz się grami i Nintendo ale no klapki z oczu zdejmij czasem

Na której konsoli po raz pierwszy mogłeś biegać jak człowiek za pomocą analoga? Na której konsoli po raz pierwszy zawibrował pad? Kinect i dildosy to zrzynka od kogo?

Jebać grafikę, ciągle o niej pierdolicie, a ostatnio najbardziej jaraliście się Pentimentem i Hi-Fi Rush xD

Bawię się zajebiście ze starą ekipą w GoldenEye 007, które do dziś posiada jedno z najlepszych multi w historii.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

Bawię się zajebiście ze starą ekipą w GoldenEye 007, które do dziś posiada jedno z najlepszych multi w historii.

Zapewne jedyne, w które grałeś.

Opublikowano

No dobrze ale Nintendo też korzysta z rzeczy które ktoś inny wymyślił. Np profile, abonament itp Nintendo nie wymyśliło całego gamingu.

Akurat w wypowiedzi mojej nie było ani słowa o grafice.

Zaparz ziół sobie i wtedy pisz

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał:

No dobrze ale Nintendo też korzysta z rzeczy które ktoś inny wymyślił. Np profile, abonament itp Nintendo nie wymyśliło całego gamingu.

Akurat w wypowiedzi mojej nie było ani słowa o grafice.

Zaparz ziół sobie i wtedy pisz

Dobrze, że nie wprowadziło pucharków.

GoldenEye to do dziś najlepsza gra z Bondem, najlepsza gra od Rare i najlepsze multi tamtej generacji.

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

W zeldzie jakby się koń zesral to pewnie by można zebrać i upiec :)

A czy wiesz, że jak wrzucisz do kotła gówno składnik to wyjdzie gówno potrawa?

Opublikowano

Paolo psycha w strzępach bo za 2 miesiące prawdziwi gracze wracają do hyrule a ten jak ratlerek będzie gryzł nogawkę i szczekał coś że zelda nie jest nową jakością sandboxów :dynia:

Czekamy na podniete no man starfield :kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Pozdrawiam zeldiarską sektę, bandę nawiedzeńców czekających na rewolucyjne poruszanie się w 3D.  

To będzie 4D :banderas:

Opublikowano

O, przyszedł ofi teoretyk gawędziarz zeldy :dynia: idealny coop z paolo który nie wyszedł z białego sadu :)

Opublikowano

O cie uj, zelda xddd

Nawet papcio dolaczyl do tej sekty bezguścich wojownikow 720p i to jak zmruzysz oczy xdd

Tak jak Paolo piszę, ale na forumku ostatnimi czasy same yanusze gejmingu zostaly to przecież nie ma co sie kopać z końmi, niech dalej bronią swojego plastiku grając w gierki, które mozna odpalić w lepszej jakości nawet u Gejbena ZA DARMO.

Masakra czym wy sie jaracie w 2023 :beka: